English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (14 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Nov 13, 2012

Heel mooi! Ik heb het in het zwart genomen, maat M en ik draag meestal een S / M. Het is jammer dat ik brede schouders heb en me wat strakker maak. Molto carina!Io lho presa in nero,taglia M e di solito indosso una S/M. E perfetta peccato che io ho le spalle larghe e mi stringe un pochino.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2012

het shirt is beutifoul en fabrik is uitstekend the shirt is beutifoul and fabrik is exelent

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 01, 2012

Ik hou van deze top! Ik hou van het materiaal, de kleur (geel) van de stijl en de manier waarop het past. ik droeg het met mijn zwarte geklede broek naar de kerk en droeg het vervolgens de rest van de dag met een spijkerbroek;) I love this top! I love the material,the color (yellow)the style and the way it fits.
i wore it with my black dressy pants to church and then wore it with some jeans for the rest of the day.;)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2012

Ik hou van dit, goede pasvorm, kan aankleden of naar beneden en uitstekend materiaal. Kan vrij doorzichtig zijn. Love this, good fit, can dress up or down and excellent material. Can be quite see through.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 10, 2012

Mijn product is nog niet aangekomen, maar ik ben angstig. Ik hield van het shirt voor de site en ik geloof dat het licht in de doos een veilige plek is om te winkelen, vanaf nu koop ik er alleen van. Bedankt. Meu produto ainda, não chegou, porém, estou anciosa.
Adorei a camisa pelo site e acredito que a light in the box seje um site confiante e seguros para se fazer compras, a partir de agora só compro nele.
Obrigada.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2012

de bestelling heeft 09.07 uitgegeven. Heeft ontvangen. 25.07. Ik heb niet geraden met de grootte. Let op de maattabel op de pagina in de blouse is niet correct. De maat L is meer dan XL aangegeven. Dit is een vergissing. Bij 46 Russische maatjes moet je XL nemen. De gele kleur is iets helderder dan de afbeelding van de monitor. заказ оформила 09.07. Получила. 25.07. Не угадала с размером. Внимание таблица размеров на странице в блузкой не верна. Размер L указан больше, чем XL. Это ошибка. На 46 русский размер нужно брать XL. Желтый цвет немного ярче, чем на картинке монитора.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 12, 2012

Dit past echt goed. Zal geweldig zijn voor die warmere dagen in het voorjaar. This fits really well. Will be great for those warmer days in Spring.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 12, 2012

Deze top is echt prachtig. Zeer licht van gewicht, maar netjes gemonteerd. This top is really lovely. Very light weight but nicely fitted.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2013

Heerlijk, maar de L past als een S. Lovely, but the L fits like a S.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2013

De blouse is goed aangekomen. Op tijd. Het is prachtig. Geweldige koop. A blusa chegou direitinho. Dentro do prazo. É linda. Ótima compra.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest