English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (30 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Mar 17, 2018

Het apparaat is binnen de opgegeven tijd aangekomen. de functionaliteit is prima. Zařízení dorazilo ve stanovené lhůtě. jeho funkčnost je v pořádku.

Antwoord(1) Vertaald uit het Tsjechisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 13, 2017

Uitstekend product, want het komt in de afbeeldingen, zeer goede kwaliteit Excelente producto, tal cual viene en las imagines, muy buena calidad

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2018

dank u lightinthebox Ik ben erg blij om thuis te bestellen mijn microfoon is perfect en nikel, verpakking en goed gedaan nogmaals bedankt ik raad aan al dit product. merci lightinthebox je suis très content davoir commander chez vous mon micro il est parfait et nikel , lemballage et bien fait merci encore je recommande a tous ce produit .

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 04, 2017

De goederen zijn gekomen! Niet snel, natuurlijk, maar het wachten was het waard, ik ben waanzinnig blij !! Gewoon super! Ik vond alles leuk Товар пришел! Не быстро конечно но ожидание того стоило я безумно рада!! Просто супер!Мне все понравилось

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Gi
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 08, 2018

Werkt goed, was sneller bezorgd dan verwacht Werkt goed, was sneller bezorgd dan verwacht

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2018

Ik dacht dat ik al schreef. Super levering! Aanbevelen !! Pensei ja haver escrito. Entrega super ! Recomendo!!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  mic
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 18, 2018

3.5mm Microfoon Bekabelde Condensatormicrofoon Handheld Microfoon Voor Computer Microfoon 3.5mm Microphone Wired Condenser Microphone Handheld Microphone For Computer Microphone

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 21, 2018

Uitstekende kwaliteit. Professioneel qua uiterlijk. Excellent quality. Professional in looks.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 24, 2018

Vandaag, 24 juli 2018, is de zending aangekomen, het is OK en ik ben zeer tevreden over de service. Ik zal deze sites blijven aanbieden aan mijn vrienden. met groeten jakarrr ... Dnes 24.7.2018 zásilka dorazila, je v pořádku a se službou jsem velice spokojen.
Nadále budu tyto stránky nabízet svým známým. s pozdravem jakarrr...

Antwoord Vertaald uit het Tsjechisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2018

Sneller ontvangen dan ik dacht! Ik heb de microfoon nog geprobeerd, maar ziet er goed uit. Dank je Recieved faster than I thought! Havent tried the mic yet but looks good. Thank you

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 3.5mm Microfoon Bedraad Condensatormicrofoon Handmicrofoon Voor Computermicrofoon
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 34.99
 Mini 3.5mm
1% koopUSD $ 7.99
 KEBTYVOR BM800 Bekabeld Microfoon sets Condensatormicrofoon Professioneel Voor PC
1% koopUSD $ 49.99
 KEBTYVOR BM800 PC / Bekabeld Microfoon Microfoon Condensatormicrofoon Handmicrofoon Voor Computermicrofoon
1% koopUSD $ 44.99
 6.3mm3.5mm invoerpoort draadloze microfoon dynamische microfoon handheld microfoon karaoke microfoon
1% koopUSD $ 39.99
 KEBTYVOR BM700+PC03 Bekabeld voor Computermicrofoon
1% koopUSD $ 29.99
 Studio microfoon mic windscherm pop filter voor zang opname met gooseneck houder
1% koopUSD $ 12.99
 LX-M30 Hoge kwaliteit multimedia microfoon voor Netto KTV, Computer, PC
1% koopUSD $ 7.99
 shinco Bekabeld Microfoon voor PC
1% koopUSD $ 14.99
 GM16 Bekabeld Microfoon Ribbon microfoon Clip-on microfoon Voor PC
1% koopUSD $ 4.99
 mini draagbare clip-on revers lavalier handsfree 3.5mm jack condensator bedrade microfoon microfoon
2% koopUSD $ 4.99
 Bekabeld Microfoon Condensatormicrofoon Handmicrofoon Voor PC
2% koopUSD $ 67.99
 shinco Draadloos Microfoon voor PC
2% koopUSD $ 65.99
 KEBTYVOR NB35 Draadloos sets voor Computermicrofoon
3% koopUSD $ 24.99
 KEBTYVOR BM700+PC03+Pop Filter Bekabeld voor Computermicrofoon
3% koopUSD $ 39.99
 KEBTYVOR BM800+PC03+Pop Filter PC Set voor Computermicrofoon
3% koopUSD $ 49.99
 KEBTYVOR BM900 PC / Bekabeld Microfoon Microfoon Condensatormicrofoon Clip-on microfoon Voor Computermicrofoon
4% koopUSD $ 52.99
 3.5mm Microfoon Bedraad Condensatormicrofoon Handmicrofoon Voor Computermicrofoon
4% koopUSD $ 53.99
 KEBTYVOR MK308 PC / Bekabeld Microfoon Microfoon Dynamische microfoon Handmicrofoon Voor Computermicrofoon / Karaokemicrofoon
4% koopUSD $ 14.99
 Bluetooth Microfoon Other Condensatormicrofoon Handmicrofoon Voor Karaokemicrofoon
5% koopUSD $ 24.99
 3.5mm Microfoon Bedraad Condensatormicrofoon Handmicrofoon Voor Karaokemicrofoon
5% koopUSD $ 29.99
 WS858 Draadloos / Bluetooth Microfoon Other Dynamische microfoon Handmicrofoon / Modieus Voor Bar / Karaokemicrofoon
5% koopUSD $ 24.99
 BM-8004 Bekabeld Microfoon Condensatormicrofoon Handmicrofoon Voor PC
6% koopUSD $ 29.99
 3.5mm Microfoon Bedraad Condensatormicrofoon Handmicrofoon Voor Computermicrofoon
6% koopUSD $ 26.99
 KEBTYVOR C-330 PC / USB Microfoon Microfoon Condensatormicrofoon Handmicrofoon / Zwanenhalsmicrofoon Voor Computermicrofoon
6% koopUSD $ 19.99
 KM-209 Draadloos Luidspreker voor buiten voor Dagelijks
1% koopUSD $ 14.99
 BM-8005 Bekabeld Microfoon Condensatormicrofoon Handmicrofoon Voor PC
1% koopUSD $ 26.99
 Bluetooth Microfoon Draadloze bluetooth speakers Handmicrofoon Voor Karaokemicrofoon
1% koopUSD $ 49.99
 6.3mm Microfoon Bedraad Dynamische microfoon Handmicrofoon Voor Karaokemicrofoon
1% koopUSD $ 12.99
 originele q7 magische karaoke microfoon telefoon ktv speler draadloze condensator bluetooth iphone android
1% koopUSD $ 19.99
 G g g g g g g g sameng g g sameng g g sameng = lage = = = lage = g g g = = lage = = lage = = = lage = g g = = lage = = lage = g g = = lage
1% koopUSD $ 26.99
 KEBTYVOR BM800 Kabel Microfoon voor Computermicrofoon
1% koopUSD $ 39.99
 KEBTYVOR KE-18 Bekabeld Microfoon Microfoon Condensatormicrofoon Zwanenhalsmicrofoon Voor Karaokemicrofoon / Vergadermicrofoon
1% koopUSD $ 19.99
CTest