English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (24 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Nov 05, 2016

Product besteld op 21 oktober in eenmalige verzending, ontvangen op 5 november. Een beetje lang, maar ik heb tenminste wat ik 2 jaar zocht, namelijk een ingebouwde thermostatische mixer maar zonder flow control. Het zal dienen om mijn wasmachine in gemengd water te voeden, afhankelijk van het gekozen programma, zonder in duidelijk wasgoed te hoeven gaan. Het product lijkt in overeenstemming met de beschrijving en de foto, nog niet geïnstalleerd dus geen commentaar op de werking ervan, maar er is geen reden ... Produit commandé le 21 octobre en envoi simple, reçu le 5 novembre.
Un peu long mais jai au moins ce que je cherchais depuis 2 ans, à savoir un mitigeur thermostatique encastrable mais sans commande de débit. Il va servir à alimenter mon lave-linge en eau mitigée selon le programme choisi, sans être obligé de passer en apparent dans la buanderie.
Le produit semble conforme au descriptif et à la photo, pas encore installé donc pas de commentaire sur son fonctionnement mais il ny a pas de raison...

Antwoord(2) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  jan
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 24, 2014

Na montage prima warmte verdeling voor de stoomdouche cabine. Zou wel handig zijn als er op internet bij staat dat het om3x 1/2 duims aansluitingen zijn. Wellicht kun je de knop ook nog preciezer instellen op de 38 graden grens, maar daarvoor ontbreken de instructies. Na montage prima warmte verdeling voor de stoomdouche cabine. Zou wel handig zijn als er op internet bij staat dat het om3x 1/2 duims aansluitingen zijn. Wellicht kun je de knop ook nog preciezer instellen op de 38 graden grens, maar daarvoor ontbreken de instructies.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 28, 2017

Uitstekende service! Mooi apparaat! Bedankt! Excellent service! Nice device! Thanks!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2017

OK heel erg in overeenstemming met de bestelling Ok très bien conforme à la commande

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2016

SUPER ding !!!!!!!! Kinderen eindelijk begonnen zichzelf te baden en hoeven niet te worden aangepast СУПЕР штука!!!!!!!! Дети наконец сами стали купаться и не надо подходить регулировать

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2016

Ik heb het product goed verpakt ontvangen, zag er goed uit, ik heb het niet gemonteerd. Am primit produsul bine ambalat, arata bine, nu l-am montat.

Antwoord(1) Vertaald uit het Roemeens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 07, 2015

Zeer goed product kan eenvoudig worden geïnstalleerd Tres bon produit installe facilement

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  otd2
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2014

Ik had moeite mijn pakket te krijgen. Het werd verzonden als "retourbon" en omdat ik niet thuis was toen de levering werd geprobeerd, werd het teruggestuurd naar het USPost-kantoor en moest ik persoonlijk naar het postkantoor gaan om het op te halen. Al het andere was oke. Hoewel ik het nog niet heb geïnstalleerd, lijkt de kwaliteit hoog. Ik probeer 40 mm (15/8 inch) SS-chassispons te vinden om de installatie te voltooien. Ik hoop een goedkope "knock-out" te vinden omdat het een eenmalig gebruik zal zijn. Ik beschouw de vertraagde levering van een USPS dissconnect! I had difficulty getting my package. It was shipped as "return receipt" and since I was not at home when the delivery was attempted, it was returned to the USPost office and I had to personally go to the Post Office to retrieve it. All else was okay. Although I have not yet installed it, the quality seems high. I am trying to locate 40 mm (15/8 inch) SS chassis punch to complete the installation. I am hoping to find an inexpensive "knock out" since it will be a one time use.

I consider the delayed delivery a USPS dissconnect!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2014

goede productaandacht geen afdichting met voor afdichting bon produit attention pas de joint avec pour étanchéhitée

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2014

Alles op voorraad, complete set is gecontroleerd! excellent Все в наличии, комплектность проверена! Отлично

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Hedendaagse Messinki Thermostatische regelklep - Af hebben - Chroom
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 48.99
 Keuken Kraan - Een Hole Nikkel Geborsteld Bar / Prep Inbouw Traditioneel / Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 88.28
 Antiek  with  Antiek Koper Twee handvatten Drie Gaten  for Wijdverspreid
1% koopUSD $ 89.99
 Wastafel kraan - Waterherfst Antiek Koper Middenset Een Hole / Twee Handles Een Hole
1% koopUSD $ 55.19
 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Hedendaagse Messinki Pijpadapter met schroefdraad - Af hebben - Chroom
1% koopUSD $ 35.99
 Wastafel kraan - Waterherfst Olie-Gewreven Brons Bassin Een Hole / Single Handle Een Hole / Messing
1% koopUSD $ 64.28
 Badkraan - Hedendaagse Chroom Keramische ventiel
1% koopUSD $ 109.47
 sprinkle® antieke wijdverbreide wijdverspreide keramische klep drie gaten twee handgrepen drie gaten antiek messing, badkamer wastafel kraan
1% koopUSD $ 62.98
 Wastafel kraan - Waterherfst Antiek Koper Bassin Een Hole Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 41.79
 Keuken Kraan - Een Hole Chroom Bar / Prep Inbouw Traditioneel / Single Handle Een Hole
1% koopUSD $ 57.03
 Wastafel kraan - Waterherfst Chroom Middenset Een Hole / Single Handle Een Hole
2% koopUSD $ 56.04
 Wastafel kraan - Waterherfst Chroom Muurbevestigd Drie Gaten / Twee handgrepen drie gaten
2% koopUSD $ 103.99
 Hedendaagse Middenset Roteerbaar Keramische ventiel Een Hole Single Handle Een Hole Chroom, Wastafel kraan
2% koopUSD $ 74.99
 Douchekraan - Hedendaagse Ti-PVD Douchesysteem Keramische ventiel
3% koopUSD $ 307.99
 Badkraan - Hedendaagse Chroom Vloerbevestigd Keramische ventiel / Messing / Twee Handles Een Hole
3% koopUSD $ 248.39
 Wastafel kraan - Waterherfst Ti-PVD 3-gats kraan Drie Gaten / Twee handgrepen drie gaten
3% koopUSD $ 106.99
 Badkraan - Hedendaagse Chroom Romeins bad Keramische ventiel
4% koopUSD $ 160.99
 Hedendaagse Waterherfst Keramische ventiel Twee handgrepen drie gaten Messing, Wastafel kraan
4% koopUSD $ 128.99
 Hedendaagse Waterherfst Middenset Op Muur Montage Keramische ventiel Twee Gaten Chroom
4% koopUSD $ 96.99
 Badkraan - Hedendaagse Chroom Romeins bad Keramische ventiel
5% koopUSD $ 155.99
 Douchekraan - Hedendaagse Chroom Douchesysteem Keramische ventiel
5% koopUSD $ 206.79
 Hedendaagse Middenset LED Keramische ventiel Een Hole Single Handle Een Hole Chroom , Wastafel kraan
5% koopUSD $ 65.99
 Badkraan - Hedendaagse Chroom Romeins bad Keramische ventiel / Messing / Drie handgrepen Vijf Gaten
6% koopUSD $ 146.99
 Art Deco / Retro Middenset Keramische ventiel Een Hole Single Handle Een Hole Chroom, Wastafel kraan
6% koopUSD $ 57.99
 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Vintage Messinki Pop-up waterafvoer zonder overloop - Af hebben - Antiek Koper
6% koopUSD $ 14.24
 Kraan accessoire-Superieure kwaliteit-Hedendaagse Af hebben - Antiek Bronzen
1% koopUSD $ 3.67
 sprinkle® kraanaccessoire - superieure kwaliteit - eigentijdse messing pop-up waterafvoer met overloop - afwerking - chroom
1% koopUSD $ 9.49
 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Hedendaagse Messinki Pop-up waterafvoer met overloop - Af hebben - Schilderen
1% koopUSD $ 25.70
 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Hedendaagse Messinki Pop-up waterafvoer zonder overloop - Af hebben - Chroom
1% koopUSD $ 14.24
 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Antiek Kromi Regelklep - Af hebben - Met Olie Ingewreven Brons
1% koopUSD $ 14.77
 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Hedendaagse Messinki Pop-up waterafvoer zonder overloop - Af hebben - Ti-PVD
1% koopUSD $ 14.71
 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Vintage Messinki Pop-up waterafvoer zonder overloop - Af hebben - Antiek Koper
1% koopUSD $ 21.15
 Kraan accessoire - Superieure kwaliteit - Vintage Messinki Pop-up waterafvoer zonder overloop - Af hebben - Antiek Bronzen
1% koopUSD $ 13.79
CTest