English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (17 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Sep 26, 2017

Prachtig, van hoge kwaliteit en prachtige dwaasheid. Absoluut voordelige prijs voor pruiklengte. Meravigliosa, di ottima qualità e bella folta. Prezzo assolutamente vantaggioso per la lunghezza della parrucca.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 10, 2013

super mooi en van zeer goede kwaliteit super belle et de très bonne qualité

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 06, 2013

Ik vond de pruik leuk! Fatsoenlijke kwaliteit. Niet lang dragen, maar comfortabel om te dragen en zit goed. Bedankt! Ik vond de pruik leuk! Kwaliteit waardig. Ik heb het niet lang gedragen, maar het was comfortabel om te dragen en ik zat goed. Bedankt! I liked the wig! Decent quality. Not wear long, but comfortable to wear and sits well. Thank you!

Парик мне понравился! Качество достойное. Не носила долго, но одевать удобно и сидит хорошо. Спасибо!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2015

Geweldige pruik! Ziet er grauw uit en fotografeert wit. Stijlen goed. Zal het gebruiken voor zowel Black Cat en Ciri (Witcher) cosplays. Awesome wig!
Looks greyish and photographs white. Styles well.

Will be using it for both Black Cat and Ciri (Witcher) cosplays.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 24, 2015

Pruik van goede kwaliteit, geweldig voor cosplayers. Het wordt naar een verzegelde envelop verzonden, maar het is geen kwetsbaar product, met mij gaat het goed. Het is erg lang achter en vooraan, dus je kunt het aanpassen zoals je wilt, ongeacht het personage dat je wilt spelen, man of vrouw. Voor wat het waard is, maar kijk eens naar de douane! Ik heb geen goede camera, maar ik verzeker je dat de pruik echt goed is. Parrucca di buona qualità, ottima per cosplayer. Viene spedito in una busta sigillata, ma non essendo un prodotto fragile, mi sta bene anche così. E molto lunga sia dietro che davanti, quindi è possibile aggiustarla come più si vuole, qualunque sia il personaggio che volete interpretare, maschio o femmina.
Per quello che costa ne vale la pena, ma occhio alla dogana!
Non ho una buona fotocamera, ma vi assicuro che la parrucca è davvero buona.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 30, 2013

ze is super mooi, de deadline was 20 dagen plus ik arriveer na 60, misschien was ik verdwaald, nam ik contact met hem op en in minder dan een week ontving ik. Ik wil de prijzen terug kopen hier zijn prachtig ela é super linda, o prazo era de 20 dias mais chego depois de 60, talvez estivec estraviada, entrei em contato com ele e em menos de uma semana a recebi.
pretendo volta a compra os preços daqui sao lindos

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2013

Ik vond het product erg leuk en de prijs is geweldig. Het enige probleem is dat de draden veel vallen. Gostei muito do produto e o preço está ótimo. O único problema é que os fios caem bastante.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 24, 2017

Voldoet aan de beschrijving ............................................... .................................................. .................................... Conforme au descriptif.....................................................................................................................................

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 02, 2016

Fantastisch ! Het haar is zacht en zijdeachtig. De pruik is niet strak en zeer comfortabel om te dragen. Ik ben niet bedreven, ik koop alleen voor rollenspellen en eerlijk gezegd is het top. Super ! Les cheveux sont doux et soyeux. La perruque nest pas serrée et très agréable à porter. Je ne suis pas adepte, je nen achète que pour des jeux de rôle et franchement elle est top.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 30, 2016

Ontvangen wat ik bestelde, zoals op de foto, perfect, zelfs als het te laat werd ontvangen. Reçu ce que javais commandé, comme sur la photo, parfait même si reçu en retard.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Natsume Yuujinchou Cosplay Heren Dames 28 inch(es) Zilver Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 22.99
 InuYasha Inu Yasha Heren 32 inch(es) Hittebestendige vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 39.99
 Jormungand koko Hekmatyar Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Cosplay Kasugano Sora Heren Dames 28 inch(es) Hittebestendige vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Black Butler Queen Victoria Dames 36 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 InuYasha Sesshomaru Heren 55 inch(es) Hittebestendige vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 39.99
 Gosick Victorique De Blois Dames 50 inch(es) Hittebestendige vezel Gouden Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 Seraph van het einde Yuichiro Hyakuya Allemaal 12 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 14.99
 Tokyo Ghoul Ken Kaneki Cosplay Unisex 14 inch(es) Hittebestendige vezel Wit Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 16.99
 Blue Exorcist Shiemi Moriyama Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Gouden Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Kuroko geen Basket Kagami Taiga Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 16.99
 Hou van het leven Maki Nishikino Cosplay Heren Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 16.99
 Fate / Grand Order Arthur Pendragon Unisex 12 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 16.99
 Blue Exorcist Shura Kirigakure Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 26.99
 Cosplay Cosplay Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 16.99
 One Piece Nico Robin Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 29.99
 Spel der tronen Allemaal 14 inch(es) Hittebestendige vezel Wit Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 29.99
 Assassination Classroom Heren Dames 12 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 26.99
 Fairy Tail Natsu Dragneel Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 28.49
 Geen Wedstrijd Geen Leven Sora Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 19.99
 Blue Exorcist Rin Okumura Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 16.99
 Hou van het leven Cosplay Heren Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Oranje Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 22.99
 geinspireerd door KARNEVAL Shigaraki Tomura Anime Cosplaykostuums Cosplay Pruiken Pruiken Voor Unisex / Jongens / Meisjes
6% koopUSD $ 19.99
 Blue Exorcist Amaimon Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 22.99
 Akame Ga Kill! Akame Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 26.99
 Cosplay Cosplay Allemaal 12 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 16.99
 Naruto Zetsu Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 14.99
 Cosplay Esther Blanchett Dames 20 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Kaoru Kaido Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Hunter X Hunter Heren Dames 12 inch(es) Hittebestendige vezel Oranje Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Naruto Cosplay Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 16.99
 My Hero Academy Battle For All / Boku No Hero Academia Midoriya Izuku Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Hou van het leven Cosplay Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
CTest