English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Apr 07, 2014

zeer mooie platte bloem goed afgewerkt. Vrij groot. très jolie fleur plate bien finie. Plutôt grande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 17, 2014

De bloem is perfect, precies zoals deze op de site staat. Ik ontving haar rechtstreeks per post en werd niet belast. Ik geef het product aan. A Flor é perfeita, exatamente como está no site. Recebi ela direto em casa pelo correio e não foi tributado. Indico o produto.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2014

Ook een heel mooie elegante hoofdtooi, die moet je hebben. Ebenfalls sehr schöner eleganter kopfschmuck, muss man haben .

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 17, 2013

ik bestelde 2 verschillende hoofddeksels zodat ik kon dragen wat er ooit het mooiste uitzag op de dag dank je voor de snelle levering i ordered 2 different headpieces so i could wear which ever looked the nicest on the day thankyou for the quick delivery

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 08, 2013

Het was zo mooi en mooi en precies wat ik zocht en nodig had. En de prijs was zeer betaalbaar. It was so beautiful and nice and just what I was looking for and needed. And the price was very affordable.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 01, 2013

Ik vind het geweldig! De levering duurde lang, maar het was vanwege de Braziliaanse bureaucratieën. Adorei! A entrega demorou bastante, mas foi por causa das burocracias brasileiras.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2013

goed, mooi !!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ good,beautiful!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 01, 2012

heel mooie bloem! ze doet het heel goed in haarverzorging. Persoonlijk heb ik het gebruikt door een beetje meer terug te zetten met een lage knot. Zeer mooi effect! trés belle fleur! elle rends vraiment bien en coiffure. Personnellement je lai utilisé en la mettant un peu plus en arrière avec un chignon bas. Trés belle effet!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 29, 2012

Echt mooi voor een bruids hoofddeksel. Ik bestelde een paar verschillende van deze website en toen ze aankwamen was dit mijn favoriet. Cirkelvormig, het heeft sprankelende stukjes en veren allemaal gebaseerd op een cirkelvormige bloem. Zeer mooie en goede prijs. Really beautiful for a bridal headpiece. I ordered a few different ones from this website and when they arrived this one was my favourite. Circular in shape, it has sparkly bits and feathers all based around a circular flower. Very pretty and good value.

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2014

Het stuk was een beetje plat in het pakket. Je moet de veer en de maat een beetje regelen. Het ziet er erg mooi uit. The piece was a bit flat in the package. You need to arrange the feather and the beat a bit. It looks very pretty.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest