English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 4 (25 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jan 31, 2018

A priori hetzelfde als de beschrijving. Allemaal goed. Ik zal proberen een foto te maken als ik ze vasthoud. A priori igual que la descripción. Todo bien. Intentaré hacer una foto cuando los tenga pegados.

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2019

alle ok


Grtz................................................................................................
alle ok


Grtz................................................................................................

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  MG
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 29, 2019

Uitstekende spiegel badkamer stickers. Ik raad aan. Výborné zrcadlové nálepky do koupelny. Doporučuji.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 09, 2018

Niet de kwaliteit die ik verwachtte. Plus ik installeerde ze op een ruwe deur met zuur, zodat het er sprankelend uitziet. Ik bedoel voor de prijs, ik heb er geen spijt van dat ik ze heb gekocht. U kunt echter geen helder beeld zien. Het is gewoon decoratief zo ​​goed ... Not the quality I was expecting. Plus I installed them on a rough sour faced door so it looks bubbly. I mean for the price I don’t regret buying them. However you can’t see a clear image. It’s just decorative sooo well...

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 23, 2018

Zeer goed product. De lijm is echter een beetje een stok. Muito Bom o produto. Porém, o adesivo é meio ruim de se colar.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2018

Heel licht. Boven mijn verwachtingen. Very light. Above my expectations.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 28, 2018

Absoluut in de wolken. Kon niet geloven hoe snel ze hier kwamen. Dank je. Absolutely delighted. Couldnt believe how fast they got here. Thank you.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  GIL
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 03, 2018

is ongelooflijk! Ik beveel het ten zeerste aan voor elk deel van het huis! Ik zou willen dat het groter was esta increible! lo recomiendo bastante para cualquier area de la casa !
me gustaria que fuera mas grande

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2018

erg leuk, zoals verwacht, mooie bril .. nog steeds haven het gerepareerd very nice , as expected, nice glasses .. still haven fixed it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2017

waar ik perfect ben, makkelijk in gebruik en veeleisend ben. Iedereen die daar naar op zoek is, raad ik het ten zeerste aan ahova megálmodtam tökéletes lett , könnyű kezelés és igényes . Aki ilyet keres , annak ajánlom nagyon

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Spiegels Muurstickers Spiegel muurstickers Decoratieve Muurstickers Huisdecoratie Muursticker Wand
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Decoratieve Muurstickers - Vliegtuig Muurstickers Abstract / Vormen Studeerkamer / Kantoor / Voor Binnen
1% koopUSD $ 3.29
 Dieren Vormen Muurstickers Vliegtuig Muurstickers 3D Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Papier Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
1% koopUSD $ 3.29
 Decoratieve Muurstickers - Vliegtuig Muurstickers Vormen Voor Binnen / Kinderkamer
1% koopUSD $ 16.49
 Muziek Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Raam Wand
1% koopUSD $ 6.81
 Decoratieve Muurstickers - 3D Muurstickers Landschap Woonkamer / Slaapkamer / Badkamer / Verstelbaar
1% koopUSD $ 6.59
 Decoratieve Muurstickers - Vliegtuig Muurstickers / Dierlijke muurstickers Landschap Slaapkamer / Kinder Kamer
1% koopUSD $ 7.69
 Decoratieve Muurstickers - Mensen muurstickers Schilderachtig Woonkamer / Slaapkamer / Badkamer
1% koopUSD $ 5.49
 Glasfolie en stickers Decoratie Hedendaagse Bloem PVC Raamsticker
1% koopUSD $ 7.69
 Glasfolie en stickers Decoratie Matta / Hedendaagse Bloem PVC Raamsticker / Mat
1% koopUSD $ 7.69
 Mensen Mode Cartoon Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand Glas / Badkamer
2% koopUSD $ 5.38
 Lichtknop Stickers - Lichtgevende Muurstickers Dieren Woonkamer / Slaapkamer / Badkamer
2% koopUSD $ 2.19
 Decoratieve Muurstickers - 3D Muurstickers 3D Voor Binnen
2% koopUSD $ 25.29
 Koelkaststickers Toiletstickers - Dierlijke muurstickers Dieren 3D Woonkamer Slaapkamer Badkamer Keuken Eetkamer Studeerkamer / Kantoor
3% koopUSD $ 2.19
 Muurstickers Dierlijke muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
3% koopUSD $ 2.96
 Mensen Romantiek Mode Vormen Cartoon Fantasie Muurstickers 3D Muurstickers Decoratieve Muurstickers Lichtknop Stickers, PVC Huisdecoratie
3% koopUSD $ 1.31
 Dieren Muurstickers 3D Muurstickers Toiletstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Toilet
4% koopUSD $ 1.31
 1 st 28 cm * 4 cm grappige peek monster wc-bril badkamer muur auto decal sticker vinyl art muurschildering
4% koopUSD $ 1.09
 3D Muurstickers Spiegel muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
4% koopUSD $ 6.37
 Mensen Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
5% koopUSD $ 0.76
 Dieren Feest Vrije tijd Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers Lichtknop Stickers, PVC Huisdecoratie Muursticker
5% koopUSD $ 1.09
 Decoratieve Muurstickers - Spiegel muurstickers Vormen Voor Binnen
5% koopUSD $ 16.49
 Vormen 3D Muurstickers Spiegel muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
6% koopUSD $ 8.57
 Vormen 3D Muurstickers Spiegel muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
6% koopUSD $ 8.79
 Decoratieve Muurstickers - Spiegel muurstickers Vormen Woonkamer
6% koopUSD $ 16.49
 Dieren Mensen Stilleven Romantiek Mode Vormen Vintage Feest Cartoon Vrije tijd Fantasie Muurstickers Spiegel muurstickers Decoratieve
1% koopUSD $ 10.99
 Decoratieve Muurstickers - 3D Muurstickers Stilleven / 3D Slaapkamer / Voor Binnen
1% koopUSD $ 21.99
 Vormen Muurstickers Spiegel muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
1% koopUSD $ 8.77
 Vloerstickers - Vliegtuig Muurstickers Landschap / Stilleven Voor Binnen / Kinderkamer
1% koopUSD $ 25.40
 Decoratieve Muurstickers - 3D Muurstickers Stilleven / Bloemenmotief / Botanisch Woonkamer / Studeerkamer / Kantoor
1% koopUSD $ 21.99
 creatieve zonneschijn vuur zonnebloem muursticker 3d spiegeleffect kunst muurschildering diy verwijderbare sticker stickers muraux home decor
1% koopUSD $ 7.69
 Decoratieve Muurstickers - Spiegel muurstickers Dieren Voor Binnen
1% koopUSD $ 17.59
 Krijtbord Muurstickers Schoolbord muurstickers Decoratieve Muurstickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Wand
1% koopUSD $ 8.79
CTest