English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (9 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Nov 05, 2012

Ik had het wit gekocht ..... en nadat ik het had geprobeerd, kon ik het niet laten om nog een 2 te kopen, een roos en een zwarte! de roos is iets donkerder dan de officiële foto, erg leuk. Ik nam een ​​m, zelfs als ik meestal een s ... lavevo acquistata bianca.....e dopo che lho provata non ho potuto fare a meno di comprarne altre 2, una rosa e una nera!

il rosa è leggermente piu scuro della foto ufficiale, molto bello.
ho preso una m anche se in genere porto una s...

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2013

Ik kocht de zwarte en een perfecte pasvorm erg blij met de aankoop I bought the black and a perfect fit very happy with the purchase

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 24, 2012

Perfecte maat, mooie zalmroze kleur, het is veel beter dan ik had gehoopt! Heel erg bedankt !!!! Perfect size,lovely salmon pink colour,its much better ,than i had hoped!Thanks a lot!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 04, 2012

ben dol op de top zeer comfortabel en licht zou het aanraden am loving the top very comfy and light would recommend it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 05, 2012

hallo, hij is perfect perfect, goed afgewerkt bonjour, il est tout à fait parfait, bien fini

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 13, 2012

Ik hou van deze top, zeer goed uitgerust en de gebloemde mouwen zijn prachtig. Goede maat match UK 12 = china extra large Love this top, very fitted and the flowy sleeves are lovely. Good size match UK 12 = china extra large

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 30, 2012

Ik ben echt dol op dit shirt. De pasvorm is geweldig. Heel sexy! Ik zou deze aankoop ten zeerste aanbevelen. I really love this shirt. The fit is great. Very sexy! I would highly recommend this buy.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 22, 2012

Zeer mooie top! Heeft een grotere maat dan normaal en het was perfect. Materiaal voelt prettig aan en ik hou echt van de mouwen. Very nice top! Took a larger size than usual and it was perfect. Material feels nice and I really like the sleeves.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest