English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (20 reviews)
Schrijf een review
  • Feb 27, 2015

erg fijn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! very nice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 17, 2014

Zeer mooi en van hoge kwaliteit, zelfs beter dan de foto, ik zal meer bestellen. Rekamenduyu !! Очень красиво и качественно, даже лучше чем на фотографии, буду заказывать ещё. Рекамендую!!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 06, 2013

Past perfect bij mijn figuur. Rekbaar materiaal dus het is geschikt als u een grotere buste heeft. De kleur van de perzik is vrolijk maar niet plakkerig. Zeer mooie schaduw? Fits my figure perfectly. Stretchy material so its suitable if you have a larger bust. Peach colour is cheerful but not in a tacky way. Very nice shade?

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 12, 2013

Zeer mooie jurk zeer goede stof, hoewel een beetje transparant Vestido muy bonito muy buena tela aunque un poco transparente

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 06, 2013

Kreeg de jurk binnen drie weken. Past perfect en comfortabel. Past nog beter, hoe korter je bent (ik ben 54 "en hou van de" notsominiskirt "look) .De sinaasappel is eigenlijk perzik en heel mooi. Enige probleem is dat het een beetje doorzichtig is, dus je zult jezelf moeten vinden backless bh vanwege de open rug. Received the dress within three weeks. Fits perfectly and with comfort. Fits even better the shorter you are (Im 54" and love the "notsominiskirt" look). The orange is actually peach and quite beautiful. Only issue is that it is a bit seethrough so you will have to find yourself a backless bra because of the open back.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 30, 2013

Mooie en perfecte pasvorm. Het was op tijd en goed verpakt :) Nice and perfect fit .It arrived on time and well packed :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2013

Tweede aankoop die ik heb gedaan en weer binnen het vastgestelde tijdsbestek arriveerde. Ik word een klant van Lightinthebox! Segunda compra que faço e novamente chegou dentro do prazo estabelecido. Virei cliente do Lightinthebox!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2013

Echt een indrukwekkende kwaliteit. Alles wat ze beloofden. Realmente una calidad impresionante. Todo cuanto prometieron.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2013

Elegante jurk, ideaal voor speciale gelegenheden. Maten volgens de blootgestelde. Vestido elegante, ideal para ocasiones especiales.
Tallas de acorde a lo expuesto.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2012

Mooi en zeer comfortabel. Ik heb het samengevoegd over een kanten legging. Heel schattig. Lovely and very comfortable. I teamed it over lace leggings. Very cute.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest