English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jun 02, 2012

Mijn favoriete allerbeste ik heb dit in het groen gekregen, het past als een handschoen, ik ga de andere kleuren kopen Dit is een geweldige stijlvolle top die de aandacht zal trekken My favorite top of all time
I got this in green
it fits like a glove,I am going to buy the other colors
This is one hell of a classy top that will turn heads

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2012

Ik bestelde de blouse in het zwart, het is heel fysiek en ziet er prachtig uit. Ik ben zeer tevreden. Ich habe die Bluse in schwarz bestellt, es ist sehr körperbetont und sieht wundervoll aus. Bin sehr zufrieden.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2012

Wat een schattig shirt! Liefde liefde liefde! Such a cute shirt! Love Love Love!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 26, 2012

Ik ben onder de indruk van de producten, omdat, naast de kwaliteit, het bedrijf echt om zijn klanten geeft, alles is mooi, ik ben er dol op en elke dag ben ik meer verliefd op de prachtige producten die ik heb gevonden en gekocht. Bedankt voor je, ik hield heel veel van je. fico impressionada com os produtos,pois,alêm da qualidade a empresa realmente se preocupa com seus clientes,tudo é lindo, me encanta e a cada dia estou mais apaixonada pelos produtos maravilhosos que encontrei e comprei.obrigada por vocês existirem,amei muito.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 09, 2012

Zeer elegant en chique ... materiaal en design zijn uitstekend Very elegant and chic...material and design are excellent

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 25, 2012

Retro blouse zeer aantrekkelijk. Trouwt tot in de perfectie met alles om een ​​chique en vintage geklede kant te geven. Chemisier rétro très séduisant. Se marie à ravir avec tout pour donner un côté habillé chic et vintage.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2012

Het is een prachtige groene kleur is erg mooi. Dank je Its a wonderful green color is very beautiful. Thank you

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2012

Mooi .. Ik vind het geweldig. Het ziet er zo uit en voelt erg comfortabel aan. Het is in de mode. Een must-have voor iedereen. Ik was gewoon blij met de bestelling en snel verzonden. Bedankt. Beautiful.. I love it.. It looks so and feel very comfortable. It whats in fashion. A must have on anybody. I just was happy with order and shipped very fast. Thanks.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2012

Ik kocht de witte en donkergroene kleuren. Beide zijn geweldig I bought the white and dark green colors. Both are great

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 06, 2012

Mooie top ... de stof is zacht en erg felle rode kleur, maar past niet voor mij .. Ik had de grotere maat moeten bestellen Beautiful top...the fabric is soft and very bright red color, but doesnt fit for me.. I should have ordered the larger size

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest