English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Valentijnsdag Cadeaugids Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Mar 27, 2013

zodra Timpo zou aankomen in de stad Mexico als hij de aanbetaling morgen zou doen en cuanto timpo llegaria ala ciudad de mexico si hao el deposito ma´ñana

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2013

aangezien deze machine zon goede prijs was en er scherp uitzag bestelde ik het ....... en het is zelfs beter dan verwacht :) helemaal niet goedkoop gemaakt, ziet er geweldig uit, behandelt goed het is een beetje zwaar hoewel lol maar niet slecht wat dan ook !!! fantastische prijs voor de kwaliteit! ik zou zeker meer van deze bestellen om bij de hand te hebben! since this machine was such a good price and looked sharp i ordered it.......and its even better than expected :) not cheaply made at all, looks awesome, handles well it is a little heavy though lol but not bad what so ever!!! fantastic price for the quality! i would def order more of these just to have on hand!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 07, 2013

komt perfect overeen met de beste fotos licht en nauwkeurige verzendtijden compraël op deze prijs dan !!! corrisponde perfettamente alle foto ottimi i tempi di spedizione leggera e precisa compratela a questo prezzo poi!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2012

goede makina voor schaduwkwaliteitsprijs buena makina para sombras calidad precio

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 16, 2012

Snelle levering en geweldig product schnelle lieferung und super produkt

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 18, 2012

Hallo, naar Córdoba, hoeveel kost de verzending mij en hoe snel zou het aankomen? Bedankt! hola, a Córdoba Argentina, cuanto me costaría el envío y en cuanto tiempo estaría llegando? gracias!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2013

de machine is zeer praktisch en comfortabel in gewicht, ik vond een groot gebruik voor nuances en vullingen. de klossen zelfs na de drie ononderbroken werktijden worden niet oververhit. Geweldige levertijden voor pakket !!!!! Aanbevelen ..... la macchinetta è molto pratica e comoda nel peso, ho trovato un ottimo utilizzo per sfumature e riempimenti. le bobbine anche oltre le tre ore continue di lavoro non si surriscaldano. Tempi di consegna del pacco ottimi!!!!!Da consigliare.....

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 16, 2012

zeer mooie esthetiek en de moeite waard om mijn advies te geven om de goede kooplamel te veranderen !!! molto carina a livello estetico e valida per lavorare mio consiglio cambiare le lamelle
buon aquisto !!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 04, 2012

moet gratis verzending hebben wanneer ik meer dan 1 koop omdat de vracht naar Brazilië erg duur is bijna 150,00 reais dus niet erg bedankt voor de aandacht deveria ter frete gratis
quando tiver eu compro mais de 1
porque o frete para o brasil é muito caro
quase 150.00 reais então não compensa
muito obrigado pela atenção

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 13, 2012

Na een paar aanpassingen schakelt de machine perfect tussen 4 en 5V. Zeer licht en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Después de unos cuantos ajustes, la máquina sombrea perfectamente entre 4 y 5V. Muy ligera y buena relación calidad precio.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest