English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (103 reviews)
Schrijf een review
  • Dec 13, 2012

Ik geef toe, ik verwachtte niet veel van dit item (voor zover het warmte was) maar ik had iets nodig om me warm te houden voor mijn december-bruiloft. Dus ik probeerde het. Ik was aangenaam verrast. Ik droeg het buiten voor fotos na de ceremonie en droeg het een beetje bij de receptie. Ik zag dat het me warm hield nadat ik het had afgemaakt. Kortom, geweldige aankoop en zou dit product aanbevelen! Ill admit, I wasnt expecting much from this item (as far as warmth) but I needed something to keep me warm for my December wedding. So I gave it a shot. I was pleasantly surprised. I wore it outside for photos after the ceremony and wore it for a little bit at the reception. I could tell it was keeping me warm after taking it off. Overall, great purchase and would recommend this product!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 17, 2012

Goede kwaliteit, ziet er echter een beetje ivoor (besteld in het wit). Good quality, looks a bit ivory though (ordered it in white).

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 04, 2012

Zeer mooi om aan te raken stof als een teddybeer =) Synthetische soepele voering, maar niet erg glad. Het lichaam is erg mooi. Vooral voor zon kleine prijs vind je nergens anders! Ik ben erg blij dat ik het hier heb gekocht! Очень приятная на ощупь ткань как плюшевый медведь =) Синтетическая гладкая подкладка, но не очень скользкая. К телу очень приятно. Тем более за такую маленькую цену Вы больше нигде не найдете! Очень рада что купила именно тут!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 13, 2012

Omdat ik ga trouwen in December maar geen bontachtig jasje wilde, deze faux besteld. Prima qua kleur en lekker warm. Prima Kwaliteit! Omdat ik ga trouwen in December maar geen bontachtig jasje wilde, deze faux besteld. Prima qua kleur en lekker warm. Prima Kwaliteit!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 01, 2017

Topissim! Product van goede kwaliteit. Werd gekocht als aanvulling op een formele jurk als gast. Perfect, s nachts warm gehouden ... Topissim ! Produit de bonne qualité. A été acheté en complément d une robe de cérémonie en tant qu invité. Parfait, a tenu chaud le soir...

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 11, 2015

Mooi artikel nog een geweldige koop, mooie kwaliteit Beautiful item another great buy, lovely quality

Antwoord(6) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 10, 2014

Ik hou ervan hoe dit voelt, kan niet wachten om het te dragen in mijn winterhuwelijk. I love how this feels, cant wait to wear it in my winter wedding.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 10, 2014

Pluche en is precies zoals de foto laat zien. Plush and is just as the picture shows.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 01, 2014

stipte levering en gewoon fantastisch product consegna puntuale e prodotto a dir poco fantastico

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2013

Het is mooi. Perfect voor winterhuwelijk met mouwloze jurk! Its beautiful. Perfect for winter wedding with sleeveless dress!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest