English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (220 reviews)
Schrijf een review
  • Door  tanjahi
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • May 18, 2013

Een prachtig vallende jurk, helemaal op maat gemaakt. Werd aangeleverd in een superklein pakketje, verbaastte me in eerste instantie over het doosje, waar mijn mooie jurk uit moest komen. Maar daar kwam hij inderdaad fantastisch uit, even uitgehangen en ik kan over twee weken mooi op mijn examen feest verschijnen. Een prachtig vallende jurk, helemaal op maat gemaakt. Werd aangeleverd in een superklein pakketje, verbaastte me in eerste instantie over het doosje, waar mijn mooie jurk uit moest komen. Maar daar kwam hij inderdaad fantastisch uit, even uitgehangen en ik kan over twee weken mooi op mijn examen feest verschijnen.

Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  nana
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 01, 2017

Snoeproze. Het openen en sluiten van de sluiting van het hielgedeelte van de taille is erg moeilijk. De rest is geweldig. キャンディピンク。ウエストのビーズ部分の、ファスナーの開閉がとても大変です。あとは素晴らしい。

Antwoord(1) Vertaald uit het Japans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 18, 2015

Mijn nicht was schattig in deze jurk. We hebben haar afstudeerkleding in de kleurenpool. zeer goed gemaakt en qua maat. My niece was adorable in this dress. We got for her graduation dress in the color pool. very well made and true to size.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 12, 2014

Ik hou ervan! LITB heeft het opnieuw gedaan. Ik bestelde deze jurk 2 februari en hij is vandaag minder dan twee weken geleden gearriveerd. Dit is de snelste ooit. Ik heb het besteld voor het huwelijk van mijn vriend, dat in april is, dus ik zal een foto van mij plaatsen als ik het draag. In de tussentijd heb ik een foto van mijn prachtige jurk aan een hanger bevestigd. Ik heb het in champagne. Het is een mooie neutrale kleur. Zo goed op maat gemaakt. De lengte is perfect ik ben 59 "dus het sleept gewoon een beetje op de grond in hakken Perfect.Het lijfje is een beetje los, dus ik zal het moeten veranderen. Dit is mijn zesde of zevende jurk van LITB en er zullen er nog veel meer zijn. Nogmaals bedankt. Ik ben zo blij dat ik deze website heb ontdekt. ​​Je hebt me nooit teleurgesteld! I love it! LITB has done it again. I ordered this dress February 2nd and it arrived today less than two weeks ago. This is the fastest ever. I ordered it for my friends wedding which is in April, so I will post a picture of me wearing it then. In the meantime, I have attached a picture of my gorgeous dress on a hanger. I got it in champagne. Its a lovely neutral colour. So well tailored. The length is perfect Im 59" so it drags just a little on the ground in heels. Perfect. The bodice is a little loose, so I will have to get it altered. This is my sixth or seventh dress from LITB and there will be many more. Thank you once again. I am so happy I found out about this website. You have never let me down!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2011

een prachtige jurk van top kwaliteit! ben er super blij mee!!


ik vond het best eng om hem te bestellen, maar hij werd super snel geleverd en ziet er prachtig uit.
hele mooie stof, mooi afgewerkt en een prachtige kleur(rood).
ik ben echt blij dat ik hem besteld heb.
een prachtige jurk van top kwaliteit! ben er super blij mee!!


ik vond het best eng om hem te bestellen, maar hij werd super snel geleverd en ziet er prachtig uit.
hele mooie stof, mooi afgewerkt en een prachtige kleur(rood).
ik ben echt blij dat ik hem besteld heb.

Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 29, 2012

Ik heb net de jurk ontvangen, veel eerder dan verwacht. De kleur is watermeloen en is erg mooi, ergens tussen oranje en roze, afhankelijk van het licht. Ik bestelde een aangepast formaat en het past als een handschoen :) Ik heb moeite om de rits op te trekken, maar dat is het enige "negatieve" ding. Ik kan niet wachten om hem te dragen! I have just received the dress, much earlier then expected.
The colour is watermelon and is very gorgeous, somewhere between orange and pink, depends on the light.
I ordered custom size and it fits like a glove :)
I have struggled to pull up the zipper, but thats the only "negative" thing. I cant wait to wear it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 31, 2012

Hallo, goed ontvangen mijn jurk, het is precies dezelfde kleur als op de foto, zeer goede kwaliteit, en ziet er geweldig uit, klein nadeel: de sluiting lijkt niet erg solide, te dicht bij de stof, maar anders dan dat ze is mooi. Bedankt dat je de tijd hebt genomen, en de kwaliteit van de jurk, ik zal niet aarzelen om het aan te bevelen en erover te praten om mij heen, ik ben heel blij. Ik stuur je een foto Bedankt Bonjour, bien reçu ma robe, elle est exactement de la même couleur que sur la photo, de très belle qualité, et me va super bien, petit bémol: la fermeture ne semble pas très solide , trop proche du tissu, mais à part ça elle est magnifique. Merci davoir tenu les délais, et la qualité de la robe, je nhésiterai pas à recommander et à en parler autour de moi, Je suis ravie. Je vous envoie une photo Merci

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 16, 2011

De jurk is geweldig, ik was de koningin van de avond, het is erg luchtig en tegelijkertijd erg sexy! Dank je. Dress is amazing, I was the queen of the evening, it is very air and at the same time very sexy! Thank you.

Antwoord(6) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (13) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Tegz
  • Oct 12, 2011

De jurk is prachtig, ik was blij om deze jurk in mijn kamer te houden als een stimulans om af te vallen voor mijn afstuderen. Het was een zeer snelle levering, en ik heb gezegd dat ik het heb besteld met licht in de doos! dank je! The dress is stunning, i was happy to keep this dress in my room as an incentive to loose weight for my graduation. It was a very quick delivery, and im glade to say i ordered it from light in the box! thankyou!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2013

Deze jurk is echt mooi, maar de kleur past niet bij mij, ik dacht meer rood en minder koraal ... Niettemin, de productie is perfect. De parels perfect geborduurd. Geen extra kosten betaald bij aflevering van UPS Levertijd gerespecteerd Door nadelen, ik was gehackt mijn oude account .. Het is onmogelijk voor mij om toegang te krijgen om te stipuleren dat ik zou willen terugkeren of op zijn minst ruilen met een zwarte ... Hoe te doen? Kun je het me vertellen via dit nieuwe account ... Een kleine foto nog steeds genomen tijdens de aanpassing Cette robe est vraiment magnifique mais la couleur ne me convient pas, je la pensais plus rouge et moins corail... Néanmoins, la fabrication est parfaite. Les perles parfaitement brodées.
Pas de frais supplémentaires payés à la livraison dUPS
Délais denvoi respectés

Par contre, on ma piraté mon ancien compte.. Il mest donc impossible dy accéder pour stipuler que jaimerais la retourner ou du moins léchanger avec une noire... Comment faire ? Pouvezvous me lindiquer via ce nouveau compte... Une petite photo tout de même prise lors de lessayage

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn Strapless Asymmetrisch Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Plooien door TS Couture®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses Halter Tot de knie Asymmetrisch Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Drapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses V-hals Halter Tot de knie Taffeta Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk met Geplooid Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 59.99
 A-lijn Wijd uitlopend Sweetheart Tot de knie Chiffon Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk met Plooien door TS Couture®
1% koopUSD $ 69.99
 A-lijn prinses liefje asymmetrische organza stretch satijnen thuiskomst vakantie jurk met kralen door ts couture®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Hoge nek Asymmetrisch Chiffon Cocktailparty / Schoolfeest / Bruiloft Jurk met Drapering Geplooid door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Hoge nek Halter Tot de grond Asymmetrisch Stretchsatijn Satijn chiffon Cocktailparty Jurk met Appliques door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak / kolom Tweedelig Stomp Hals Asymmetrisch Taffeta Cocktailparty / Schoolfeest Jurk met Kruiselings door TS Couture®
1% koopUSD $ 71.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon Cocktailparty Schoolfeest Bruiloft Jurk met Zijdrapering Pailletten door TS Couture®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Strapless Sweetheart Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kristaldetails Kleurenblok Ruches door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Strapless Over de knie Satijn Tule Feestdagen Jurk met Strik(ken) Drapering door TS Couture®
2% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Met sieraad Strijksleep Chiffon Pailletten Formele avonden Jurk met Pailletten Drapering Ruches Split voorzijde door TS Couture®
2% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Beaded Lace Georgette Formele avonden Jurk met Appliques Pareldetails door LAN TING Express
2% koopUSD $ 62.99
 A-lijn Schouderafhangend Tot de grond Tulle Over Lace Formele avonden Jurk met Kralen Appliques Kant Sjerp / Lint door TS Couture®
3% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Illusie Hals Tot de knie Chiffon Corded Lace Cocktailparty / Schoolfeest Jurk met Kralen door TS Couture®
3% koopUSD $ 89.99
 Baljurk Met sieraad Asymmetrisch Satijn Tule Cocktailparty Jurk met Kralen Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING Express
3% koopUSD $ 69.99
 A-lijn Prinses Illusie Hals Tot de enkel Tule Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Sjerp / Lint Zijdrapering door TS Couture®
4% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Wijd uitlopend Illusie Hals Tot de knie Tulle Over Lace Schoolfeest Jurk met door LAN TING Express
4% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Jumpsuit Een-schouder Tot de grond Chiffon Formele avonden Jurk met Plooien door TS Couture®
4% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Halter Kort / Mini Chiffon Cocktailparty / Schoolfeest / Feestdagen Jurk met Kralen Ruches Gelaagde ruches door TS Couture®
5% koopUSD $ 79.99
 Baljurk Schouderafhangend Tot de grond Tulle Over Lace Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Appliques Borduurwerk door LAN TING Express
5% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Drapering Split voorzijde door TS Couture®
5% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Prinses Een-schouder Asymmetrisch Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Appliques Ruches Zijdrapering door TS
6% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Wijd uitlopend Halter Over de knie Tule Lace Bodice Shimmer Lace Cocktailparty Jurk met Kristaldetails door TS Couture®
6% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Baljurk Bateau Neck Tot de grond Satijn Schoolfeest / Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Drapering Zak door TS
6% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Wijd uitlopend Sweetheart Asymmetrisch Satijn Cocktailparty / Schoolfeest Jurk met Kralen Appliques door TS Couture®
1% koopUSD $ 103.99
 A-lijn V-hals Tot de knie Lace Over Tulle Cocktailparty / Schoolfeest Jurk met Kralen Pailletten Kant Bloem door LAN TING Express
1% koopUSD $ 69.99
 A-lijn Wijd uitlopend Bateau Neck Tot de knie Satijn Cocktailparty / Schoolfeest Jurk met Sjerp / Lint Zak Plooien door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses V-Wire Asymmetrisch Tule Cocktailparty Jurk met Appliques door LAN TING Express
1% koopUSD $ 69.99
 Strak/kolom Scoop Neck Kort / Mini Corded Lace All Over Lace Cocktailparty / Schoolfeest Jurk met Kralen door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 Baljurk Illusie Hals Over de knie Tulle Over Lace Cocktailparty / Schoolfeest Jurk met Kralen Sjerp / Lint door LAN TING Express
1% koopUSD $ 89.99
 Trompet / zeemeermin Stomp Hals Hofsleep Glitter kant Jersey Formele avonden Jurk met Pailletten Appliques door LAN TING Express
1% koopUSD $ 179.99
 A-lijn Schouderafhangend Asymmetrisch Satijn Cocktailparty Jurk met Strik(ken) door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
ATest