English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (623 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • May 04, 2013

DIT IS EEN MOOIE JURK, IK KOOPT HET EN HET IS HETZELFDE ALS IN DE FOTO GETOOND, DE BESTE COMMENTAREN OP MIJN JURK ONTVANGEN IN MIJN HUWELIJK, EN OOK OP EEN SUPER GOEDE PRIJS, AANGEZIEN IN CHILI ZEER KOSTBAAR ZIJN. DUS ANÍMENSE OM ZELF TE VRAGEN ESTE ES UN HERMOSO VESTIDO, YO LO COMPRE Y ES IGUAL COMO SE MUESTRA EN LA FOTO, LOS MEJORES COMENTARIOS SOBRE MI VESTIDO RECIBI EN MI BODA, Y ADEMAS A UN SUPER BUEN PRECIO, YA QUE EN CHILE SON MUY COSTOSOS. ASI QUE ANÍMENSE A PEDIR EL SUYO

Antwoord(6) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2013

Deze jurk is gewoon prachtig !! Ik ontving het vandaag en het is perfect, groot gemaakt, geen retouches om te voorspellen! Ik beveel het ten zeerste aan. Cette robe est juste magnifique !! Je lai reçu aujourdhui et elle est parfaite, faite surmesure, aucunes retouches à prévoir !!! Je la recommande vivement.

Antwoord(4) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 29, 2013

Ik kocht deze jurk voor mijn Senior Prom (2013). We hebben de trein afgesloten en het zag er nog steeds geweldig uit! Het materiaal is stevig, maar stroomt erg mooi. Als je een lange torso hebt en slank bent, zal deze jurk je figuur zeker flatteren. Ik ben 5 "5", 120 lbs. Ik nam maat 2. Hopelijk alle info. zal je helpen je voor te stellen hoe je in deze jurk zou kijken. Ik draag een 3 "hiel zonder petticoat, en de voorkant is de perfecte lengte. De coverup is leuk, maar het verandert de look van de hele jurk. Je moet deze jurk proberen! I bought this dress for my Senior Prom (2013). We cut off the train, and it still looked amazing! The material is sturdy, yet flows very nicely. If you have a long torso and are slender, this dress will definitely flatter your figure. I am 5"5", 120 lbs. I took a size 2. Hopefully all the info. will help you envision how you would look in this dress. I am wearing a 3" heel with no petticoat, and the front is the perfect length. The coverup is nice, but it changes the look of the whole dress. You gotta try this dress!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2013

Ik kan deze prachtige jurk zeker aanbevelen! Bedankt Light in the Box! Ik was een beetje ongerust toen ik las dat de jurk een centimeter smaller moest zijn dan je eigenlijke maten, maar ik heb mijn maten net iets strakker dan normaal in centimeters gemeten en hij past perfect! Als ik dat wil, kan ik het nog een stuk strakker trekken, behalve over mijn heupen. Ik mat mijn heupen over mijn achterste zoals de foto en google zei, maar ik heb misschien een lagere achterste dan normaal, omdat het lichaam niet zo ver naar beneden komt. Ik had al gelezen dat het in een heel klein doosje kwam, dus daar was geen verrassing. Het kwam zonder verdere complicaties uit dan een paar lichte vouwen, maar het is zon dikke stof dat het gemakkelijk te repareren is. Ik kan niet geloven dat zon mooie jurk minder dan 300 euro kan kosten! Hoewel de veter op sommige plekken op het lichaam en de bolero niet zo netjes was afgewerkt als op de foto, kan hij gemakkelijk recht worden gezet (snijd hem gewoon niet!) Als je hem naait. Ik heb hem geprobeerd met en zonder een petticoat en ik vind het gemakkelijker om te bewegen met een kleine met slechts twee kleine hoepels onderaan. Ik ga een privé strandhuwelijk hebben, dus ik heb geen erg gezwollen jurk nodig, maar dat is zeker mogelijk. Het heeft al wat tule en vulling in de rok zodat je er geen nodig hebt, hoewel ik denk dat hij er net een beetje mooier uitziet. Je hebt geen corset nodig, want het zit al in de body van de jurk en een andere eronder maakt het niet zo mooi passend als zonder. Ik zou echter een strapless bh krijgen die de meisjes ondersteunt en misschien omhoog duwt. Ik heb twee fotos waarin ik zowel een petticoat als de bolero draag. Ik ben je nieuwsgierig; Ik heb ook een foto zonder de petticoat en een zonder de bolero. I can definitely recommend this beautiful dress! Thank you Light in the Box!

I was a bit anxious when I read that the dress should be ordered an inch narrower than your actual measurements, but I gave my measurements just a bit tighter than usual in centimeters and it fits perfectly! If I wish, I can still pull it a lot tighter, except over my hips. I measured my hips over my bum like the picture and google said, but I might have a lower bum than usual, because the body doesnt come that far down.
Id already read that it came in a very small box, so there was no surprise there. It came out without any further complications than a few light folds, but its such a thick fabric that its easily fixed.
I cant believe that such a beautiful dress can cost less than 300 euros!
Though the lacing at some spots on the body and bolero wasnt as neatly finished as in the picture, its easily set straight (just dont cut it!) if you sew it in.
I tried it on with and without a petticoat, and I find it easier to move around with a small one with just two small hoops at the bottom. Im going to have a private beach wedding so I dont need a very puffy dress, though thats certainly possible. It already has some tulle and filling in the skirt so you dont need one, though I think its just a bit prettier with one.
You dont need a corset, as its already in the body of the dress and another one underneath will make it seem to be not as nicely fitted as without.
I would however get a strapless bra that supports and maybe pushes the girls upwards.
I got two pictures in which Im wearing both a petticoat and the bolero. I you are curious; I also have a picture without the petticoat and one without the bolero.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2013

Deze jurk was absoluut prachtig! Eerst was ik nerveus maar toen ik het probeerde was het perfect !!!! Ik zal zeker weer vanaf hier bestellen! This dress was absolutely beautiful! I was nervous at first but when I tried it on it was perfect!!!! I will definitely be ordering from here again!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 21, 2013

De jurk is speciaal gemaakt en alle items waren correct. Het past als een ring aan een vinger. De levering was erg snel en goed. Maar het belangrijkste om te weten is dat de trouwjurk er precies zo uitzag als op de foto die op hun website werd getoond. Het is een heel mooie jurk en maakt de bruid er prachtig uit. De prijs is ongelooflijk en ook de details die de jurk heeft. Kijk naar de fotos die ik heb bijgevoegd. The dress was made especially and all messurements were correct. It fit like a ring on a finger.
Delivery was very quick and good.
But the most important to know is that the wedding dress looked exactly as on the foto shown on their website. It is a very beautiful dress and will make the bride look stunning. The price is incredible and also the details the dress has. Look at the fotos I have attached.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (12) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2013

Vandaag heb ik mijn jurk ontvangen! Eerlijk gezegd is het meer dan ik had verwacht, de materialen, de afwerking, details, het lange alles! alles is perfect, het is PRECIES hetzelfde als op de foto, je hoeft niets te kopen om hieronder te gebruiken omdat de vlucht van de rok komt zoals het is op de foto, ik werd continu geïnformeerd over het proces en de doorvoer van de verzending sinds ik het via internet kon volgen. Het is de eerste keer dat ik online een jurk koop, ik ben blij en gefascineerd, bedankt lightinthebox !! ten zeerste aanbevolen, ik wil mijn schoenen en andere dingen bestellen die we nodig hebben voor de ceremonie en de receptie. Super recomendadisimo, compliance en ernst 100%! Hoy recibi mi vestido!!! honestamente es mas de lo que esperaba, los materiales, los acabados, detalles, el largo todo! todo es perfecto, es EXACTAMENTE igual al que se muestra en la foto, no necesitas comprar nada para usar debajo porque el vuelo de la falda viene tal cual como en la foto, estuve informada todo el tiempo acerca del proceso, y del transito del envio ya que pude rastrearlo por internet. Es la primera vez que compro un vestido por internet, estoy suoer feliz y fascinada, Gracias lightinthebox!! muy recomendada, ya quiero ordenar mis zapatos y demas cosas que necesitamos para la ceremonia y la recepcion. Super recomendadisimo, cumplimiento y seriedad 100%!

Antwoord(3) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2012

Deze jurk was geweldig, zo blij dat ik hem kocht. Het enige voor mij was dat ik wou dat ik de maat 4 had gekregen in plaats van maat 6. Koppel kleine touwtjes die moeten worden bijgesneden, maar dat was het. Zo blij met deze jurk. Ik kan niet wachten tot ik het met mijn hele familie kan delen. Bedankt Lightinthebox Ik koop het Petticoat-artikel # 00021701 voor deze jurk. Ik zal nog een foto plaatsen om iedereen te laten zien. This dress was amazing so happy I bought it. The only thing for me was that I wish I had gotten the size 4 instead of size 6. Couple little strings that need to be trimmed down but that was it. So happy with this dress. I cant wait until I get to share with all of my family.
Thank you Lightinthebox

I am buying the Petticoat item #00021701 for this dress Ill put another pic up to show everyone.

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 18, 2012

Ik hield van mijn jurk, deze kwam in perfecte staat aan. De stof en het borduurwerk zijn van uitstekende kwaliteit.Het duurde 30 dagen om in Brazilië aan te komen en + of 30 dagen om vrijgegeven te worden door de douane, die 60% belasting (inclusief vracht) in rekening bracht, hoewel het goedkoper was dan de huur van een jurk in Brazilië. Een fooi voordat ik voor het model koos, ging ik naar een bruidswinkel en ik uitte verschillende modellen, om te zien welke ik het leukst vond (of het nu om vallen was of niet, lage taille of niet, recht of gewapend). was de beste stijl voor mijn profiel. Amei meu vestido, ele chegou em perfeito estado. O tecido e o bordado é de otima qualidade .Demorou 30 dias para chegar no Brasil e + ou 30 dias para ser liberado pela alfandega, que cobrou 60% de imposto (incluindo em cima do frete), mesmo assim ficou mais barato que o aluguel de um vestido no brasil. Uma dica antes de eu escolher o modelo, fui até uma loja de noivas e exprementei vários modelos, para ver qual eu gostava mais(se era tomara que caia ou não, cintura baixa ou não, reto ou armado), fazendo isso eu vi qual era o melhor estilo para o meu perfil.

Antwoord(7) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2012

Eerst nagedacht over het bestellen van een jurk op internet, omdat je het alleen op fotos kunt zien .... Ik heb niet achterom gekeken !!! Heb het in champagne besteld in (maat 36). Het enige dat kan worden verweten is dat het bolero-jack enigszins verschilt van de kleur van de jurk, dat zag er niet zo goed uit, maar ik hoefde het jasje nooit te dragen ... Omdat het een stropdas aan de achterkant heeft, kun je de brede jas heel goed doen reguleren. Kortom, het is een heel erg mooie jurk Supercut, ik kan het alleen maar aanraden. Maar ook heel moeilijk! Ik was blij dat ik het weer uit kon doen ... :) Ik bestelde ook meteen de juiste schoenen, want anders had ik problemen in de winkel om de juiste kleur te krijgen, omdat de jurk meer kans heeft om te cappuccino van de kleur Schoenen in champagne zouden te licht zijn geweest. Hatte erst bedenken mir ein Kleid im Internet zu bestellen, da man es ja nur auf Bildern sehen kann....Habe es nicht bereut!!!
Hab es in Champagner in (Gr. 36) bestellt.
Das einzigste was man bemängeln kann, ist dass die Bolerojacke etwas vom Farbton des Kleides abweicht,das sah nicht so gut aus.Aber ich hatte nie vor die Jacke zu tragen...
Da es hinten zum schnüren ist,kann man die weite sehr gut regulieren.
Insgesamt ist es ein sehr,sehr schönes Kleid.Super Schnitt.Kann ich nur weiter empfehlen.
Aber auch sehr schwer!Ich war froh wo ich es wieder ausziehen konnte... :)
Habe mir auch direkt die passenden Schuhe dazu bestellt,weil ich sonst Probleme bekommen hätte im Laden den richtigen Farbton zu bekommen.Da das Kleid geht eher ins Cappuccino vom Farbton her. Schuhe in Champagner wären zu hell gewesen.

Antwoord(4) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (12) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn Sweetheart Hofsleep Chiffon Aangepaste trouwjurken met Kralen Borduurwerk Zijgedrapeerd Kristallen bloemenspeld door LAN TING
1% koopUSD $ 249.99
 A-lijn Illusie Hals Asymmetrisch Chiffon Aangepaste trouwjurken met Sjerp / Lint Bloem door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn V-hals Kapelsleep Satijn Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Pick-up rok Zijgedrapeerd Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 229.99
 A-lijn Prinses Strapless Kapelsleep Satijn Aangepaste trouwjurken met Strik Sjerp / Lint Zijgedrapeerd door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Sweetheart Kapelsleep Satijn Taffeta Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Pick-up rok Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 159.99
 A-lijn Strapless Kathedraalsleep Taffeta Beaded Lace Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Lace Inset Bloem door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 279.99
 Baljurk Strapless Kapelsleep Satijn Aangepaste trouwjurken met Strik Kralen Appliques Pick-up rok door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Sweetheart Hofsleep Organza Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 229.99
 Baljurk Halter Kapelsleep Organza Beaded Lace Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Gelaagd Zijgedrapeerd door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 299.99
 A-lijn Prinses Strapless Rechte halslijn Strijksleep Satijn Aangepaste trouwjurken met Pick-up rok door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 179.99
 Baljurk V-hals Kapelsleep Taffeta Aangepaste trouwjurken met Kralen Borduurwerk Pick-up rok door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 179.99
 A-lijn Strapless Kapelsleep Organza Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 249.99
 Baljurk Sweetheart Hofsleep Taffeta Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Pick-up rok Ruches door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 249.99
 Prinses Illusie Hals Tot de enkel Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Appliques Sjerp / Lint Ruches door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 129.99
 Baljurk Sweetheart Kapelsleep Kant Satijn Aangepaste trouwjurken met Borduurwerk Pick-up rok door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 279.99
 A-lijn Prinses Een-schouder Tot de grond Satijn Taffeta Aangepaste trouwjurken met Pick-up rok Sjerp / Lint Bloem door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 159.99
 A-lijn Prinses Strapless Kathedraalsleep Satijn Aangepaste trouwjurken met Appliques Borduurwerk door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 229.99
 Baljurk Sweetheart Kapelsleep Kant Tule Aangepaste trouwjurken met Strik Kralen Appliques Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 229.99
 Baljurk Strapless Kapelsleep Taffeta Aangepaste trouwjurken met Kralen Borduurwerk Pick-up rok door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 249.99
 Baljurk Strapless Hofsleep Kant Organza Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 229.99
 A-lijn Spaghettibandjes Kathedraalsleep Satijn Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 179.99
 A-lijn Strapless Kapelsleep Taffeta Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Zijgedrapeerd door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 229.99
 A-lijn Sweetheart Hofsleep Kant Organza Aangepaste trouwjurken met Kristaldetails door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 229.99
 A-lijn Prinses Sweetheart Hofsleep Organza Aangepaste trouwjurken met Kruiselings Gelaagde ruches door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 169.19
 Baljurk Strapless Kapelsleep Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Strik Sjerp / Lint Gelaagde ruches door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 229.99
 Baljurk Een-schouder Tot de grond Organza Aangepaste trouwjurken met Pick-up rok Zijgedrapeerd Bloem door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 Baljurk Strapless Kapelsleep Organza Aangepaste trouwjurken met Borduurwerk Pick-up rok door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 249.99
 Trompet / zeemeermin Sweetheart Kapelsleep Kant Organza Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 249.99
 Baljurk Sweetheart Kapelsleep Corded Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Knopen door LAN TING Express
1% koopUSD $ 199.99
 A-lijn Prinses Sweetheart Kapelsleep Kant Satijn Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Kant Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 179.99
ATest