English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Aug 29, 2012

Cadeau voor je schat. Ik heb gestemd en ze vond het leuk omdat ze niet wist dat ik bestelde ... verrassing! Het is geweldig! En het zal de verzameling vullen ... de moeite waard! Gift for your dear.
I voted and she liked it because she did not know that I ordered ... surprise!
Its great!
And it will fill collection ... worth it!

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2012

Ik hou van deze jurk. Het kan zonder de cpe en met een scraf worden gedragen. Je kunt het omhoog of omlaag aankleden. Het is de goedkope prijs waard. Love this dress. It can be wore without the cpe and with a scraf instead. You can dress it up or down. It is worth the cheap price.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2012

coole jurk)) de mouwen worden losgemaakt. recht op de figuur) Ik ben blij met deze overname классное платье)) рукава отстегиваются. прямо по фигуре) я рада такому приобретению

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2012

En toch ziet het er super uit zonder deze cape (mantel op knoppen) И еще оно супер смотрится без этой накидки (накидка на пуговичках)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 21, 2012

Ik hou van deze jurk, nam hem mee naar Vegas en ik wiegde hem! I love this dress, took it to Vegas and I rocked it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 06, 2012

Deze jurk is prachtig! Het is heel goed gemaakt en is erg stijlvol. Ik draag normaal een 6 of 8, afhankelijk van hoe het is gemaakt. Ik bestelde een XL en het is perfect. Ik kreeg gratis verzending en de jurk kwam binnen 4 dagen aan !!!! Ik zal zeker meer items kopen. This dress is beautiful! It is made very well and is very stylish. I normally wear a 6 or 8 depending on how its made. I ordered an XL and its perfect. I got free shipping, and the dress arrived in 4 days!!!! I will definately purchase more items.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 03, 2012

Prachtige jurk, goede pasvorm, geweldige kwaliteit. Gorgeous dress, great fit, great quality.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 09, 2012

Deze outfit is hot voor zon goede prijs! This outfit is hot for such a good price!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest