English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (13 reviews)
Schrijf een review
  • Jun 20, 2012

Mooie blouse. Ik hou van de pasvorm. Een grote zou me een lossere pasvorm hebben gegeven, maar het was heet. Al mijn vrienden vonden het geweldig. Beautiful blouse. I love the fit. A large would have given me a looser fit, but it was hot. All my friends loved it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2013

eerste ervaring op deze site en alles ging goed, ik raad het vooral aan omdat de items consistent zijn met de fotos! premiere experience sur ce site et tout sest bien passé, je recommande dautant plus que les articles sont conformes aux photos!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2013

Ik bestel hier in het zwart, ik doe 4 ons en ik bestelde M LITB, het maakte me perfect! Ik ontving het binnen de aangegeven tijd, ik hou van het materiaal is super klasse en nog mooier k op het model, oprecht ik aanbevelen! helemaal tevreden ... :) je lài commande en noir, je fais du 4 us, et jai commande M de LITB, Ca me fit perfectly! je lai recu dans les délais indiqués, jadore la matière cest super class et encore plus joli k sur le mannequin, sincèrement je recommande! totalement satifaite... :)

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 03, 2013

Zo blij :) Uitstekende productkwaliteit So happy :)
Excellent product quality

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2012

Dit hier is een goed materiaal voor de bewaarder. Geweldige top. Ik bestelde 2 zwart en wit. This right here is a keeper good material great top I ordered 2 black an white .

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 14, 2012

Ik hou van de twee blouses die ik eerder heb gekocht, ze zijn in feite zoals te zien is op de fotos en deze blouse heb ik nog niet ontvangen maar ik hoop het leuk te vinden zoals de anderen. Het lijkt meerdere fotos en geeft details over de producten, kleur, maat etc. Gostei das duas blusas que comprei anteriormente,são de fato como mostra nas fotos e essa blusa ainda não recebi mas espero gostar como das outras.Aparece várias fotos e dá detalhes dos produtos,cor, tamanho etc.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 11, 2012

erg mooi ... net als elke obdo-site muito bonita..assim como todo site obgada

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 12, 2012

Prachtige blouse! Ik kreeg een maat groter zoals aanbevolen op de site - het past erg goed! Ik bestelde ook andere items - dit was een van degenen met wie ik het meest tevreden was! Het is echt een genot om het te dragen! Wonderful blouse! I got one size up as recommended on the site – it fits very nice! I ordered other items as well – this one was one of those I was most satisfied with! It’s a real pleasure to wear it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 25, 2012

Alles wat ik kan zeggen is wauw, hou ervan! Ziet er geweldig uit, dank je All I can say is wow, love it! Looks amazing on, thank you

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 18, 2012

Ik voelde super vliegen in dit shirt. Het is een kleine scheerbeurt in de rug, dus ik moet een hemd dragen als ik naar zijn werk ga, maar ik weet dat ik het kan dragen met een mooie rok of korte broek als ik uit ga. De kwaliteit is geweldig !. Ik zou niets aan het shirt veranderen. I felt super fly in this shirt. It is a little shear in the back so I have to wear a shirt under when going to work, but I know that I can wear it with a nice skirt or shorts when going out. The quality is great!. I wouldnt change anything about the shirt.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest