English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Dec 05, 2018

We bestelden een groene en donkerblauwe hoed, mooi en kwaliteit. Grote tevredenheid. Objednaly jsme si zelený a tmavě modrý klobouček, nádherné a kvalitní. Veliká spokojenost.

Antwoord Vertaald uit het Tsjechisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2018

Het item is in perfecte staat zoals het op de fotos lijkt. Dank je wel! The item is at perfect condition as it seems at the photos.Thank you!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 24, 2018

Dit zijn schattige kleine dingen. Het geld waard. These are cute little things. Worth the money.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 15, 2018

Zeer effectief voor bruiloften en themafeesten Di grande effetto per matrimoni e feste a tema

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 21, 2018

Ik hou van deze. Ik heb best veel besteld en sommige zijn natuurlijk beter dan andere, maar ze zijn allemaal aantrekkelijk en ik vind het leuk om ze te dragen en veel complimenten te krijgen. Mensen vragen me altijd waar ik ze heb. Love these. I have ordered quite a few and some are better than others of course, but they are all attractive and I enjoy wearing them and get lots of compliments. People always ask me where I got them.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 16, 2018

Mooi! geweldige kleur en design. Beautiful! great color and design.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 15, 2018

Ik ben zeer tevreden en ik vind het erg leuk Ich bin sehr zufrieden und gefählt mir dehr gut

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2018

Heel schattig, zal aan het werk slijten. Te klein om aan mijn bruiloft te dragen. Very cute, will wear to work. Too small to wear to my wedding.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 02, 2017

hallo ik heb mijn bestelling ontvangen. consistent met de decriptive, raad ik dit product aan. Met vriendelijke groet bonjour
jai bien reçue ma commande.
conforme au décriptif,je recommande ce produit.
bien cordialement

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 02, 2019

de hoed was redelijk goed en ik hield van de kleur the hat was pretty good and i loved the color

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Tule / Veer fascinators / Kukat / hatut met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Feest / Uitgaan Helm
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Metallic / Kristal / Legering hikinauhat / Helm met Kristal / Veer / Imitatieparel 1 Stuk Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
1% koopUSD $ 12.99
 Imitatieparel / Legering hikinauhat / Paaketju met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Verjaardag Helm
1% koopUSD $ 5.99
 Vlas / Veer fascinators met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Causaal Helm
1% koopUSD $ 7.99
 Veer / Net hikinauhat / fascinators met 1 Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
1% koopUSD $ 5.99
 Veer / Net fascinators / hatut / Helm met Veer / Bloemen / Bloem 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 7.99
 Net / Satiini fascinators / Kukat / Birdcage Veils met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Causaal Helm
1% koopUSD $ 4.99
 Net fascinators / hatut / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 2.99
 Veer / Net fascinators / hatut / Helm met Veer / Bloemen / Bloem 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 5.99
 Chiffon / Vlas / Imitatieparel hatut met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / ulko- Helm
1% koopUSD $ 14.99
 Veer / Net Helm met Veer / Bloem 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
2% koopUSD $ 3.99
 Strass / Veer / Legering Kukat / Hoofddeksels / Hiusklipsi met Bloemen 1pc Speciale gelegenheden  Helm
2% koopUSD $ 11.99
 Tule / Veer / Net fascinators / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
2% koopUSD $ 6.99
 Tule Gezichtssluiers / fascinators / hatut met Veer 1 Evenement / Feest Helm
3% koopUSD $ 4.99
 Chiffon fascinators met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
3% koopUSD $ 3.99
 Tule Stof Hoeden Helm
3% koopUSD $ 29.99
 Veer / Polyesteri Kentucky Derby Hat / fascinators / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Causaal Helm
4% koopUSD $ 24.99
 Edelsteen & Kristal / Vlas / Veer fascinators / Helm met Kristal 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Feest / Uitgaan Helm
4% koopUSD $ 7.99
 Veer / Net fascinators / Kukat / hatut met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
4% koopUSD $ 7.99
 Net fascinators / hatut / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
5% koopUSD $ 3.99
 Net fascinators / hatut / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Feest / Uitgaan Helm
5% koopUSD $ 2.99
 Organza hatut met Veer / Bloem 1pc Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
5% koopUSD $ 19.99
 Kristal / Strass / Stof tiaras / fascinators met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Feest / Uitgaan Helm
6% koopUSD $ 5.99
 Dames Hoed / Traditioneel / Vintage / Chic & Modern Effen Vissershoed -  / Winter
6% koopUSD $ 24.99
 Tule / Veer / Net fascinators / Hoofddeksels met Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
6% koopUSD $ 7.99
 Tule / Veer / Net Kentucky Derby Hat / fascinators / hatut met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 6.99
 Veer / Net fascinators / Kukat met 1 Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
1% koopUSD $ 3.99
 Veer / Net fascinators / Kukat / hatut met Veren / Bont / Bloemen 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 3.99
 Edelsteen & Kristal / Tule / Hars fascinators / Kukat / hatut met Kristal / Veer 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Halloween Helm
1% koopUSD $ 3.99
 Kant hatut met Imitatieparel / Bloem 1pc Bruiloft / Feest / Uitgaan Helm
1% koopUSD $ 19.99
 Kristal / Veer / Stof tiaras / fascinators / Kukat met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  / Feest / Uitgaan Helm
1% koopUSD $ 1.99
 Veer fascinators / Kukat / hatut met 1 Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 3.99
 Veer / Net fascinators / hatut / Helm met Veer / Bloemen / Bloem 1pc Bruiloft / Speciale gelegenheden  Helm
1% koopUSD $ 7.99
CTest