English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (80 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Apr 04, 2012

leuk en goed gemaakt zo schattig en in het echt beter dan de afbeelding Bedankt nice and well made
so cute and in real better than the image
Thanks

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 23, 2012

Dit haartoebehoren is prachtig. Het is groter dan ik had verwacht, maar het maakt niet uit. Hij is erg delicaat en maakt nog steeds een stabiele indruk. De sieraden kunnen eenvoudig worden aangepast aan de vorm van het hoofd. De prijs is meer dan voldoende. Dieser Haarschmuck ist wunderschön.
Zwar ist er größer als ich es erwartet habe, aber das macht nichts. Er ist sehr filigran und macht trotzdem einen stabilen Eindruck. Der Schmuck lässt sich leicht an die Kopfform anpassen.
Der Preis ist mehr als angemessen.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 08, 2012

Heel mooi! Goede kwaliteit! Het ziet er prachtig uit in het kapsel dat ik ga maken voor mijn bruiloft! Zeer aan te bevelen! Muito lindo! Ótima qualidade! Vai ficar lindo no penteado que vou fazer para o meu casamento! Recomendo!

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 05, 2013

Deze kam is erg mooi, maar het gebeurde om in de doos te breken, een tak is gebroken maar het is helemaal niet te zien en ik vind het nog beter zonder deze tak. Ik vind het al heel goed formaat. Op de foto mist het de tak die de kam afwerkt Ce peigne est très joli mais il est arrivé casser dans la boîte, une branche est cassée mais sa ne se voit pas du tout et je le trouve même mieu sans cette branche. Je le trouve déja de très bonne taille. Sur la photo il manque la branche qui fini le peigne

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  huwelijk
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jul 26, 2012

Prachtig sierkam die heel snel bezorgd word. Ik heb op 13 julie de besteling gedaan en op 20 julie heb ik het thuis gekregen.
Ik ben heel tevreden mee.
Prachtig sierkam die heel snel bezorgd word. Ik heb op 13 julie de besteling gedaan en op 20 julie heb ik het thuis gekregen.
Ik ben heel tevreden mee.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 26, 2013

Prachtige kam met parels en stras. Prachtige kam met parels en stras.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 08, 2013

Echt een supermooie bruidskam. Ik had em wat kleiner verwacht toen ik em ontving. Maar de grootte is geen probleem aangezien deze bruikdskam buigbaar is! Echt een supermooie bruidskam. Ik had em wat kleiner verwacht toen ik em ontving. Maar de grootte is geen probleem aangezien deze bruikdskam buigbaar is!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 10, 2016

Leuk, zoals op de foto. Zeer snelle verzending Bello, come in foto. Spedizione molto veloce

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2015

dat is geweldig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! das ist super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 14, 2014

Ik heb deze haarclip aan mijn sluier toegevoegd en het was prachtig. I added this hair clip to my veil and it was gorgeous.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest