English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4 (10 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Feb 27, 2012

Ik ben dol op de stoffen en perzikkleur. Omdat de jurk strak leek bestelde ik een maat groter dan ik hier meestal bestel. Het past perfect en niet strak. Precies zoals ik wil. De jurk is mooi. I love the fabric and peach color. Since the dress looked tight I ordered one size larger than I usually order here. It fits perfectly and not tight. Exactly as I like. The dress is beautiful.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2012

Geweldig !!!! Ik vond het erg leuk maravilhoso!!!! gostei muito...

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 23, 2011

een casual moderne modieuze uitstekende snit en super kwaliteit van de stof a casual modern fashionable excellent cut and super fabric quality

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 04, 2013

Ik vond deze jurk eigenlijk leuk. Het was niet duur en het ontwerp is uniek ... ZO schattig voor herfst of winter? Het ding is de stof is dit goedkope, klevende materiaal en je moet echt in semi-vorm zijn om deze jurk te dragen omdat hij nauwsluitend om je lichaam past. Verder vond ik het ontwerp aantrekkelijk en de kleur was leuk voor mijn huidskleur. Ik kocht de jurk een maat groter en dat werkte goed voor mij. I liked this dress actually. It wast expensive and the design is unique... SOmething cute for fall or winter? The thing is the fabric is this cheap clingy material and you really have to be in semi shape to wear this dress because it fits snugly around your body. Otherwise I thought the design was attractive and the color was nice for my skin tone. I did purchase the dress a size larger and that worked well for me.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 10, 2012

Het is prachtig, het is onderdeel van een bestelling van meer dingen. Hij was normaal aangekomen, maar de volgende dag kwamen ze om het geld voor de douane te krijgen, € 54,24, wat echt overdreven is vergeleken met de waarde van de bestelling, we hopen goed op de laatste bestelling waarvoor ik de express verzending heb betaald en jij hebt mij geadviseerd dat de betaling is aangekomen, met de douane zou het lastig worden E bello, fa parte di un ordine di più cose. Era arrivato normalmente ma il giorno dopo sono venuti a prendere i soldi per la Dogana, € 54,24 che sono veramente esagerate rispetto al valore dellordine, speriamo bene per lultimo ordine per il quale ho pagato la spedizione espresso e mi avete avvisata che è arrivato il pagamento, con la Dogana diventerebbe oneroso

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2012

Het is leuk ... het lycrado-katoen is uitstekend ... het zit vast maar is erg mooi Es lindo...el algodon lycrado es excelente...queda pegado pero muy bonito

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2012

De jurk is heel mooi, het gekleefde katoen is erg goed ... het ziet er mooi uit El vestido es bien lindo, el algodon lycrado es muy bueno...queda bonito

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 20, 2012

Heel leuk, ik ben heel blij. Ik hou echt van de kleur, precies zoals op de foto. Ik heb het in L genomen en ik doe het 38/40. Très joli jen suis ravie. Jaime beaucoup la couleur, exactement comme sur la photo.
Je lai pris en L et je fais du 38/40.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 07, 2012

zeer goede jurk, maar neem vier weken de tijd om af te leveren.TS qarter mouw ruches jurk ik bestel maat L de jurk ik OK maar de mouw te smal voor maat large very good dress,but take four week to delivery.TS qarter sleeve ruched dress I order size L the dress i OK but the sleeve too narrow for size large

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 13, 2011

Ik hou van deze jurk en de kleur, en het detail ruched, het is de uitstekende optie voor december, de stof is goed, en ik ben dol op de verzendtijden :) I love this dress and the color, and the detail ruched, its the excelent option for december, the fabric its good, and i love the shipping times :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest