English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (31 reviews)
Schrijf een review
  • Nov 17, 2013

Een zeer leuke bijhorende pen bij het gastenboek... Een zeer leuke bijhorende pen bij het gastenboek...

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 11, 2017

Dezelfde opmerking als voor het handtekeningboek. Echt perfect, goed gedaan en harmonieus met de andere items van het prachtige landschap. Raak nog steeds daar onberispelijk. Dankjewel Même commentaire que pour le livre de signature. Vraiment parfait, bien fait et sharmonisant avec les autres items du décors magnifique. Touche encore là impeccable. Merci

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 10, 2013

Wauw . Moet wel zeggen dat dit heel uniek is. Ik vind het geweldig. Ik stel de gastenboekentafel perfect af Wow . Must say this is very unique I love it . Ill set the guest book table off perfectly

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 21, 2013

hou ervan, vlinders zijn heel speciaal voor mij .... precies wat ik zocht voor mijn bruiloft .... zal geweldig gaan met mijn thema love it, butterflies are very special to me ....just what i was looking for for my wedding....will go great with my theme

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2013

Geweldig product !! Zeer mooie pen en goed om te schrijven !! Sterk aanbevolen !! Excelente produto!! Caneta muito bonita e boa de escrever!! Recomendadíssimo!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2013

Zeer mooie en goede kwaliteit. Past perfect bij het gastenboek. Très joli et de bonne qualité. Est parfait avec le livre dor.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 27, 2013

perfect zal het geweldig gaan naast mijn gastenboek voor een prijs die alle concurrentie tart alle kleine details maken het verschil hier zijn de afwerkingen heel netjes parfait il ira super bien à coté de mon livre dor pour un prix défiant toutes concurrence tous les petits détails font la différence ici les finitions sont très soignées

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2012

PRACHTIG, plus hij schrijft super goed .... MAGNIFIQUE, en plus il écrit super bien....

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 28, 2012

Besutiful accent voor mijn aankomende bruiloft, we bestelden ook de bruiloftsbril en de taartservies. Besutiful accent for my upcoming wedding, we also ordered the wedding glasses and the cake serving set.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 03, 2012

Mooi en overeenkomt met het gastenboek! Beautiful and matches with the guest book!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest