English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (38 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Oct 02, 2018

De fascinator die ik heb ontvangen is perfect voor de bruidsthee die ik zal bijwonen. Net zoals beschreven. Prijs is heel redelijk. Zorg er wel voor dat u ten minste 2 weken voorafgaand aan het evenement toestemming geeft als u standaard verzendt. The fascinator I received is perfect for the bridal tea I will be attending. Just as described. Price is very reasonable. Just be sure to allow at least 2 weeks prior to tbe event if standard shipping.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2019

Mooi item, aangekomen zoals afgebeeld en is erg mooi, om te gaan met een jurk voor een speciale gebeurtenis, het voegt pit en elegante lucht toe. Hou ervan. Nice item, arrived as pictured and is very nice, to go with a gown for a special event, It will add pizzazz, and and elegant air. Love it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2019

Ik heb dit in het roze en het is gewoon prachtig. Lus tule met stoffen bloem, veren en kralen met een haarspeld. Zeer goed gemaakt. I got this in pink and its just lovely. Looped tulle with fabric flower, feathers and beading with a hairclip. Very well made.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2019

Heel blij met de service. De bestelling arriveerde zoals beloofd en alle fascinators waren zoals ze op de foto werden getoond. Zelfs de klantenservice is uitstekend. Zou deze website zeker naar vrienden doorverwijzen, deed het eigenlijk al. Ik zou niet aarzelen om in de toekomst bestellingen bij hen te plaatsen. Zeer tevreden klant. Exteremely happy with the service. The order arrived as promised and all the fascinators were as they were shown in the picture. Even the customer service is excellent. Would
definitely refer this website to friends, already did actually. I would not hesitate to place orders with them in the future.

Very Happy Customer.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2019

Net vandaag erg blij ermee aangekomen. Het is mooi alsof het op de foto staat Just arrived today very happy with it. It is lovely like it is in the picture

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 05, 2018

Ik bestelde een donkerblauwe tovenaar, ik ben heel blij, ze is mooi. Heel erg bedankt: Objednala jsem si tmavě modrý fascinátor, jsem velice spokojena, je krásný. Moc děkuji.:

Antwoord Vertaald uit het Tsjechisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 16, 2018

Was blij toen het aankwam, perfecte kleur absoluut verbluffend levering zeer snel zal zeker weer bestellen van deze site Was delighted when it arrived ,perfect colour absolutely stunning delivery very quick will defiantly be ordering from this site again

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 11, 2018

Het ziet er mooi en mooi uit, ik heb paars besteld. Het is zoals beschreven met een redelijke prijs. Het heeft 3 weken nodig voor levering. Mijn vriend heeft een vergelijkbare, dezelfde kleur, maar bijna het dubbele van de prijs. Zoals ik het leuk vind, dus ik zoek het internet om deze te verbeteren. Bedankt, LightInTheBox. Tevreden, blij en aanbevolen. Sorry dat ik te laat ben om een ​​recensie te schrijven na een andere aankoop van andere producten van LightInThe Box. It looks pretty and nice colour, I ordered purple. It is as described with a reasonable price. It needs 3 weeks for delivery. My friend has a similar one, same colour, but almost double the price. As I like it, so I search the internet to fine this one. Thanks, LightInTheBox. Satisfied, happy and recommended. Sorry for being late to write a review after another purchase of other products from LightInThe Box.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 15, 2018

Mooi, goed geprepareerd, maar 3 weken levertijd. Beautiful, well pleAsed, but allow 3 weeks for delivery.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 08, 2018

Ik was zo verrast over hoe goed deze persoonlijk waren! Ik kocht voor een dansteam en ze zijn geweldig. Kreeft clip om te bevestigen - erg leuk. Dank je! Veel beter dan ik had verwacht en ontvangen in ongeveer 10 dagen- dat is GEWELDIG !! I was so surprised at how nice these were in person! I bought for a dance team and they are amazing. Lobster clip to attach- really nice. Thank you! Much better than I expected and received in about 10 days- which is AWESOME!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Net fascinators / hatut / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.99
 Metallic / Kristal / Legering hikinauhat / Helm met Kristal / Veer / Imitatieparel 1 Stuk Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
1% koopUSD $ 12.99
 Net fascinators / hatut / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 3.99
 Veer / Net hikinauhat / fascinators met 1 Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
1% koopUSD $ 5.99
 Veer / Net Helm met Veer / Bloem 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 3.99
 Imitatieparel / Koperdraad hikinauhat / Helm / Paaketju met acryl / Nep Parel 1pc / 1 Stuk Bruiloft Helm
1% koopUSD $ 14.99
 Veer / Net fascinators / Kukat / hatut met Veren / Bont / Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 3.99
 Tule / Veer Kentucky Derby Hat / fascinators / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 14.99
 Organza Kentucky Derby Hat / fascinators / hatut met Bloem 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Causaal Helm
1% koopUSD $ 54.99
 Bruiloft / Feest - Haarspelden / Fascinators (Kant , Donkerblauw / Roos / Beige / Zwart / Wit / Rood / Blauw / Oranje / Paars / Roze)
1% koopUSD $ 3.99
 Veren / Net Hoofddeksels / Hoofdtooi met Veer / Pet 1 Stuk Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
2% koopUSD $ 8.99
 Vlas / Gevuld Fluweel hatut met Imitatieparel / Bloemen 1 Stuk Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
2% koopUSD $ 14.99
 Imitatieparel / Legering hikinauhat / Paaketju met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Verjaardag Helm
2% koopUSD $ 5.99
 Net fascinators / hatut / Birdcage Veils met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
3% koopUSD $ 8.99
 Vlas / Veer fascinators met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Causaal Helm
3% koopUSD $ 7.99
 Tule / Veer / Net fascinators / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
3% koopUSD $ 7.99
 Chiffon / Imitatieparel / Kant fascinators / Kukat / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Causaal Helm
4% koopUSD $ 1.99
 Kristal / Stof tiaras met 1 Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
4% koopUSD $ 2.99
 Tule / Veer / Net fascinators / hatut / Birdcage Veils met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
4% koopUSD $ 5.99
 Tule / Veer fascinators / Kukat / hatut met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Feest / Uitgaan Helm
5% koopUSD $ 3.99
 Tule / Veer / Net Kentucky Derby Hat / fascinators / hatut met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
5% koopUSD $ 8.99
 Net / Satiini fascinators / Kukat / Birdcage Veils met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Causaal Helm
5% koopUSD $ 4.99
 Net fascinators / hatut / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
6% koopUSD $ 5.99
 Net fascinators / hatut / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Feest / Uitgaan Helm
6% koopUSD $ 2.99
 Veer / Net fascinators / hatut / Hoofdtooi met Veer / Bloemen / Bloem 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
6% koopUSD $ 6.99
 Tule / Strass / Veer hikinauhat / fascinators / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 9.99
 Net Kentucky Derby Hat / fascinators / hatut met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 7.99
 Tule / Veren fascinators / Hoofdtooi / Helm met Veer 1 Stuk Feest / Uitgaan / Zakelijk / ceremonie / bruiloft Helm
1% koopUSD $ 9.99
 Veer / Net fascinators / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 8.99
 Veer / Net fascinators / Kukat met 1 Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
1% koopUSD $ 3.99
 Hars / Katoen fascinators / hatut met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Halloween Helm
1% koopUSD $ 5.99
 Veer / Net fascinators / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 3.99
 Vlechtwerk / Strass / Katoenflanel hatut met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / ulko- Helm
1% koopUSD $ 5.99
ATest