English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (64 reviews)
Schrijf een review
  • Door muiterwijk
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 04, 2012

UITELICHTE REVIEW

dit product heb ik samen met een jurk gekocht, het is niet dezelfde kleur geworden. (jammer genoeg)
maar wat wel erg mooie is is de kleur de styl en ook de afwerking van dit product.

wat zeker ook een voordeel is is dat hij komt met 2 verschillende lengte kettings.
1 korst en 1 lange.
ik ben helemaal weg van de tas als ik nog een mag bestellen doe ik de witte deze keer :)

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nathalie.vandermaelen
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2013

Opzich een zéér mooi handtasje!

Echter, op de achterzijde zat er serieuse plek op ... Niet leuk!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ikbal.82
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2013

Jag är super glad för väskan . Den är jätte fin.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maricat08
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2014

Заказывала бежевый с золотом обычный клатчик, сшит неплохо, радует наличие двух размеров цепочек короткая и подлинее.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door aditiak
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 20, 2012

Very Nice clutch, As shown in the picture. Few of the sequences do not look very good, but not very visible.
Very good purchase otherwise for the price.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door raadslid
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 07, 2015

Dit is precies waar ik naar opzoek was voor mijn huwelijk. Geweldige kwaliteit voor een prachtig prijsje.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marcelline.vissenaekens
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 19, 2014

was tevreden over het pakket, kleur en grootte waren goed

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door whoogerd
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2013

Prachtige niet te kleine tas. Stond heel mooi bij de blauwe schoenen die ik ook via deze site kocht.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bernard.de.waard
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 19, 2012

Groot en stug met een ketting, goede kwaliteit prijsverhouding

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door EFI.NAZLIDIS
  • Sep 11, 2015

I AM COMPLETELY SATISFIED FROM DRESSES YOU SEND ME,EXCELLENT WORK,
THANK YOU VERY MUCH!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest