English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (22 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Apr 06, 2016

Loveeeee dit haar ontving en installeerde het vandaag en het is zacht en trouw aan de kleur ook Loveeeee this hair received and installed it today and it is soft and true to color as well

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2015

Ik hou van dit haar !!!! Het kwam precies op tijd, eigenlijk sneller dan ik had verwacht. Het is zo zacht. Dit is absoluut mijn go-site voor mijn haar nu! Ik heb het geverfd en rechtgetrokken, maar het ziet er geweldig uit. I love this hair!!!! It came right on time, actually faster then i expected. Its soo soft This is definately my go to site for my hair now! I dyed it and straightened it but it looks amazing.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2015

Heel zacht haar, kleur is geweldig, helemaal geweldig! Very soft hair, color is amazing, absolutely love it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 20, 2015

Verbazingwekkend de bundels waren erg zacht toen ze aankwamen met minimale verlies en lengte. Ze hebben de kleurstof heel goed ingenomen, maar het golfpatroon is gedaald. De verzending was erg snel en de communicatie met de verkoper was goed! Foto van het geverfde haar is bevestigd. Zal feedback herzien wanneer haar gedurende ten minste 4 weken is geïnstalleerd Amazing the bundles were very soft when they arrived with minimal shedding and true to length. They took the dye really well but the wave pattern dropped. Shipping was very fast and the communication with the seller was on point! Picture of the hair dyed is attached. Will revise feedback when hair has been installed for at least 4 weeks

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 20, 2015

Ik heb net mijn bundels ontvangen! Zo mooi haar, kan niet wachten om het te installeren. Just received my bundles! So nice hair ,cant wait to installing it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2015

Snelle verzending, hou van de krullen haven geïnstalleerd maar kreeg nog 24 & quot; x3 Fast shipping, love the curls haven installed yet got 24" x3

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 21, 2015

Alles was in orde en goede service en aardige verkoper Everything was okay and good service and nice seller

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 23, 2015

Ik kocht de natuurlijke kleur van 24 inch 3st veel, en hij is erg zacht en veerkrachtig. Het is van goede kwaliteit haar en heeft slechts 1 streng afgeworpen sinds ik het pakket heb geopend & dit is voor de installatie, ik kan niet wachten om het in te zetten voor een prom !! Hou ervan I purchased the 24inch 3pc lot natural color , & its very soft and bouncy. Its good quality hair and has only shed 1 strand since Ive opened the package & this is before installation , I cant wait to put it in for prom !! Love it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 21, 2015

Ik houd van haar en dat geldt ook voor al mijn klanten! Ze moeten me nog teleurstellen. Ik bestel ze wekelijks en alles is altijd van goede kwaliteit. I love Hair and so do all of my clients! They have yet to let me down. I order from them weekly and everything is always good quality.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 04, 2015

Geweldig haar Ik ben tevreden met mijn aankoop Great hair Im satisfied with my purchase

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest