English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (33 reviews)
Schrijf een review
  • Nov 27, 2012

Ik beniiiiiii de stof en de afwerking zijn van., Tipkwaliteit !! Geweldig !!! Ik kom uit Paraná en er werd geen invoerbelasting geheven .... Recomendadíssimo !!! Eu ameiiiiii o tecido e o acabamento são de., qualidade de ponta!! Maravilhoso!!!
Sou do Paraná e nenhuma taxa de importação foi cobrada.... Recomendadíssimo!!!

Antwoord(5) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 18, 2013

Blijkbaar is deze jurk klein van formaat. Ik bestel een maat groter dan normaal, wat een grote is, maar het past niet bij mij. Ik hou van de stijl en de stof en hoe goed het is, maar het past niet bij mij. Ik geef het weg ... aan mijn vriend, die een XS is. in Amerikaanse maat. Ik hou echt van de jurk. Apparently this dress come in small size. I order one size larger than I normally would which is a Large but it doesnt fit me. I love the style and the fabric and how its well done, but it doesnt fit me. Im giving it away.. to my friend who is a XS. in US size. I really like the dress.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2013

Heel mooie jurk. Maar je moet ergens schrijven dat er ook een douanestempel is om te betalen bij aankomst op het object, maar het is de moeite waard, de prijs is altijd goed, zeker. Molto, molto carino il vestito. dovete però scrivere da qualche parte che cè anche il bollo doganale da pagare in contrassegno allarrivo delloggetto, ma vale la pena, il prezzo rimane sempre buono, decisamente.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2013

Ik bestelde de jurk, ik vond het echt leuk. Ik wacht met afleveren, laten we eens kijken of ik het met de maat raad. Заказала платье, очень уж понравилось. Жду когда доставят, посмотрим угадаю ли с размером.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 28, 2012

De jurk is gewoon perfect. Ik kocht het wit en de foto toont geen deel van de schoonheid van het product. Heel mooi en super goed afgewerkt. O vestido é simplesmente perfeito. Comprei o branco e a foto nao mostra nem uma parte da beleza do produto. Muito lindo e super bem acabado.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 23, 2012

Ik heb een jurk in het wit besteld, ziet er super uit, erg slim en duur! Заказала платье в белом цвете, смотрится супер, очень нарядно и дорого!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 05, 2012

Deze jurk is echt de hamer, maar helaas veel te klein, de prijs is in orde, echt jammer dat ik niet fit ben dieses kleid ist echt der hammer, aber leider viel zu klein ausgefallen, der preis ist voll in ordnung, wirklich schade dass es mir nicht passt

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 28, 2012

ZEER MOOIE JURK ENKEL HET VOERING DAT WEINIG KORT IS VOORAL ACHTER DE JURK VOOR DE MAAT IK MAAK EEN MAAT 38 EN J HEEFT DE MAAT XL BESTELD DIE IK HEEL GOED HEB EN NIET TE GROOT IS TRES JOLIE ROBE JUSTE LA DOUBLURE QUI EST UN PEU COURTE SURTOUT DERRIERE LA ROBE POUR LA TAILLE JE FAIS UN TAILLE 38 ET J AI COMMANDE LA TAILLE XL QUI ME VAS TRES BIEN ET N EST PAS TROP GRANDE

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2012

superrrr ... het past perfect !!! goede kwaliteit, mooi materiaal! superrrr...it fits perfectly!!! good quality, nice material!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2012

Echt mooie jurk ... Ziet er klein uit, gewoon omdat ze niet elastisch is !!! Echt wunderschönen Kleid...Fällt klein aus nur weil sie nicht elastisch ist!!!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest