English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • May 13, 2016

De verzendtijden liggen binnen het aangeboden aanbod. De aandacht voor de zorgen is snel en concreet. Zeer goede service Los tiempos de preparación envío están dentro de lo ofrecido. La atención a las inquietudes son rápidas y concretas. Muy buen servicio

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2015

Product van uitstekende kwaliteit. Produto de excelente qualidade.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2015

Pakket ontvangen na 12 dagen. Alles in perfecte staat. Paquet reçu après 12 jours. Tout en parfait état.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2015

Uitstekende trui en een uitstekende prijs! Meestal zou ik een XL dragen, maar had ik een XXL nodig. Excellent jersey and an excellent price! Usually I would wear an XL, but needed a XXL.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2014

hallo ik neem gewoon mijn spullen mee waar het te ver weg is, maar ik ben er erg blij mee met vriendelijke groet Nukaaraq Hansen hej jeg har lige tage mine varer hvor er det for langt men jeg er meget glade for den med venlig hilsen nukaaraq hansen

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 13, 2014

Het product is geweldig, maar ik moest belasting betalen om de goederen te verwijderen. Te veel belasting. O produto é ótimo , mas tive que pagar imposto para retiras as mercadorias.
Muito imposto.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 21, 2017

Reno, NV. VS: heb een XXL van deze trui en het past erg goed. Ik ben 61 en mager medium gebouwd en het past redelijk goed, maar als je een dikkere ingelijste, gespierde of gewoon een grotere man bent, zou ik minstens XXXL gaan. Ik heb dit eigenlijk gekregen voor hoge temperaturen om niet te bakken, dus we zullen zien hoe het gaat. Afbeeldingen zijn een beetje hard, maar het is ok voor weg-fietsen! Reno, NV. USA: Got an XXL of this Jersey and it fits very nice. Im 61 and lean medium build and it fits pretty good but if youre a thicker framed, muscular or just a bigger guy I would go at least XXXL. I actually got this for high heat conditions to keep from frying so we will see how it goes. Graphics are a little loud but its ok for road biking!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2015

Ik heb eindelijk het pakket ontvangen. De postbode gaf me het pakje aan de binnenkant. Ik vond een bon van 12,70 euro voor DCO Douaneafhandeling. De postbode vroeg niet om geld. Moet ik dit ontvangstbewijs betalen? Finalmente ho ricevuto il pacco. Il postino mi ha consegnato il pacco è dentro ho trovato una ricevuta di 12,70 Euro per Dco Sdoganamento
Il postino non mi ha chiesto soldi. Devo pagarla questa ricevuta?

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2014

geweldige stof, ze passen niet veel op maten, goede wasbaarheid. ottimo tessuto, non calzano molto come taglie, buona riuscita al lavaggio.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 ILPALADINO Heren Lange mouw Wielrenshirt Ijsbeer Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Houd Warm Ademend Sneldrogend Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding / Ultra-Violetbestendig
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 22.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt - Wit + blauw Ijsbeer Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding
1% koopUSD $ 22.99
 ILPALADINO Dames Lange mouw Wielrenshirt - Oranje Regenboog dier Cartoon Grote maten Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding
1% koopUSD $ 22.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt - Geel Groen Blauw dier Leeuw Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport Polyester 100% Polyester Teryleen Bergracen
1% koopUSD $ 22.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt Gestreept Patchwork Letter & Nummer Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen
1% koopUSD $ 22.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt - Zwart / oranje Vakantie Modieus Slank Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport Polyester 100% Polyester Teryleen
1% koopUSD $ 22.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt Doodskoppen Piraat Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding
1% koopUSD $ 22.99
 ILPALADINO Dames Korte mouw Wielrenshirt - Zwart Zwart met wit Polka dot Grote maten Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport Polyester 100% Polyester
1% koopUSD $ 22.99
 21Grams Heren Korte mouw Wielrenshirt - Groen / zwart Klassiek Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Achterzak Sport Coolmax® Bergracen Wegwielrennen Kleding / Rekbaar
1% koopUSD $ 16.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt Cartoon Beer Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding
1% koopUSD $ 22.99
 Miloto Dames Korte mouw Wielrenshirt - Lichtgevend Gradient Grote maten Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Spandex Coolmax® / Rekbaar
2% koopUSD $ 19.99
 ILPALADINO Dames Lange mouw Wielrenshirt - Fuchsia Modieus Fietsen Kleding Bovenlichaam Ultra-Violetbestendig Sport Winter Elastaan Bergracen Wegwielrennen Kleding
2% koopUSD $ 22.99
 JESOCYCLING Heren Korte mouw Wielrenshirt - Blauw + geel Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Sneldrogend Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding / Rekbaar / Multi-paneel constructie
2% koopUSD $ 19.99
 Arsuxeo Heren Korte mouw Wielrenshirt - Zwart Lichtgeel Rood Effen Kleur Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Sneldrogend Sport Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding / Rekbaar
3% koopUSD $ 19.99
 SANTIC Dames Wielrenshirt Fietsen T-shirt Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Ultra-Violetbestendig UV-bestendig Sport Retro Patchwork Klassiek Roze Bergracen Wegwielrennen Kleding Gevorderd
3% koopUSD $ 23.22
 WOSAWE Dames Korte mouw Wielrenshirt - Blauw Reactieve Print Flora / Botanisch Fietsen Shirt Reflecterende strips Achterzak Sport Netstof 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding
3% koopUSD $ 19.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt - Rood Dinosaurus Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding
4% koopUSD $ 22.99
 FUALRNY® Heren Korte mouw Wielrenshirt Ruitjes Argyle Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Sneldrogend Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding / Hoge Elasticiteit
4% koopUSD $ 22.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt - Blauw Meetkundig Vakantie Modieus Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport Polyester 100% Polyester Teryleen
4% koopUSD $ 22.99
 XINTOWN Heren Korte mouw Wielrenshirt - Zwart / Wit Zwart / rood Zwart / geel Fietsen Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Achterzak Sport Teryleen Bergracen Wegwielrennen Kleding / Rekbaar
5% koopUSD $ 22.99
 Dames Unisex Wandeljack Buitenshuis Winddicht Houd Warm Ademend Regenbestendig Kleding Bovenlichaam Kamperen&Wandelen Fietsen / Fietsen Afgelegen gebied Geel / Groen / Roze / Sneldrogend
5% koopUSD $ 9.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt - Blauw Natuur & Landschappen Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport Polyester 100% Polyester Teryleen Bergracen
5% koopUSD $ 19.99
 FUALRNY® Dames Korte mouw Wielrenshirt - Rood Plaid / geruit Fietsen Shirt Sneldrogend Sport Coolmax® Lycra Bergracen Wegwielrennen Kleding / Hoge Elasticiteit
6% koopUSD $ 22.99
 Fastcute Heren Korte mouw Wielrenshirt - Wit Zwart Klassiek Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Zweetafvoerend Sport Coolmax® Bergracen Wegwielrennen Kleding / Rekbaar
6% koopUSD $ 22.99
 Miloto Dames Korte mouw Wielrenshirt - Klaver Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Reflecterende strips Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding / Rekbaar
6% koopUSD $ 19.99
 Miloto Heren Korte mouw Wielrenshirt - Oranje / Zwart Ruitjes Gradient Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Reflecterende strips Sport Polyester Spandex Bergracen Wegwielrennen Kleding / Rekbaar
1% koopUSD $ 19.99
 FUALRNY® Heren Korte mouw Wielrenshirt - Regenboog Met Patroon Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Sneldrogend Sport 100% Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding / Hoge Elasticiteit
1% koopUSD $ 22.99
 Fastcute Heren Lange mouw Wielrenshirt Klassiek Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Achterzak Zweetafvoerend Sport Coolmax® Lycra Bergracen Wegwielrennen Kleding / Rekbaar
1% koopUSD $ 22.99
 ILPALADINO Dames Korte mouw Wielrenshirt - Zwart Horizontale stroken Grote maten Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport Teryleen Bergracen Wegwielrennen
1% koopUSD $ 19.99
 ILPALADINO Heren Korte mouw Wielrenshirt - Blauw Kikker Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Ultra-Violetbestendig Sport Polyester 100% Polyester Teryleen Bergracen Wegwielrennen
1% koopUSD $ 19.99
 Fastcute Heren Dames Unisex Lange mouw Wielrenshirt Sporten Klassiek Modieus Grote maten Fietsen Sweatshirt Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Reflecterende strips Sport Coolmax® 100
1% koopUSD $ 22.99
 JESOCYCLING Dames Korte mouw Wielrenshirt - Paars Flora / Botanisch Grote maten Fietsen Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Sport Polyester Bergracen Wegwielrennen Kleding / Rekbaar
1% koopUSD $ 19.99
 Fastcute Heren Dames Unisex Lange mouw Wielrenshirt Sporten Klassiek Modieus Grote maten Fietsen Sweatshirt Shirt Kleding Bovenlichaam Ademend Sneldrogend Reflecterende strips Sport Coolmax® 100
1% koopUSD $ 22.99
CTest