English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (429 reviews)
Schrijf een review
  • Jun 27, 2013

Ik schrijf nooit recensies, maar deze jurk was zo FAB ... ik kon het niet laten. Zoals je op de foto kunt zien. Ik veranderde mijnen en verwijderde de mouwen. Ik droeg dit op de eerste dag van de zomer, dus de mouwen moesten gaan. Maar al met al was het perfect ... Ik ontving zoveel klachten over deze jurk en mensen konden niet geloven hoeveel het was. Ter informatie, voor alle dames met een lil dronken in hun kofferbak weet je gewoon dat de jurk een beetje korter is op jou ... maar maak je geen zorgen, het materiaal is rekbaar. :) I never write reviews but this dress was so FAB...I couldn’t resist. As you can see in the pic. I altered mines and got the sleeves removed. I wore this on the first day of summer so the sleeves had to go. But all in all it was perfect... I received so many complaints on this dress and people couldn’t believe how much it was. FYI for all the ladies with a lil drunk in there trunk just know that the dress will be a lil shorter on u...but don’t worry the material is stretchy. :)

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (15) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 12, 2013

Ik droeg deze jurk voor mijn Roaring 20s geïnspireerde verjaardag en het was een hit! Sexy, flirterig, niet te zwaar ... het was perfect! Ik ben 53 ", 115 lbs., 34D, en de kleine had de perfecte pasvorm. Als je stijlvol en verfijnd gaat met een beetje sexappeal, dan is dit je jurk! I wore this dress for my Roaring 20s inspired birthday celebration and it was a hit! Sexy, flirty, not too heavy...it was perfect! I am 53", 115 lbs., 34D, and the small was the perfect fit. If youre going for classy & sophisticated with a little sex appeal, this is your dress!

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (12) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2013

Ik ben op zoek naar die perfecte outfit voor mijn register tot ik deze prachtige jurk tegenkwam. Het materiaal is zoals gewoonlijk heel mooi. De stijl en het ontwerp is zeer uniek en verbazingwekkend. De fitting was perfect. Klantenservice en levering waren precies zoals altijd. Ik zal vrienden en gezinnen blijven aanraden om in de doos op te lichten. Ik heb een foto van mij bijgevoegd terwijl ik mijn jurk onder probeerde. : D I have been looking for that perfect outfit for my registry till i came accross this beautiful dress.
The material is very beautiful as usual.
The style and design is very unique and amazing.
The fitting was perfect.
Customer service and delivery were spot on as always.
I will continue to recommend friends and families to light in the box.
I have attached a pic of me trying my dress below. :D

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (6) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2013

Ik droeg deze super charmante sexy koningin jurk voor mijn afstudeerceremonie en ik vond het absoluut geweldig. De maat en de lengte van de jurk was perfect evenals het kledingmateriaal. Ik ontving het product ook binnen enkele dagen en de klantenservice was zeer behulpzaam. Ik kan niet wachten om deze prachtige jurk weer te dragen !! I wore this super charming sexy queen dress for my graduation ceremony and I absolutely loved it. The size and the dress length was perfect as well as the dress material. I also received the product within days and customer service was very helpful. I cant wait to wear this gorgeous dress again!!

Antwoord(11) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2015

Kwaliteit is super! Eindig super! Maar de lengte is niet hetzelfde als op de foto, ik zou zeker meer authentiek willen, maar het ziet er ook geweldig uit! Качество супер! Отделка супер! Но длина не такая, как на фото, хотелось бы конечно подлинней, но и так смотрится шикарно!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 24, 2014

DE JURK IS GOED, DE GROOTTE IS PERFECT, LIJM EN ELEGANT! KWALITEIT / PRIJS RAPPORT IS HOOG. GEEN KOSTEN VERWACHT ALTIJD BUITEN OF HET INBEGREPEN IS, GEZIEN HUN KLEDING IN SARDINIË. LABITO è FATTO BENISSIMO, LA TAGLIA E PERFETTA, ADERENTE ED ELEGANTISSIMO! IL RAPPORTO QUALITA/PREZZO E ALTO. NESSUNA SPESA DI DOGANA ARRIVATO IN MENO DI QUANTO PREVISTO, NONOSTANTE IO ABITI IN SARDEGNA.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2014

De jurken zijn mooi, maar ze leken een beetje kort. Maar het is een kwestie van smaak. Ik gaf ze een verlenging van ongeveer 10 cm. Maar verder zijn ze echt heel mooi en elegant. :) Šaty sú krásne, no mne sa zdali trošku krátke. Ale to je vec vkusu. Ja som si ich dala predĺžiť o cca 10 cm. Ale inak sú naozaj veľmi krásne a elegantné. :)

Antwoord Vertaald uit het Tsjechisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2014

De jurk is erg mooi, het breigoed is dun, de voering van goede kwaliteit, op de Russische 4244 S is gewoon opvallend lang niet meer dan 160 cm. Платье очень красивое трикотаж тонкий, подкладка хорошего качества, на российский 4244 S просто замечательно рост не более 160 см.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 02, 2013

Ik hou van deze jurk, ik heb heel veel complimenten gekregen, de kwaliteit van de jurk is erg leuk voor de prijs. Bedankt voor deze site. Ik koop hier mijn schoenen blazers en jurken voor een tijdje. I love this dress i got lots of compliments, the quality of the dress is really nice for the price. Thanks for this site ive been buying my shoes blazers & dresses here for awhile.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2012

Het is prachtig en elegant tegelijk stille en aantrekkelijke kleuren .. Ik hoop dat ik het krijg .. Heel erg bedankt voor deze schitterende uitvoeringen en uniek Its wonderful and elegant at the same time quiet and attractive colors .. I hope I get it ..Thank you very much for this brilliant performances and unique

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest