English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (21 reviews)
Schrijf een review
  • Sep 22, 2014

Ik hield van, ik had alleen wat retoucheerwerk voor het vasthouden van de knoop en het borduurwerk van de slag dat me irriteerde, maar de jurk zelf is echt mooi en maakte een sterke indruk! Dankjewel kwaliteit / prijs verhouding aan de top! Jai adoré, jai juste fait faire quelques retouches pour la tenue du noeud et les broderies du coup qui me gêner mais la robe en elle même est vraiment magnifique et a fait forte impression ! Merci rapport qualité/prix au top !!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 04, 2012

Ik zou niet meer tevreden kunnen zijn met deze trouwjurk. Ik heb het ontvangen via FedEx gisteren 10/2/12; en was niet alleen verbaasd over het gewicht, maar ook over de kwaliteit van de jurk. De foto toont niet de schoonheid noch de elegantie. LITB, heeft een gewoonte voor het leven in mij. Ik zal mijn hele bruidsfeest houden, inclusief mijn grootmoeder, om hun jurken bij LITB te bestellen. Bedankt dat je één van de vele beslissingen voor mijn bruiloft een groot succes hebt gemaakt! deze foto is voorafgaand aan wijzigingen, rechtstreeks uit de doos. I could not be more please with this wedding dress. I received it thru FedEx yesterday 10/2/12; and was amazed with not only the weight but the qualitity of the dress. The picture doesnt show the beauty nor the elegance. LITB, has a custom for life in me. I will be having my entire bridal party, including my grandmother to order their dresses from LITB. Thank you for making one of many decisions for my wedding a great success!
this photo is prior to alterations, straight out of the box.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2012

Goedenavond, hoewel ik mijn bestelling (trouwjurk) nog steeds niet heb, hoef ik niet te klagen over de communicatie en informatie over het volgen van de bestelling. Het verzoek is op de website verzonden op 10/09 en van wat ik heb geraadpleegd is al aangekomen bij de Douane van Brazilië, maar de schatting was maximaal 8 werkdagen, aangezien vandaag (23/09) deze deadline al overschrijdt. Ik kijk er naar uit deze week en ik beloof, wanneer ik aankom, om fotos te nemen en mijn mening te plaatsen op basis van kwaliteit. Bedankt. Beste, Bedankt voor uw snelle service! Ik laat weten dat mijn bestelling vandaag is aangekomen, maar de Federal Revenue heeft de goederen belast en moest deze in de e-mail opnemen met meer betaling. Toch was ik dol op de jurk en feliciteer je met je geweldige werk! Ik maakte me niet druk om de kleine vertraging, want hier in Brazilië is de omzet de afgelopen dagen in staking geweest en zelfs toen kocht ik ruim van tevoren! Ik zal de lightinthebox aangeven voor iedereen die ik tegenkom en ik zal de beste referenties geven !!! GEFELICITEERD !!! De koopwaar kwam zeer goed verpakt en is opmerkelijk voor de zorg en voor elk detail van zowel de confectie, de stof, het borduurwerk en de verpakking. Ik moet wat knijpen maken, maar het is normaal en ik heb er al op gewacht. Ik heb niets te klagen, integendeel, feliciteer en prijs ze gewoon! Na mijn bruiloft (23/02/2013) zal ik terugkomen om enkele fotos met grote tevredenheid te plaatsen. Mensen zullen er dus alle vertrouwen in hebben om een ​​product van u te kopen, inclusief een trouwjurk, wat niet gebruikelijk is als u online koopt. Bedankt! Boa noite,
Apesar de ainda não ter chego o meu pedido (vestido de noiva), não tenho a reclamar em relação a comunicação e informações referente ao rastreamento da encomenda.
O pedido consta no site enviado em 10/09 e pelo que consultei já chegou na Alfândega do Brasil, porém a estimativa eram de no máximo 8 dias úteis sendo hoje (23/09) já ultrapassando esse prazo.
Estarei aguardando ansiosamente nessa semana e me comprometo, quando chegar, tirar fotos e postar a minha opinião com base na qualidade.
Obrigada.


Prezados,
Obrigada pelo pronto atendimento!
Informo que minha encomenda chegou hoje, porém a Receita Federal tributou a mercadoria e tive que retirar no Correio com pagamento a mais.
Ainda assim, AMEI o vestido e parabenizo o maravilhoso trabalho de vocês!
Não me incomodei com o pequeno atraso, pois aqui no Brasil a Receita esteve em greve esses últimos dias e mesmo assim comprei com bastante antecedência!
Indicarei a lightinthebox para todos que encontrar e darei as melhores referências!!! PARABÉNS!!!
A mercadoria veio muito bem embalada e é notável o cuidado e de cada detalhe tanto da confecção, tecido, bordado, como da embalagem.
Terei que fazer alguns apertos, mais é normal e já esperava por isso. Não tenho do que lamentar, muito pelo contrário, somente parabenizalos e elogialos!
Após meu casamento (23/02/2013) estarei retornando para postar com muita satisfação algumas fotos. Assim, as pessoas terão plena confiança em adquirir qualquer produto de vocês, inclusive um vestido de noiva, que não é comum se comprar pela internet.
Muito obrigada!

Antwoord(4) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 26, 2015

heel mooie bruidsjurk Ik hou van de manier waarop geen heel mooi lichaam wordt gegeven Ik ben heel blij dank je wel very beautiful wedding dress I love the way that gives no very beautiful body I am very happy thank you

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 17, 2014

Heel erg bedankt. Ik ben erg tevreden. De jurk was geweldig. De maat is van mij. De jurk is heel mooi hetzelfde als op de foto. En paste het heel perfect. Ik ben zo blij dat ik mijn bruidsjurk heb gekocht van jouw site. Je maakt me zo elegant en erg aardig. Ik hoop dat mijn trouwdag vol zal zijn van jouw Licht. Dank je. .. Mijn beste wensen voor jou. A +++++ Thank you so much. I am very pleased. The dress was wonderful. The size is mine. The dress is very beautiful the same as it was in the picture. And fit it very perfect. I am so happy that I bought my wedding dress from your site. You make me so elegant and very nice. I hope my wedding day will be full of your Light. Thank you. .. My best wishes to you. A+++++

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 02, 2014

HELLO GOED EINDIG IK WIL WETEN OF HET MOGELIJK IS OM DEZE JURK TE MAKEN MIJN HUWELIJK IS IN NOVEMBER 2014 EN DEZE JURK IS WAT IK ZOEKDE Ik wilde graag weten of het mogelijk was om mijn maatregelen te nemen en of de prijs werd gehandhaafd OF INDIEN DEZE ONGELOOFLIJKE PROMOTIES VERWIJDERD WAREN .... IK BLIJF DANKJE VEEL DANK ..... HOLA BUENA TARDE QUISIERA SABER SI ES POSIBLE CONFECCIONAR ESTE VESTIDO MI BODA ES EN NOVIEMBRE DE 2014 Y ESTE VESTIDO ES LO QUE ESTABA BUSCANDO ME GUSTARIA SABER SI SE PODRIA CONFECCIONAR A MIS MEDIDAS Y SI EL PRECIO SE SOSTIENE O SI DE NUEVO SACARAN ESTAS PROMOCIONES INCREIBLES....

QUEDO ATENTA
MUCHAS GRACIAS.....

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 19, 2013

Aangekomen Perfect .... alleen met een gebrek aan heel kleine stiksels Chegou Perfeito.... apenas com uma falta de costura bem pequena

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2013

De jurk is super, het is zoals op de foto ...;) te gelukkig. Ik bestelde een beetje groot: mijn maat is 36 Ik bestelde maat 6 is te groot ... Ik moest t4 niet serieus Ik ben bij een ontwerper ... Ik heb 1 maand op mijn gewacht trouwjurk .. ik heb niets te zeggen;))) La robe est superbe, elle est tel quel sur limage... ;) trop contente. Je lai commandé un peu grande: ma taille est 36 jai commandé taille 6 est cest trop grand... il me fallait t4 pas grave je fais chez un couturier... Jai attendu 1 mois pour ma robe de mariée.. Jai rien à dire ;)))

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2013

Mijn verloofde heeft een droom gevonden. Kwam goed verpakt en in uitstekende staat. Minha noiva achou um sonho. Veio bem embalado e em excelente condições.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2012

De jurk is mooier dan alles wat ik me kan voorstellen! het is alsof het voor mij is ontworpen. Ik ben 38/40 en 1m70. Ik heb het in t10 besteld en het is geweldig de kwaliteit van de uitstekende stof! en de beker niets te zeggen, het is een jurk waardig van een geweldige couturier, bravo aan alle team Light in The box, ik raad deze site en producten aan omdat ik met mijn jurk een tiara + a bestelde armband die ook heel mooi is, ik ben helemaal tevreden !!! La robe est plus belle que tout ce que je pouvais imaginer! cest comme si elle avait été conçu pour moi je fais du 38/40 et 1m70 je lai commandé en t10 et elle est merveilleuse la qualité du tissu excellente ! et la coupe rien à dire, cest une robe digne dun grand couturier, bravo à toute léquipe Light in The box, je recommande ce site et les produits car avec avec ma robe jai commandé un diadème + un bracelet qui sont très beaux aussi je suis entièrement satisfaite !!!

Antwoord(9) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Trompet / zeemeermin Halter Hofsleep Satijn Tule Aangepaste trouwjurken met Strik Kralen Appliqués Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 179.99
 Trompet / zeemeermin Sweetheart Strijksleep Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 229.99
 Trompet / zeemeermin Met sieraad Hofsleep Kant Tule Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 249.99
 Trompet / zeemeermin Stomp Hals Hofsleep All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin Illusie Hals Hofsleep Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING Express
1% koopUSD $ 179.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Kant Satijn Aangepaste trouwjurken met Sjerp / Lint Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin Halter Hofsleep Kant Organza Satijn Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 229.99
 Trompet / zeemeermin Illusie Hals Hofsleep All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin Sweetheart Kapelsleep Organza Bloemen en kant Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Kruiselings door LAN TING
1% koopUSD $ 265.99
 Trompet / zeemeermin Stomp Hals Strijksleep Kant Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Knopen door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 229.99
 Trompet / zeemeermin Strapless Hofsleep Taffeta Aangepaste trouwjurken met Kralen Pick-up rok door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 159.99
 Trompet / zeemeermin Stomp Hals Kapelsleep Chiffon Corded Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Knopen door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 189.99
 Trompet / zeemeermin Spaghettibandjes Kapelsleep Tule Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 229.99
 Strak / kolom Met sieraad Tot de grond Pure kant Aangepaste trouwjurken met Drapering Kant Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 142.49
 Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING Express
3% koopUSD $ 142.49
 Trompet / zeemeermin Met sieraad Strijksleep All Over Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Kant door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 179.99
 Trompet / zeemeermin Strapless Hofsleep Lace Over Satin Aangepaste trouwjurken met Strik Kralen Bloem door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin Sweetheart Hofsleep Tule Aangepaste trouwjurken met Appliques door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 229.99
 Trompet / zeemeermin Met sieraad Strijksleep Kant Tule Aangepaste trouwjurken met Kant Ruches door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin Hoge nek Kapelsleep Kant Organza Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Knopen door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin Met sieraad Strijksleep Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin Sweetheart Tot de grond Corded Lace Aangepaste trouwjurken met Kant Bloem door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 151.99
 Trompet / zeemeermin Spaghettibandjes Strijksleep Kant Tule Aangepaste trouwjurken met Kristal Pailletten door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 229.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Hofsleep Chiffon Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Kruiselings door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 229.99
 Trompet / zeemeermin Illusie Hals Kapelsleep Kant Tule Aangepaste trouwjurken met Appliques door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 229.99
 Trompet / zeemeermin Strapless Hofsleep Satijn Aangepaste trouwjurken met Kralen Zijgedrapeerd door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 229.99
 Trompet / zeemeermin Strapless Hofsleep Kant Tule Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 179.99
 Trompet / zeemeermin Schouderafhangend Strijksleep Chiffon Corded Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Ruches door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Hofsleep Charmeuse Beaded Lace Aangepaste trouwjurken met Kralen Appliques Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 199.99
 Trompet / zeemeermin Sweetheart Hofsleep Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 249.99
 Trompet / zeemeermin Met sieraad Strijksleep Lace Over Tulle Aangepaste trouwjurken met Appliques Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 179.99
 A-lijn V-hals Strijksleep Chiffon Beaded Lace Aangepaste trouwjurken met Appliques Knoop door LAN TING Express
1% koopUSD $ 109.99
 Strak / kolom Stomp Hals Strijksleep Chiffon Pure kant Aangepaste trouwjurken met Kristal Knoop door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 151.99
BTest