English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (316 reviews)
Schrijf een review
  • Aug 09, 2011

Ik heb deze jurk gekregen voor mijn schoolbal die net is geweest. Het enige wat ik moest doen was de trian korter maken. Ik hield van de jurk en kreeg er zoveel complimenten van! De jurk kwam ook echt snel in de post! dankjewel Licht in de doos voor deze mooie jurk! I got this dress for my school ball which has just been. All i had to do was make the trian shorter. I loved the dress and recieved so many compliments from it! The dress also came in the post really quickly too! thankyou Light in the box for this beautiful dress!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 23, 2014

De bestelling werd gemaakt op 3 december 2014, verzonden op 14 december 2014 en arriveerde op 22 december 2014 (standaardlevering). Dit was mijn eerste aankoopervaring in de internetwinkel. Ik was tevreden. Orders 6 maat was een beetje te groot in de borst en de riem is te lang. Dus over het algemeen een uitstekende jurk, hoewel verfrommeld, maar niets. Ik was vooral verrast door de klap, het is zo lang: 3 Заказ был сделан 3.12.2014 отправлено 14.12.2014 пришло 22.12.2014 (стандартная доставка)

Это был мой первый опыт покупки в интернетмагазине. Осталась довольна.
Заказыла 6 размер оказался немного великоват в груди и лямка длинновата. Так в целом отличное платье, правда мятое, но ничего. Больше всего меня удивил шлеф, он такой длинный:3

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2014

perfect passend artikel, alles perfect articolo perfettamente conforme allinserzione, tutto perfetto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 14, 2013

Ik was betoverd door alle jurken van Lightinthebox, vooral degene die ik kocht. Ik ben bang voor zijn komst, maar sinds de realisatie van de aankoop van het product had ik niets om over te klagen. En ik hoop mijn afstudeerfeest te rocken. Knuffels voor iedereen en super indico! Me encantei por todos os vestidos da Lightinthebox, em especial este que comprei.
Estou anciosa para a chegada dele, mas desde a realização da compra do produto não tive nada para reclamar. E espero arrasar na minha festa de formatura. Abraço a todas e super indico!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2013

Ik kocht deze jurk in roze voor mijn bruiloft. Het is een mooie kleur! Ik was bang dat het roze geen blozend naaktroze zou worden zoals mijn bruiloftskleurthema, maar het bleek perfect! Het was de EXACT dezelfde kleur als mijn Mischa Badgley Pink Lacie pomp. Mensen dachten dat ik ze samen had gekocht. Wijzigingen: ik nam de trein weg toen ik mijn eerste dans erin deed. Langzaam in de fonkelingsriem gestoken om deze met de helft van de breedte smaller te maken (voor een betere verhouding). Draai de twee borstflappen vast. Verstopt in de voering aan de onderkant van de jurk. Reactie: Ik kreeg miljoenen complimenten voor deze jurk. Trouwgasten, de vrouw van mijn baas, mijn medebroeders, iedereen, allemaal jaloers op mijn fantastische jurk ... omg ... Ik kan niet genoeg gutsen. Iedereen vroeg me naar de prachtige blos roze jurk. Natuurlijk heb ik ze niet verteld waar ik het vandaan heb! haha Nou, ik wilde deze recensie helemaal niet schrijven omdat ik mijn geheim niet wil delen! Het is zon geweldige jurk. Aan het einde voelde ik dat ik mijn geweldige ervaring moest delen omdat de recensies hier me veel hebben geholpen toen ik de aankoop deed. Je hebt geen ketting nodig bij deze jurk en het is zowel sexy, elegant en je ziet er langer en dunner uit. Oh vooral als ik een paar draaiende en draaiende stappen doe wanneer ik dans, het is gewoon mooi. Het is zeer goed gemaakt, gordijnen goed en zwaar. Gewoon een beetje strijken nodig. Ik kocht de standaardmaat, geen op maat gemaakt omdat ik een petite gal ben en een afwisseling nodig heb om me te passen, ongeacht. De sieradenriem / riem ziet er geweldig uit in fotos en in persoon. Ik betaalde veel meer voor de jurk aan het einde vanwege importbelasting ( $ 50) en wijzigingen ( $ 100) MAAR het was het waard, ik zou niets veranderen. De foto is hoe de jurk eruitzag voor veranderingen. I bought this dress in pink for my wedding. Its a beautiful color! I was worried about how the pink would not be a blushing nude pink like my wedding color theme, but it turned out perfectly! It was the EXACT same color as my Mischa Badgley Pink Lacie pump. People thought I bought them together.

Alterations: I took away the train as I did my first dance in it. Tucked in the sparkle belt gradually to narrow it by half of the width (for better proportion). Tighten the two chest flaps. Tucked in the lining at the bottom of the dress.

Reaction: I got millions of compliments on this dress. Wedding guests, my bosss wife, my fellow brides, everyone, all jealous of my fantastic dress... omg... I cannot gush enough. Everyone asked me about the beautiful blush pink dress. Of course I didnt tell them where I got it! haha Well, I initially didnt want to write this review at all because I dont want to share my secret! Its such an amazing dress. At the end I felt that I have to share my amazing experience because the reviews here helped me a lot when I made the purchase.

You dont need any necklace with this dress and its both sexy, elegant and makes you look taller and thinner. Oh especially when I do any twirling and spinning steps when I dance, its just beautiful. Its very well made, drapes properly and heavy. Just need a bit of ironing. I bought the standard sizing, no custom made cuz Im a petite gal and need alternation to fit me regardless. The jewel belt/strap looks great in pictures and in person.

I did pay a lot more for the dress at the end because of import tax (>$50) and alterations (>$100) BUT it was well worth it I wouldnt change a thing.

The picture is how the dress looked before alterations.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2012

Zeer mooie jurk! Ik moest het spoor doorsnijden omdat het vrij lang was en zelfs als het erg elegant was, was het niet voldoende voor een gewoon doopfeest. De kleur was erg mooi (bordeaux), maar houd er rekening mee dat de jurk misschien niet geschikt is voor de zomer omdat deze veel lagen heeft. Very nice dress! I had to cut the trail because it was quite long and even if it was very elegant it was not adequate to an usual christening party. The color was very nice ( burgundy) but be aware that the dress may not be suitable for summer because it has a lot of layers.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2012

ik hou gewoon van de jurk, het is zo prachtig ik hou er gewoon van, zelfs als het een lange staart heeft, maar omg iedereen houdt van mijn jurk ik draag het voor mijn afstuderen en iedereen was betoverd en natuurlijk i just love the dress its so gorgeous i just love it even when it has a long tail but omg everybody love my dress i wear it for my graduation and everyone was enchanted with it and of course myself

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2012

De jurk is mooier in persoon en voldeed aan mijn verwachtingen die verder gingen dan mijn verbeelding. Ik zal in de nabije toekomst zeker meer jurken bestellen. Heel erg bedankt, Desiree Hernandez The dress is more beautiful in person and met my expectations beyond my imagination. I will certainly order more dresses in the near future. Thank you so very much, Desiree Hernandez

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2012

De jurk was geweldig .. Ik kreeg de aangepaste maten zodat deze perfect past en de extra kosten waard is. De trein was behoorlijk lang dus dat was het enige dat ik had veranderd. Verder was het een heel mooie jurk. Geweldig materiaal en heel goed samengesteld. The dress was amazing.. I got the custom measurements so it fit perfectly and is worth the extra cost. The train was pretty long so that was the only thing I had altered. Other than that it was a really nice dress. Great material and put together very well.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 01, 2012

Ik wilde je laten weten hoe blij ik was met mijn jurk, het is absoluut mooi !! Ik droeg het bij de Titanic Charity Ball van ons bedrijf, die werd gehouden in de fantastische Titanic Belfast die de honderdste verjaardag markeerde van het zinken van het beroemdste schip ter wereld. Dus je kunt je voorstellen dat het een zeer grootse gebeurtenis was, dus mag ik zeggen dat de jurk spectaculair was en ik de hele avond vele complimenten ontving. Ik zal zeker nog een jurk van je bedrijf bestellen. I just wanted to let you know how delighted I was with my dress, it is absolutely beautiful!! I wore it to our companys Titanic Charity Ball which was held in the fabulous Titanic Belfast marking the 100th anniversary of the sinking of the worlds most famous ship. So you can imagine it was a very grand occasion so may I say that the dress was spectacular and I received numerous compliments all evening. I will definitely order another dress from your company.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Strak/kolom Eén-schouder Strijksleep Chiffon Stretchsatijn Formele avonden Jurk met Kralen Split voorzijde door TS Couture®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Stomp Hals Hofsleep Glitter kant Jersey Formele avonden Jurk met Pailletten Appliques door LAN TING Express
1% koopUSD $ 179.99
 Strak/kolom V-hals Tot de grond Pailletten Formele avonden Jurk met Pailletten door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom V-hals Kapelsleep Pailletten Formele avonden Jurk met Pailletten door TS Couture®
1% koopUSD $ 104.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Bloem Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 Strak / kolom V-hals Strijksleep Georgette Schoolfeest Jurk met Kruiselings Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 90.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Stretchsatijn Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Bloem door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 103.99
 Strak/kolom Illusie Hals Strijksleep Kant Tule Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Appliques door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 116.99
 Strak / kolom Stomp Hals Tot de grond Chiffon Formele avonden Jurk met Ruches Split voorzijde Zijdrapering door TS Couture®
2% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Strapless Sweetheart Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kristaldetails Kleurenblok Ruches door TS Couture®
2% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Stomp Hals Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen door TS Couture®
2% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Strapless Asymmetrisch Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Plooien door TS Couture®
3% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Een-schouder Tot de grond Chiffon Stretchsatijn Schoolfeest Jurk met Ruches Kruiselings door TS Couture®
3% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Een-schouder Hofsleep Chiffon Formele avonden Jurk met Kralen Kristaldetails door LAN TING Express
3% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Met sieraad Strijksleep Chiffon Pailletten Formele avonden Jurk met Pailletten Drapering Ruches Split voorzijde door TS Couture®
4% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Sweetheart Hofsleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Split voorzijde door TS Couture®
4% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Prinses Een-schouder Asymmetrisch Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Appliques Ruches Zijdrapering door TS
4% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Een-schouder Hofsleep Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Strik(ken) Kristaldetails door TS Couture®
5% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Sweetheart Asymmetrisch Chiffon Cocktailparty / Feestdagen Jurk met Kralen door TS Couture®
5% koopUSD $ 89.99
 Strak/kolom Sweetheart Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Ruches Split voorzijde door TS
5% koopUSD $ 99.99
 Wijd uitlopend Sweetheart Strijksleep Tule Jersey Formele avonden Jurk met Kralen Kant Sjerp / Lint door TS Couture®
6% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Ruches door TS Couture®
6% koopUSD $ 129.99
 Trompet / zeemeermin Strapless Hofsleep Tule Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Ruches Kruiselings Gelaagde ruches door TS Couture®
6% koopUSD $ 159.99
 Strak/kolom Sweetheart Strijksleep Tule Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Formele avonden Jurk met Kralen door LAN TING Express
1% koopUSD $ 149.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kristaldetails door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Schouderafhangend Tot de grond Tulle Over Lace Formele avonden Jurk met Kralen Appliques Kant Sjerp / Lint door LAN TING Express
1% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Een-schouder Kort / Mini Asymmetrisch Chiffon Formele avonden Jurk met Kralen Ruches door TS Couture®
1% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Beaded Lace Georgette Formele avonden Jurk met Appliques Pareldetails door LAN TING Express
1% koopUSD $ 62.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon over satijn Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Pailletten Drapering Ruches door TS
1% koopUSD $ 103.99
CTest