English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (34 reviews)
Schrijf een review
  • Feb 06, 2012

Ik hield van de kraan. Het is gewoon prachtig !!! Bekijk het resultaat. Adorei a torneira. É simplesmente linda!!!
Vejam o resultado.

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 17, 2013

Ontvangen hun bestelling op tijd. Zeer goed gemengd in het interieur van de badkamer We zijn van plan meer bestellingen op uw website te plaatsen. Получили свой заказ вовремя. Очень хорошо вписался в интерьер ванной комнаты Планируем сделать еще заказы с вашего сайта.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 11, 2012

Ik kocht deze klassieke massief messing wastafel kraan & de pop-up afval voor de badkamer ijdelheid bij mijn renovatie van een 150 jaar oude monumentale kerk in Australië. Het en de antieke douchekraan zijn beide net geïnstalleerd en hebben de kamer getransformeerd. Wat iedereen bewondert is zijn dualiteit, het ziet er antiek en modern uit tegelijkertijd. Fantastisch ontwerp, gewoon absoluut perfect voor mijn erfgoed. Het is een opvallende eigenschap in de kamer en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn. Bedankt voor je geweldige producten. I purchased this Classic Solid Brass Bathroom Sink Faucet & the Pop Up Waste for the bathroom vanity in my renovation of a 150 year old Heritage listed church in Australia. It and the Antique Shower Faucet have both just been installed and have transformed the room. What everyone admires is its duality it looks antique and modern at the same time. Fabulous design, just absolutely perfect for my heritage building. It is a stand out feature in the room and I could not be happier. Thank you for your wonderful products.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2012

Uitstekend product, geleverd in perfecte tijd. Ik was op zoek naar een hoge kraan voor een gootsteen van meer dan 17 cm hoog en ik nam ook de koperen stop. Excellent produit, livré dans des délais parfait. Je cherchais un robinet haut pour une vasque de plus de 17cm de haut et jai pris aussi la bonde laiton.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  ahoekstra
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jul 25, 2012

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop, ze zijn precies wat ik van de kranen verwachtte
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Een pronkstuk op mijn nieuwe badkamermeubel.
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop, ze zijn precies wat ik van de kranen verwachtte
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Een pronkstuk op mijn nieuwe badkamermeubel.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  info
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2011

De prijs kwaliteit verhouding is goed. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 04, 2018

Hallo, ik heb dezelfde dag twee kranen gekocht en ik heb er maar één ontvangen, ik wacht tot ik de andere ontvang om je te vertellen wat ik denk. Bedankt Hola, he comprado dos grifos el mismo día y solo he recibido uno, espero a recibir el otro para deciros lo que pienso
Gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2018

Goed product. Snelle aankomsttijd. zeer goed verpakt. eenvoudige installatie met een meegeleverde snelgids. Good product.
Quick arrival time. verry well packaged.
easy installation with a provided quick guide.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2016

Pakket binnen de aangegeven tijden ontvangen. zeer professionele verpakking en geen extra kosten. Zeer tevreden. Colis reçu dans les temps indiqués. empaquetage très professionnel et pas de frais supplémentaires. Très satisfait.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 13, 2015

Het product van de eerste kwaliteit en consistent met het aanbod. Towar pierwszej jakości i zgodny z ofertą.

Antwoord Vertaald uit het Pools Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Wastafel kraan - Roteerbaar Antiek Koper Middenset Een Hole Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 58.12
 Kraan set Antiek Koper Middenset Een Hole
1% koopUSD $ 71.19
 Wastafel kraan - Wijdverspreid Antiek Koper Middenset Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 65.25
 Wastafel kraan - Wijdverspreid Antiek Koper Middenset Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 68.39
 Wastafel kraan - Handdouche / Wijdverspreid Antiek Koper Middenset Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 71.99
 Antiek Art Deco / Retro Landelijk Middenset Handdouche Wijdverspreid Roteerbaar Keramische ventiel Single Handle twee gaten Antiek Koper,
1% koopUSD $ 62.34
 Antiek Bassin Roteerbaar with  Keramische ventiel Een Hole Single Handle Een Hole for  Olie-Gewreven Brons , Wastafel kraan
1% koopUSD $ 67.05
 Wastafel kraan - Roteerbaar Chroom Middenset Een Hole Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 35.59
 Wastafel kraan - Waterherfst Antiek Koper Middenset Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 42.27
 Traditioneel Bassin Waterherfst Keramische ventiel Een Hole Single Handle Een Hole Antiek Koper, Wastafel kraan
2% koopUSD $ 59.99
 Wastafel kraan - Waterherfst Antiek Koper Bassin Een Hole Single Handle Een Hole
2% koopUSD $ 41.95
 Hedendaagse Middenset Waterherfst Keramische ventiel Een Hole Single Handle Een Hole Nikkel gepolijst, Wastafel kraan
2% koopUSD $ 62.99
 Hedendaagse Middenset Waterherfst Keramische ventiel Single Handle Een Hole Ti-PVD, Wastafel kraan
3% koopUSD $ 66.66
 Antiek Art Deco / Retro Modern Middenset Handdouche Wijdverspreid Roteerbaar Keramische ventiel Single Handle twee gaten Antiek Koper,
3% koopUSD $ 81.62
 Antiek Middenset Wijdverspreid Keramische ventiel Single Handle Een Hole Antiek Brons, Wastafel kraan
3% koopUSD $ 44.99
 Hedendaagse Middenset Keramische ventiel Single Handle Een Hole Antiek Koper, Wastafel kraan
3% koopUSD $ 67.99
 Antiek Middenset Waterherfst Keramische ventiel Een Hole Single Handle Een Hole Olie-Gewreven Brons, Wastafel kraan
4% koopUSD $ 67.99
 Antiek Douchesysteem Regendouche Inclusief handdouche Keramische ventiel Drie Gaten Single Handle drie gaten Antiek Koper, Douchekraan
4% koopUSD $ 151.29
 Keuken Kraan - Antiek Antiek Koper Bar / Prep Middenset
4% koopUSD $ 52.40
 Wastafel kraan - Waterherfst Antiek Brons Middenset Een Hole Single Handle Een Hole
5% koopUSD $ 66.32
 Kraan set - Wijdverspreid Roteerbaar Antiek Koper Middenset Single Handle Een Hole
5% koopUSD $ 89.99
 Traditioneel Middenset Keramische ventiel Een Hole Single Handle Een Hole Antiek Koper, Wastafel kraan
5% koopUSD $ 57.85
 Douchekraan - Antiek Antiek Koper Middenset Keramische ventiel
5% koopUSD $ 243.99
 Wastafel kraan - Roteerbaar Olie-Gewreven Brons Middenset Single Handle Een Hole
6% koopUSD $ 61.77
 Antiek Art Deco / Retro Modern Middenset Handdouche Waterherfst Wijdverspreid Keramische ventiel Single Handle twee gaten Antiek Koper,
6% koopUSD $ 65.30
 Kraan set - Handdouche Wijdverspreid Roteerbaar Antiek Koper Middenset Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 74.66
 Hedendaagse Middenset Wijdverspreid Keramische ventiel Single Handle Een Hole Olie-Gewreven Brons, Wastafel kraan
1% koopUSD $ 87.99
 Kraan set - Handdouche / Wijdverspreid / Roteerbaar Antiek Koper Middenset Twee Handles Een Hole
1% koopUSD $ 69.32
 Wastafel kraan - Wijdverspreid Antiek Koper Muurbevestigd Drie Gaten Twee handgrepen drie gaten
1% koopUSD $ 62.29
 Douchekraan - Antiek Antiek Koper Middenset Keramische ventiel
1% koopUSD $ 181.32
CTest