English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Apr 13, 2018

bestelling goed ontvangen op tijd en tijd. kwaliteit van het perfecte item. excat als op de fot. Ik kan deze site alleen aan iedereen aanbevelen omdat deze zeer betrouwbaar is. Ik ben er al meer dan 5 jaar en ik ben helemaal tevreden met de tressions commande bien recu a temp et en heure. qualite de larticle parfait. excat comme sur la fot.
je ne peux que recommander ce site a tous car il est variment fiable. jy suis depuis plus de 5 ans et je suis entierement satisfait des treansactions

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2018

Het pak is vandaag gearriveerd en past op maat. erg mooi. anders heeft mijn man de maat S en is het pak besteld vanaf maat M en wie wil deze plannen bestellen met een groter kledingstuk. Hij is gewoon perfect. Bedankt. der Anzug ist heute angekommen und passt wie auf Maß geschneidert. sehr hübsch. mein Mann trägt sonst die Größe S und der Anzug war ab Größe M bestellbar und wer diesen bestellen will plane eine Konfektion größer ein. Er ist einfach perfekt. Vielen Dank.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2018

Het is awsm ... in luv wth it .. thnx It’s awsm... in luv wth it.. thnx

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 02, 2018

Het is heel chic en heel aantrekkelijk. De decoraties worden één voor één gedetailleerd It is very posh and very attractive. 
The decorations are detailed one by one

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 22, 2017

De grootte is perfect. Ik vind het erg leuk. Ik ben alleen een beetje teleurgesteld omdat het huwelijksfeest waarvoor het werd besteld, al heeft plaatsgevonden. Zal het later dragen wanneer nodig Size is perfect. I really like it. I am just a bit disappointed as the wedding event for which it was ordered has already taken place. Will wear it later when needed

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Jill
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2017

De kwaliteit is geweldig en het naaien is geweldig. Uitstekend stuk. Quality is great & the sewing is awesome. Excellent piece.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 31, 2016

Super kwaliteit en mooie pasvorm! Een echte aanrader als je van pakkende pakken houdt. Super quality and nice fit! A real recommandation if you like catchy suits.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 29, 2016

Het artikel dat ik besteld heb is in perfecte staat en de fabricage van de jas is bijna op maat gemaakt, de oplossing van de buitenlaag is uitstekend voor een betere pasvorm. Outstanding !!!! Ik zal zeker terug kopen .... nogmaals bedankt. Thomas. Il completo da me ordinato é arrivato in perfette condizioni e la manifattura della giacca sono quasi sartoriali, ottima la soluzione della coulisse esterna per una migliore vestibilitá. Eccezionale!!!! Riacquisteró sicuramente....grazie ancora.
Thomas.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 08, 2016

Prachtig jasje Ik raad je aan om het te kopen Magnifique veste je vous conseille de lacheter

Antwoord(2) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (5)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 07, 2017

Ik bestelde het pak op maat. Zeer snelle levering. Goede kwaliteit en het past heel goed. Ik ben erg blij met het hele proces Habe den Anzug auf Mass bestellt. Sehr schnelle Lieferung. Gute Qualität und es passt sehr gut. Bin sehr zufrieden mit der Ganzen Abwicklung

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest