English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (41 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Nov 15, 2014

Ik heb ze voor de bruiloft gekocht. Kijk fatsoenlijk. Купила их на свадьбу. Смотрятся достойно.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 07, 2014

heel erg bedankt ik heb mijn paar laarzen ontvangen ze is een grote uil;) Ik hou van merci beaucoup jai bien recu ma paire de botte elle sont super chouette ;) jadore

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2016

Ik bestelde deze in het wit. Ze zijn geweldig met Kerstmis met een rode jurk. I ordered these in white. They are great at Christmas with a red dress.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 28, 2014

Ik hou van! Zij zijn schattig! Klein in grootte, maar toch okey :) I love! They are adorable! Little small in the size but still okey :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 18, 2014

Prachtig en zo lief :) :) voor winterweer Ihanat ja niin suloiset :) hääkengiksi talviseen säähän

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2014

Het is schattig Comfortabel en schattig Ik raad het 100% aan es una monada. Cómodo y cuco. lo recomiendo 100%

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  CDL
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 12, 2014

Deze laarzen zijn heel schattig. Ze gaan genieten van een mooie winterjurk. Ik nam ze zwart en ze passen bij alles. Ces bottes sont très mignonnes. Elles vont à ravir avec une jolie robe dhiver. Je les ai prises noires et elles vont avec tout.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 08, 2014

Zeer comfortabel Koop raadzaam in deze winkel. Muy cómodas. Compra aconsejable en esta tienda.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2014

Ik hou van deze schoenen, echt mooi !! I love this shoes, really prettys!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 31, 2014

Deze past heel goed bij me, het is een heel goed voor elegante en mooie vrouwen. Ik ben dol op deze schoen, vanwege zijn stijlvolle uiterlijk. Het is ook zeer comfortabel en iedereen kan het elke dag en de hele dag dragen. This one fits me very well, it is a very good for elegant and pretty women. I love this boot, because of its classy look. It is also very comfortable and everybody can wear it everyday and all day long.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest