English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (128 reviews)
Schrijf een review
  • Oct 09, 2013

Ik kocht deze jurk voor mijn dochter die deelneemt aan het Miss Swimsuit USA International in Cancun Mexico op 12 november. Deze jurk heeft lang geduurd om aan te komen .. het is echter prachtig en mijn dochter zal er fantastisch uitzien .. in de avondjurk een deel van de wedstrijd .. De jurk heeft slechts een beetje wijzigingen in de riemen nodig ... Ik zal het opnieuw bestellen vanaf hier .. maar het heeft meer dan 7 weken geduurd voordat ze de bestelling hadden verwerkt .. en dan alleen een paar dagen na verzending om hier te komen ... dus laat voldoende tijd over als je een japon krijgt .. Ze hebben wel gezegd dat ik een korting zou krijgen voor het tijdprobleem .. dus hopelijk is dat waar .. Dit was de prijs waard en hopelijk zal mijn dochter helpen om de winnende vrouw te zijn dit jaar !!!! I bought this dress for my daughter who is competing in the Miss Swimsuit USA International in Cancun Mexico on Nov 12.. This dress took a long time to arrive.. however it is beautiful and my daughter is going to look outstanding in it.. in the evening gown part of the competition..
The dress needs only a bit of alterations in the straps... I will ordered again from here.. but it did take over 7 weeks for them to process the order.. and then only a few days from shipping for it to get here... so allow for enough time if you are getting a gown.. They did say that I would receive a discount for the time problem.. so hopefully that is true.. This was worth the price and hopefully will aid my daughter to the be the winning woman this year!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 20, 2016

Fantastisch! Ik hou ervan!. Goede kwaliteit ook. Fantastic! I love it!. Great quality as well.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 24, 2014

Hallo Ins mensen: ik schrijf uit de provincie Córdoba in Argentinië. Ik hou van dit model # 00245975. Ik vraag: hoe lang duurt de voorbereiding en levering, betaalmethoden voor Argentinië en kan ik in de cofección sommige kleuren modificeren, gebruikmakend van de kleuren van de mode in dit land: zoals geel, oranje of oranje, orchidee stralend in banden bijvoorbeeld, of de green of de duif. Heel erg bedankt en alles wat je aanbiedt is geweldig als je bijna alles zou kunnen kopen. Dany Daggers Nou. Hola gente de In: escribo desde Argentina provincia de Córdoba. Me encanta este modelo
#00245975. Pregunto: cuanto tarda la confección y entrega, formas de pago para Argentina
y si puedo en la cofección modificar algunos colores, utilizando los colores de moda de este país: como el amarillo, el naranja u orange, el orquídea radiante en correas por ejemplo, o el verde o el paloma .
Desde ya gracias y todo lo que ofrecen es maravilloso si pudiera compraría casi todo.
Dany dagas Nou.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 09, 2014

De jurk arriveerde in de verwachte tijden! Een beetje zorgen over de douane (45 euro)! Voor de rest is alles goed! De jurk is mooi, zoals afgebeeld! Het heeft een geweldige pasvorm, ik afstand doe een beetje van heupen en buik maar de jurk mislukt redelijk goed! Zeer tevreden !!! Il vestito è arrivato nei tempi previsti! Un po care le spese doganali (45 euro)! Per il resto tutto ok! Il vestito è bellissimo, come da foto! Ha unottima vestibilità, io abbondo un po di fianchi e pancia ma labito nasconde abbastanza bene i difetti! Molto soddisfatta!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 04, 2013

Preciosismo de jurk Ik ben super blij met de aankoop die gedaan is. De meest opvallende van het evenement .....! Preciosismo el vestido estoy súper contenta de la compra que e hecho.la más destacada del evento.....!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 19, 2012

Ik ben een SD Dublinetwork. Over uw winkel, het was dankzij ons DUBLI Shopping Center! Ik ben gewoon blij met de kwaliteit van de goederen en de geleverde service! Je bent zon goede kerel. Een jurk van verbazingwekkende schoonheid. Alles wordt gedaan alsof de ambachtslieden zichzelf voor zichzelf naaiden. Spectaculair, zachtaardig, elegant. Ik ben gewoon blij. Mijn figuur en figuur passen perfect. Het enige is dat kopjes in het volume van de borst het meest zijn. De jurk is ontworpen voor pompeuze dames. Maar met mijn lengte ziet deze jurk er erg mooi uit! :) Ik ben gelukkig. Ik zal uw winkel zeker aanbevelen aan al uw klanten en partners! Op mijn site zal een video worden geplaatst met een demonstratie van aankopen en instructies voor klanten. En ook mijn mening over de kwaliteit van uw product! http://volga.myvizitka.com/ru/video.html Я являюсь SD Dublinetwork. О вашем магазине узнала именно благодаря нашему Торговому центру DUBLI!

Я просто в восторге от качество товара и от оказываемого сервиса! Вы такие молодцы.
Платье изумительной красоты. Все сделано так, будто мастера шили лично для себя. Эффектное, нежное, элегантное. Я просто в восторге.
На мой рост и фигуру подошло отлично. Единственное, чашки в объеме груди большинство. Платье рассчитано на пышногрудых дам.

Но с моим ростом, это платье смотрится очень красиво! :)
Я довольна. Обязательно буду рекомендовать ваш магазин всем своим клиентам и партнерам!

На моем сайте будет размещен видеоролик с демонстрацией покупок и инструкцией для клиентов. А так же мой отзыв о качестве вашего товара!

http://volga.myvizitka.com/ru/video.html

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 25, 2012

DE DELKIVERY TIJD WAS ECHT SNEL. ALLES OK. DE JURK IS PRACHTIG. THE DELKIVERY TIME WAS REALLY QUICKLY. EVERYTHING OK. THE DRESS IS WONDERFUL.

Antwoord(6) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (13) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 31, 2014

De jurk is goed, maar er zijn veel aanpassingen en aanpassingen aangebracht. Het lijfje is te groot voor een enorme kist. Het was nodig om de riemen van achteren te verminderen en het lijfje vooraan te smeden. De zoom was te lang. Ze knipt. Maar omdat de rok gegolfd is, is het heel moeilijk om de zoom te knippen. Het resultaat was kort. Het is goed dat ik mezelf kan naaien, dus ik zou het zelf kunnen doen. Maar borduren met kralen is vooral lof. Stof is erg goedkoop, vooral op de polyester van de badstof. Ook hangt de bliksem op de zijkant altijd op de heupen, waardoor ze visueel in grootte toenemen, omdat materie is te dun. Платье хорошее, но делала много подгонок и исправлений. Лиф слишком большой на огромную грудь. Пришлось уменьшать лямки сзади и подделывать лиф спереди. Подол тоже был слишком длинный. Обрезала. Но так как юбка гофрированная, обрезать подол ровно очень сложно. В результате получилось коротковато. Хорошо, что я сама могу шить поэтому смогла сделать сама всё. Но вышивка бисером выше всех похвал. Ткань очень дешёвая, особенно на подкладке махровый полиэстер. Также молния на боку всегда топоршится на бёдрах, увеличивая их визуально в размере, т.к. материя слишком тонкая.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 17, 2012

Prachtig! Juist zoals de omschrijving. Perfecte levering! Prachtig! Juist zoals de omschrijving. Perfecte levering!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2016

Vanaf foto. Fantastisch in kleuren in vormen en stof. Super inhoud. Come da foto. Favoloso nei colori nelle forme e nel tessuto. Super contenta.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest