English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Oct 29, 2015

Heel mooie jas, perfect mijn maat, lekker warm! krijg er veel complimenten over, enkel heel opvallend van kleur maar dit vind ik eigenlijk positief want het valt iedereen direct op en hij zit me perfect! Heel mooie jas, perfect mijn maat, lekker warm! krijg er veel complimenten over, enkel heel opvallend van kleur maar dit vind ik eigenlijk positief want het valt iedereen direct op en hij zit me perfect!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 23, 2015

Het zit super, ben er helemaal blij mee Het zit super, ben er helemaal blij mee

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 01, 2016

Ik heb vandaag mijn bestelling binnen. Zeer tevreden met mijn jas. De maat en kleur is perfect.
Met behulp van het maattabel van light in the box heb ik de juiste maat besteld.
Ik heb vandaag mijn bestelling binnen. Zeer tevreden met mijn jas. De maat en kleur is perfect.
Met behulp van het maattabel van light in the box heb ik de juiste maat besteld.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2016

Zoals ik het me had voorgesteld. Perfect! Best snel. Tal cual me lo imaginaba. Perfecto! Bastante rápido.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2016

Doek prachtig en goed product Cloth wonderful and good product

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2015

Zeer goed product, een uitstekende keuze. Muy buen producto, una excelente elección.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 01, 2015

Heel leuk, ik krijg hetzelfde als aangegeven in de beschrijving Muy bonito, llego igual como se indica en la descripciòn

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 14, 2015

mooie jas bestel een medium als je 5 "1 of groter als het is klein lovely jacket order a medium if you are 5"1 or taller as it is small

Antwoord(5) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 02, 2015

Gelijk aan het imago en van goede kwaliteit, is het goed om uit te gaan op een vrijdag of dagelijks, perfect bedankt. Igual a la imagen y de buena calidad, está bien tanto para salir un viernes o para diario, perfecta gracias.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 12, 2017

Een schattige jas waarin zijn prijs en niet meer מעיל חמוד שבה את המחיר שלו ולא יותר

Antwoord(1) Vertaald uit het Hebreeuws Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest