English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (104 reviews)
Schrijf een review
  • Sep 27, 2011

Ik bestelde de jurk op maat en het was te lang, maar veranderde het. Ik dacht dat de halslijn een beetje laag leek, dus bestelde ik de bruidsfeestbeha in het rood (beha met aangehechte cami-look aan de zijkant) en wist ik niet zeker of hij er goed uit zou zien, maar perfect zou passen. Ik bestelde ook een chiffon jasje om te dragen met de jurk in zowel rood als zwart om te dragen tot twee verschillende gelegenheden. De jurk heeft een licht doorschijnende, smalle strook stof onder de borst en heeft een iets steile rug, maar de rode beha maakte dat ik me comfortabel voelde en er geweldig uitzag. I ordered the dress to custom size and it was too long, but had it altered. I thought the neckline looked a little low, so I ordered the bridal party bra in red (bra with attached lace cami look) and was not sure it would look good but matched perfectly. I also ordered a chiffon jacket to go with the dress in both red and black to wear to two different occasions. The dress has slightly sheer, small strip of fabric under the breast and has a slightly sheer back, but the red bra made me feel comfortable and looked wonderful.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2014

De jurk ziet er elegant uit. Ik ben er dol op The dress look elegant.I love it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2012

Ik heb deze jurk in het zwart besteld. Het was heel goed gemaakt. Zeer hoge kwaliteit. De hals was een beetje bescheidener dan ik had verwacht, maar helemaal niet slecht en ik had graag gezien dat de spleet meer uitgesproken was. Je ziet de spleet aan de voorkant niet totdat je de jurk als het model vasthoudt. Je ziet de gleuf als je hem omhoog houdt (en je zou hem omhoog moeten houden om te lopen). Over het algemeen zou ik deze jurk aanbevelen en de klantenservice is niet van deze wereld ... absoluut briljant !! I ordered this dress in black. It was very well made. Very high quality. The neckline was a little modest than I expected but not bad at all and I would have loved the slit to be more pronounced. You dont see the slit in the front until you hold the dress like the model. You see the slit when you hold it up (and you would need to hold it up to walk). Overall I would recommend this dress and the customer service is out of this world...absolutely brilliant!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2012

Ik ben 5 "10, en het is extreem moeilijk voor me om jurken te vinden die lang genoeg zijn. Na struikelen over deze site via een google-zoekopdracht, was ik blij met hoe gemakkelijk het leek om een ​​op maat gemaakte gown te bestellen. eindeloze keuzes van redelijk geprijsde jurken en japonnen, maar de site is gemakkelijk te volgen, de online chat is uitermate nuttig, en wat het voor mij deed, was het feit dat zoveel mensen alleen maar positieve reviews hadden en fotos van zichzelf hadden geüpload zodat je kunt zien hoe andere lichaamstypen eruit zien in hun jurken, ik bestelde mijn jurk met de extra kosten voor aangepaste metingen, en de jurk arriveerde in ongeveer 2 weken na de datum waarop ik het had besteld! Het paste PERFECT. Ik ben erg tevreden en zal zeker opnieuw bestellen van deze site, en ik raad het iedereen aan die wil luisteren. Het enige nadeel was het feit dat ik ongeveer $ 80 extra moest betalen zodra het pakket arriveerde, vanwege de kosten van mijn land, die ik aanbeveel om naar binnen te kijken voordat je koopt. That bei Maar, zei ik, ik zou nog steeds DEFINITIEF mijn jurk hebben besteld, zelfs met die extra douanetoeslag. De enige fotos die ik heb zijn dat ik de jurk over een shirt draag. Ik heb de jurk in Navy. Dank je! I am 5"10, and it is extremely difficult for me to find dresses that are long enough. After stumbling upon this site through a google search, I was pleased at how easy it seemed to order a custom fit gown. Not only are there endless choices of reasonably priced dresses and gowns, but the site is easy to follow, the online chat is extremely helpful, and what did it for me was the fact that so many people had only positive reviews and uploaded pictures of themselves so you can see what other body types look like in their dresses.
I ordered my dress with the additional fee for custom measurements, and the dress arrived in about 2 weeks from the date I ordered it!! It fit PERFECTLY. I am really pleased, and will definitely be ordering from this site again, and I recommend it to anyone and everyone who will listen.
The only drawback was the fact that I had to pay about $80 extra once the package arrived, due to my countrys fees, which I recommend looking in to before you purchase. That being said though, I would still DEFINITELY have ordered my dress, even with that additional customs fee.
The only pictures I have are me wearing the dress over a shirt. I got the dress in Navy.

Thank you!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 11, 2012

Ik kreeg deze jurk voor prom in april in lavendel en de kleur was mooi en waar ik op had gehoopt. Ik raad je zeker aan om het te bestellen voor je exacte pasvorm, want een naaister zal het moeilijk vinden om het te repareren voor je aan de kralen en de chiffon. Ik kreeg er vele aanvullingen op en het verliep prachtig. Als je je jurk koopt voor een gelegenheid als prom, raad ik aan deze 2 maanden eerder te bestellen om te voorkomen dat je stress krijgt om het op tijd te krijgen. I got this dress for prom in April in lavender and the color was beautiful and what I hoped for. I definitely recommend you order it to your exact fit because a seamstress will have a hard time fixing it for you do to the beading and the chiffon. I got many complements on it and it moved beautifully. If youre getting your dress for an occasion like prom, I recommend ordering it 2 months early to avoid being stressed about getting it on time.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 29, 2012

Heel gelukkig! Verbazingwekkend mooi in Watermeloen-kleur, maar het doet me eigenlijk meer denken aan een aardbeiensorbet :) perfect voor een trouw Bruidsmeisje in juni! :) merci! Very happy! Amazingly beautifull in Watermelon colour, but it actually makes me think more of a strawberry sorbet :) perfect for a June wedding bridesmaid! :) merci!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2011

Dit is een mooi gemaakte jurk van goede kwaliteit. Helaas was het te groot en moest ik wijzigingen aanbrengen. Light in the Box was zeer behulpzaam en snel in het oplossen van dit probleem. De reparaties waren voltooid en de jurk paste veel beter. Ik heb uiteindelijk ook een bando gekocht om onder te dragen, want het paneel is echt op de verkeerde plaats en heeft te veel van de buste onthuld. Ik kreeg veel goede reacties van mensen op het feest. Mijn ervaring met Light In The Box is erg goed geweest. De communicatie is zeer snel geweest, waardoor de hele ervaring pijnvrij is. Ik zou niet aarzelen om ze in de toekomst met vertrouwen te kopen! This is a beautifully made and good quality dress. Unfortunately it was too big and I did need to get alterations done. Light in the Box were very helpful and swift in resolving this issue.
The repairs were done and the dress fitted much better. I also did end up purchasing a bando to wear underneath as the sheer panel is really in the wrong place and revealed too much of the bust.

I received a lot of good comments from people at the party. My experience with Light In The Box has been very good. The communication has been very prompt, making the whole experience pain free.

I would not hesitate to purchase from them in the future with confidence!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 10, 2011

Mijn jurk was op maat gemaakt als im 55 en maat 28. Ik was zo bezorgd dat alles fout zou gaan, maar volledig gerustgesteld door de geweldige online chat-hulp die ik kreeg. mijn bestelling arriveerde vóór de uitgerekende datum en moest een kleine aanpassing ondergaan en de omslag genaaid krijgen (apart bestellen) om mijn bovenarmen te bedekken. IK KAN NIET WACHTEN om het te dragen als bruidsmeisje op mijn zus in wetten bruiloft! Ik heb deze site aanbevolen aan iedereen die ik heb ontmoet! Het enige nadeel is dat mijn jurk een stuk helderder is dan ik dacht, ik zou zeggen rood, niet de bordeauxrode die ik bestelde en de steile stukken onder de buste en op de achterkant zijn super doorzichtig in deze kleur (model in zwarte versie laat niet zien zo goed) mijn wikkel bedekt mijn rug en ik krijg stukjes onder mijn borst aan de binnenkant, dus dit zal geen probleem zijn. de glinsterende stukjes komen eraf en het geplooide stukje onder de buste zit ook niet goed, maar kan allemaal met een paar steken worden gerepareerd. Ik ben er nog steeds 110% mee in de wolken !! My dress was a made to measure as im 55" and size 28. I was so worried everything was going to be wrong but totally reassured by the amazing online chat help i received. my order arrived before the due date and had to get a minor adjustment done and get the wrap sewn on (ordered this separately) to cover my upper arms. I CANNOT WAIT to wear it as bridesmaid at my sister in laws wedding! I have recommended this site to everyone ive met!
The only downside is that my dress is a lot brighter than i thought, i would say red not the burgundy i ordered and the sheer bits under the bust and on the back are super see through in this colour (model in black version does not show this very well) my wrap covers my back and im getting bits put under my bust on the inside so this wont be a problem. the sparkly bits are coming off and the pleated bit under bust doesnt sit right either but can all be fixed with a few stitches.
Im still 110% over the moon with it!!

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  emilyxxsmith
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 23, 2011

Besteld in ivoor, mooi en goed gemaakt. niet waarom het werd aanbevolen om alleen in donkere kleuren te bestellen de mijne is prachtig. bestelde maatwerk en het is heel goed gemaakt gebouwd in BH en alles! ik volledig aanbevelen. Orded in ivory, beautiful and well made.
dont why it was reccomended to only order in dark colours mine is gorgeous.
ordered custom fit and it has been very well made built in bra and everything!
i completly reccomend.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 07, 2011

Dit was mijn eerste keer dat ik bestelde, en ik was erg blij met de jurk. Ik was een beetje bang voor de maat, dus besloot ik om het 2 maten groter te bestellen dan ik draag, wat niet nodig was, en ik zal het de volgende keer dat ik bestel niet doen. De jurk was ongeveer 10 cm te lang, maar de verandering was heel gemakkelijk gemaakt door een vriend en we hadden een prachtige nacht in de operaball in Graz., En zoals je ziet, ik denk dat de jurk er geweldig uitziet in ROOD. This was my first time I ordered, and I was very happy with the dress. I was a little bit afraid of the size, so I decided to order it 2 sizes bigger than I wear, which was not nessesarry, and I will not do it the next time I order. The dress was about 10cm too long, but the change was very easily made by a friend and we had a wonderful night at the operaball in Graz., and as you see, I think the dress looks great in RED.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 A-lijn Prinses V-hals hihnat Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Kruiselings door TS Couture®
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 99.99
 Strak / kolom V-hals Asymmetrisch Tule Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Plooien Kruiselings door TS Couture®
1% koopUSD $ 103.99
 Trompet / zeemeermin hihnat Tot de grond Satijn Formele avonden Jurk met Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Formele avonden Jurk met Bloem door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Scoop Neck Tot de grond Chiffon Beaded Lace Formele avonden Jurk met Appliques door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Schouderafhangend Tot de grond Satijn Formele avonden Jurk met Strik(ken) door TS Couture®
1% koopUSD $ 103.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Drapering Ruches Geplooid door TS Couture®
1% koopUSD $ 90.99
 A-lijn Hoge nek Tot de grond Chiffon Tule Formele avonden Jurk met Kant Plooien door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
 Strak/kolom Wijde col Tot de grond Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Plooien door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Illusie Hals Tot de grond Georgette Formele avonden / Black tie gala Jurk met Drapering Kant door TS Couture®
1% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Met sieraad Strijksleep Chiffon Pailletten Formele avonden Jurk met Pailletten Drapering Ruches Split voorzijde door TS Couture®
2% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Sweetheart Tot de grond Chiffon Formele avonden / Black tie gala Jurk met Kant Kruiselings door TS Couture®
2% koopUSD $ 129.99
 A-lijn Stomp Hals Tot de grond Jersey Schoolfeest Jurk met Strik(ken) Zijdrapering door TS Couture®
2% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom V-hals Strijksleep Chiffon Formele avonden / Militair gala Jurk met Drapering Split voorzijde door TS Couture®
3% koopUSD $ 109.99
 A-lijn Prinses V-hals Tot de grond Organza Schoolfeest / Formele avonden / Militair gala Jurk met Plooien Kruiselings door TS Couture®
3% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom Vierkante hals Tot de grond Chiffon Stretchsatijn Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Drapering door TS Couture®
3% koopUSD $ 99.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Chiffon Formele avonden Jurk met Drapering Zijdrapering door TS Couture®
4% koopUSD $ 79.99
 Strak / kolom Stomp Hals Tot de grond Chiffon Formele avonden Jurk met Ruches Split voorzijde Zijdrapering door TS Couture®
4% koopUSD $ 99.99
 A-lijn Prinses Scoop Neck Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden / Feestdagen Jurk met Ruches Kruiselings door TS Couture®
4% koopUSD $ 129.99
 A-lijn V-hals Tot de grond Tule Lace Bodice Jersey Formele avonden Jurk met Appliques door TS Couture®
5% koopUSD $ 109.99
 Jumpsuit Een-schouder Tot de grond Chiffon Formele avonden Jurk met Drapering Plooien door TS Couture®
5% koopUSD $ 103.99
 A-lijn Prinses Scoop Neck Tot de grond Chiffon Beaded Lace Formele avonden Jurk met Kralen Appliques Kant door LAN TING Express
5% koopUSD $ 99.99
 Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon Kant Formele avonden Jurk met Kant Sjerp / Lint Plooien door TS Couture®
6% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Sweetheart Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kruiselings door TS Couture®
6% koopUSD $ 89.99
 A-lijn Met sieraad Tot de grond Beaded Lace Georgette Formele avonden Jurk met Appliques Pareldetails door LAN TING Express
6% koopUSD $ 62.99
 A-lijn Illusie Hals Asymmetrisch Taffeta Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kristaldetails door TS Couture®
1% koopUSD $ 119.99
 Strak/kolom V-hals Tot de grond Georgette Formele avonden / Militair gala Jurk met Kruiselings door TS Couture®
1% koopUSD $ 119.99
 A-lijn Stomp Hals Strijksleep Georgette Formele avonden Jurk met Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 149.99
 Strak/kolom Een-schouder Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Zijdrapering door TS Couture®
1% koopUSD $ 99.99
 Strak / kolom V-hals Strijksleep Georgette Schoolfeest Jurk met Kruiselings Split voorzijde door TS Couture®
1% koopUSD $ 90.99
 A-lijn V-hals Strijksleep Tulle Over Lace Schoolfeest / Formele avonden Jurk met Kralen Pailletten Appliques Kant door LAN TING Express
1% koopUSD $ 62.99
 Strak/kolom V-hals Tot de grond Chiffon Schoolfeest / Formele avonden / Militair gala Jurk met Kralen Kruiselings door TS Couture®
1% koopUSD $ 109.99
 Trompet / zeemeermin V-hals Hofsleep Chiffon Formele avonden Jurk met Kralen door TS Couture®
1% koopUSD $ 129.99
CTest