English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (83 reviews)
Schrijf een review
  • Nov 02, 2013

Ik gebruikte dit als mijn bruiloftskam met de sluier van mijn moeder. De kam was van hoge kwaliteit en was precies zoals beschreven. Erg blij met hoe het eruit zag! I used this as my wedding comb with my mothers veil. The comb was of high quality and was exactly as described. Very happy with how it looked!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2013

Mooie kam. Helaas waren er een paar steentjes vanaf gegaan tijdens het vervoer. Die zijn er wel gemakkelijk weer aan te plakken, maar toch. Verder ziet de kam er prima uit. Mooie kam. Helaas waren er een paar steentjes vanaf gegaan tijdens het vervoer. Die zijn er wel gemakkelijk weer aan te plakken, maar toch. Verder ziet de kam er prima uit.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2012

mooi en in overeenstemming met de foto !!!!!! magnifique et conforme a la photo!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 09, 2012

Allemaal ok! Product Voldoet aan de beschrijving! Tutto Ok! Prodotto Conforme alla descrizione!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 14, 2013

Ik was op zoek naar een mooie, elegante kam om bij mijn jurk te passen. Mijn sluier is vrij eenvoudig en deze kam kleedt het echt. En ik had iets nodig dat in mijn dikke haar zou gaan. Ik ben over het algemeen tevreden met mijn aankoop, behalve dat één van de parels los kwam toen ik de kam voor het eerst manipuleerde, dus ik moest hem opnieuw lijmen. I was looking for a beautiful, elegant comb to match my dress. My veil is pretty simple and this comb really dresses it up. Plus I needed something that would go in my thick hair. Im overall pleased with my purchase except one of the pearls came loose the first time I handled the comb so I had to reglue it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 04, 2013

Deze kam is mooi en voldoet aan de foto, maar twee parels vallen, jammer! Ce peigne est joli et conforme la photo, mais deux perles sont tombe,dommage!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 21, 2014

Zeer mooie kam. Deze ga ik zeker gebruiken. Zeer mooie kam. Deze ga ik zeker gebruiken.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 30, 2012

Kam is ongeveer 10cm. Erg mooi gemaakt en alles zit stevig vast. ben er blij mee Kam is ongeveer 10cm. Erg mooi gemaakt en alles zit stevig vast. ben er blij mee

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2016

Erg mooie haarkam,mooie imitatieparels. Prachtig voorbij je trouwjurk Erg mooie haarkam,mooie imitatieparels. Prachtig voorbij je trouwjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2017

Materiaal in perfecte staat. Nog mooier leven. De specificaties overtroffen Material em perfeito estado. Ainda mais bonito ao vivo. Superou as espetativas

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest