English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 reviews)
Schrijf een review
  • Jun 11, 2015

Geweldige jurk die goed zat. Bestelde de normale maat De 18W-metingen hadden voldoende zorg als het na metingen met de vorm was genaaid en de stijl was zo mooi dat er niet zoveel verandering nodig was. Het enige was dat het te lang aan de voorkant was, dus ik zou struikelen, dus ik moest een beetje ophangen. Zeer tevreden :) Flott kjole som satt godt. Bestilte den vanlige størrelsen 18W målene hadde nok passet hvis den hadde hvert sydd etter mål med formen og stilen var så fin at det ikke var behov for så mye forandringer. Det eneste var at den var for lang foran slik at jeg ville snublet så den måtte jeg legge opp litt. Veldig fornøyd :)

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Tina
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 21, 2014

mooie jurk past goed, maar heeft slechts kleine aanpassingen nodig. Met dank aan LITB! nice dress fits good but needs just little alterations. Thanks to LITB!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2014

ZIJN MOOI IK HOU VAN HET. IK BESTEL DEZE DREES VOOR EEN BRUIDSPARTIJ IM DIE WERKT, DE MOEDER VAN DE BRUID VINDT IN LIEFDE MET DE JURK. ITS BEAUTIFUL I LOVE IT. I ORDER THIS DREES FOR A BRIDAL PARTY IM WORKING WITH, THE MOTHER OF THE BRIDE FELL IN LOVE WITH THE DRESS.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2014

mooie jurk niet als piture maar nog steeds mooie jurk lovely dress not like piture but still nice dress

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2014

Ik ben blij dat het me heel goed uitkomt, het is perfect, heel erg bedankt Jag är nöjd den passar mig bra, mycket fint det är perfekt, Tack så mycket

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2014

Ik had zoveel complimenten voor deze jurk en heb nu verschillende anderen laten lenen. Het is prachtig I had so many compliments on this dress and have now let several others borrow it. Its gorgeous

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 08, 2013

De jurk is heel goed gemaakt en was prachtig, maar ik moet terugkeren omdat de bestelde maat niet paste. Het is de grootte die ik bestel in al het andere van deze aard, maar het liep klein. Zorg dat je ruim van tevoren bestelt. Ik zal updaten hoe het retourproces verliep. The dress is made very well and was gorgeous but I need to return because the size ordered did not fit. It is the size I order in everything else of this nature but it was running small.

Make sure that you order well in advance.

I will on how the return process went.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 17, 2013

Het is de eerste keer dat ik elegante kleding online bestel, maar ik was dapper omdat de stoffen en afwerkingen er heel mooi uitzagen, nu ik blij ben dat ik heel blij ben, het echt verpakt is, de maatregelen overeenkomen en de stoffen de verwachtingen weerspiegelen. Ik denk dat als ik elegante kleding moet dragen die ik terug zou kopen op deze site. dank E la prima volta che ordino vestiti eleganti online, ma sono stata coraggiosa perchè i tessuti e le rifiniture sembravano veramente bellissimi, adesso che mi è arrivato sono felicissima, risulta veramente confezionato bene, le misure corrispondono e i tessuti rispecchiano le aspettative. penso che se mi dovessere occorrere abiti eleganti riacquisterei su questo sito. Grazie

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2013

We kochten een jurk voor mijn moeder voor het jubileum, we kozen voor "Buyers size". Het figuurtje was perfect aan mijn moeders kant genaaid, het dorp is geweldig, vooral leuk omdat de borst er in kijkt (blijkbaar door genaaid op de cups). Bij fel licht flikkeren de strasses op het borduurwerk prachtig. De kleur is in werkelijkheid "blauw" gekozen, hij is vrij helder, maar op de foto van de kleuren van chiffon was hij dat ook. Over het algemeen zijn we zeer tevreden. Покупали платье маме на юбилей, выбрали "Размер покупателя".

Сшито идеально на мамину фигуру, село здорово, особенно понравилось, как в нем смотрится грудь (видимо, за счет вшитых чашек). При ярком освещении стразики на вышивке красиво переливаются. Цвет выбрали "синий" в реальности он скорее яркоголубой, впрочем на картинке цветов шифона он таким и был.
В общем, мы очень довольны.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 09, 2014

Heel erg bedankt, heel tevreden over mijn jurk. Thank you very much, very pleased with my dress.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Drapering Kruiselings Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 A-lijn Met sieraad Over de knie Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Appliques Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Drapering Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Appliques Drapering Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Prinses Queen Anne Tot de grond Polyester Bruidsmoederjurken met Plooien Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 149.99
 pantsuit Scoop Neck Tot de enkel Chiffon Bruidsmoederjurken met Plooien door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak / kolom Spaghettibandjes Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Strijksleep Taffeta Jurk met Kralen Appliques Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Bateau Neck Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Drapering Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 107.99
 Strak / kolom Strapless Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Drapering Sjerp / Lint Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 89.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kruiselings Zijdrapering door LAN TING Express
2% koopUSD $ 99.99
 Trompet / zeemeermin Met sieraad Halter Tot de grond Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kruiselings door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Prinses Hoge nek Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Kralen Kristaldetails Kruiselings door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 79.99
 Bruiloft Speciale gelegenheden  Feest / Uitgaan Dagelijks Onderjurken Polyester Tule Lycra Knielengte Klassiek & Tijdloos met
3% koopUSD $ 8.99
 Baljurk Tot de grond Bloemenmeisjesjurk - Satijn Tule Mouwloos Spaghettibandjes met Strik(ken) door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Een-schouder Tot de knie Satijn Junior bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Plooien door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 69.99
 Strak / kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Stretchsatijn Bruidsmeisjesjurk met Sjerp / Lint Ruches Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk met Drapering Ruches Kruiselings door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 69.99
 pantsuit hihnat Tot de grond Chiffon Corded Lace Bruidsmoederjurken met Appliques Kant Plooien Split voorzijde door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 179.99
 A-lijn V-hals Asymmetrisch Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Sjerp / Lint Plooien door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 119.99
 Strak / kolom Schouderafhangend Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kruiselings door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 109.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Prinses Een-schouder Tot de grond Satijn Taffeta Aangepaste trouwjurken met Pick-up rok Sjerp / Lint Bloem door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 159.99
 Strak/kolom Met sieraad Tot de grond Chiffon Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Appliques door LAN TING Express
6% koopUSD $ 159.99
 Prinses Illusie Hals Tot de grond Strijksleep Chiffon Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Kralen door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 142.49
 A-lijn V-hals Asymmetrisch Chiffon Beaded Lace Bruidsmoederjurken met Kralen Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Kristaldetails Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 119.99
 Strak / kolom V-hals Tot de grond Strijksleep Chiffon Bruidsmoederjurken met Kruiselings door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 123.49
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Appliques Kruiselings Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Scoop Neck Tot de enkel Chiffon Bloemen en kant Bruidsmoederjurken met Kant door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 104.49
 A-lijn Met sieraad Tot de enkel Chiffon Kant Bruidsmoederjurken met Appliques door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Scoop Neck Tot de enkel Chiffon Bruidsmoederjurken met Kralen Bloem Kwastje door LAN TING BRIDE®
1% koopUSD $ 99.99
CTest