English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (304 reviews)
Schrijf een review
  • Door nazarine.vuylsteke
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

UITELICHTE REVIEW

Hi, I was very nervous about ordering a dress abroad online. But for that money I had to give it a try... Ordered the dress on the 16/08 got delivered on the 27/08 to Belgium. Standard size and it fits perfect! The dress is beautiful maked, to my opinion even better then what you can buy in the stores here for a lot of more money. For Belgium count about 25€ more for the import costs. I will buy again from litb. Beautiful dress, can't wait to wear it on my big day :))))))))

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lapiwag31
  • Geverifieerde Koper
  • May 08, 2013

Robe achetée pour un mariage où je serai demoiselle d'honneur. WoW!! Reçue en peu de temps!! Elle me fait comme un gant!! Le tissus est de qualité!! Je suis extrêmement étonnée et heureuse de mon achat!! Je vais commander de nouveau c'est certain!!

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door beatrice1.bailleul
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2013

Très belle robe. Commandée sur mesure, elle est parfaitement ajustée. Finition soignée. Le soutien gorge intégré est d'un grand confort avec une attache ajustable. La couleur Rubis est très jolie. Le délai de livraison a été de 10 jours. Très impressionnant!!
Je prépare une nouvelle commande.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door meema_e
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 28, 2012

This dress is fantastic!

In the pictures it's straight out of box (tags intact too :)), so it's not that "puffed out " or ironed.. but I wanted to send the pics anyway!
It's really, really comfortable to wear and quality is fantastic! Good job! Better than it looks on the webshop or maybe it's just the model that is awesome.. ;)

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lisapendleton13
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 07, 2012

The dress was even better than I expected! It is super cute and sturdy. The material is nice. Everyone loved it.

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mirlene Aredes
  • May 17, 2011

minha opiniao e q todos vestidos sao lindos eu sou cabeleleira e fotografa eu fiz um cabelo de uma noiva e o vestido dela era lindo e eu acho q era ums dos mas bonitos q eu ja vi e olha q eu faco muitas noiva e eu virei amante deste sail entao eu busco vestidos p todas minhas clientes e principalmente p min ne kkkkkkkkk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Julia_woehl
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 30, 2011

ach was solls :) hier ein paar bilder, damit ihr eine vorstellung habt

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door elena
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 11, 2010

als ich das Kleid bekommen habe, war ich einfach nur begeistert. Der Schnitt ist wunderfoll und die Lieferung war vertrauenswürdig. Ich kann es nur empfehlen das Kleid auch zu kaufen.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Tiahuber
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2016

Hab mir dieses Kleid maßgeschneidert schicken lassen und für meinen Abiball angezogen. Fand es toll, da es so voluminös ist. Man braucht auch keinen BH drunter, da dieser sozusagen bereits eingenäht ist.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kenneth.hamberg
  • Oct 21, 2014

Thats a good one.perfect to have whit me in my truck

Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Baljurk Strapless Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Pick-up rok Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
11%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 69.99
 Onderjurken Zeemeermin en Trompet Toga Slip Vloerlengte 2 Tule Gaas Taffeta Spandex Wit
1% koopUSD $ 14.99
 A-lijn Prinses Spaghettibandjes Tot de grond Satijn Junior bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Pick-up rok Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
2% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Strak/kolom Bateau Neck Tot de grond Chiffon Junior bruidsmeisjesjurk met Kralen Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
3% koopUSD $ 79.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Geplooid Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
4% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Een-schouder Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Zijdrapering Kruiselings Ruches door LAN TING BRIDE®
5% koopUSD $ 79.99
 A-lijn Prinses Strapless Sweetheart Tot de knie Taffeta Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
6% koopUSD $ 69.99
 A-lijn V-hals Kapelsleep Chiffon Trouwjurk met Kralen Pailletten door LAN TING BRIDE®
7% koopUSD $ 179.99
 Strak/kolom Sweetheart Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Drapering Kruiselings door LAN TING BRIDE®
9% koopUSD $ 69.99
 Zij Vouw Uitnodigingen van het Huwelijk 50-Uitnodigingskaarten Klassieke Stijl Flora Style  Kaart Papier 7 1 / 5 "X 5" (18,4 * 12.8Cm)
10% koopUSD $ 44.99
 A-lijn Prinses Strapless Tot de knie Satijn Bruidsmeisjesjurk met Strik(ken) Sjerp / Lint door LAN TING BRIDE®
11% koopUSD $ 59.99
 A-lijn Prinses Een-schouder Sweetheart Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Drapering Kruiselings Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
12% koopUSD $ 69.99
 A-lijn Een-schouder Tot de knie Chiffon Bruidsmeisjesjurk met Zijdrapering door LAN TING BRIDE®
13% koopUSD $ 79.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen & Dropshipping
Affiliatie-programma
成为兰亭供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest