English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (428 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Sep 25, 2016

perfecte pruik en goed verpakt. en hou je goed vast. het is 2 jaar geleden dat ik ben, zij is super perruque parfaite et bien emballé. et tiens bien. sa fais 2 ans que je les est elle est super

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 17, 2016

Bedankt !!! Het kind gaat vandaag naar een bijeenkomst van animeshnikov en barst zelfs in tranen uit van geluk. Спасибо!!! Ребенок как раз сегодня едет на встречу анимешников.Она даже расплакалась от счастья.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2013

Kom op ** Ik aanbid de pruik, heel goed deze site ** chegouuu ** adoreii a peruca , muito bom esse site **

Antwoord(7) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2013

Alles is in perfecte staat, de pruik is gewoon chique. De waarheid met de levering waren problemen zijn klein .. Dank je wel ~ Все в идеальном состоянии,парик просто шикарный.Правда с доставкой были проблемы небольшие..
Спасибо~

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 20, 2013

Heel mooi * het duurde 27 dagen om aan te komen, de kwaliteit is geweldig, zeer betrouwbaar deze site Wie wil iets vragen over de pruik, volgt mij in het gezicht ^^ Isabella Couto Muito linda *o* demorou 27 dias para chegar.A qualidade é otima.Muito confiavel esse site.Quem quiser perguntar alguma coisa sobre a peruca pra mim me segue no face ^^ Isabella Couto

Antwoord(5) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2012

het is een zeer uitstekende kwaliteit pruik die ik zeker aanbevelen aan andere cosplayers. geen klitten perfect verpakt echt hoge kwaliteit !!! nochtans koop ik absoluut het verschepen !!! NIET KOPEN ZONDER VERZENDING, anders is het perfect ^. ^ ... ook voor veel mensen zoals ik heb ik mijn pruik niet aangepast in ieder geval ontving ik de doos liep rechtstreeks naar de badkamer en deed het op wat je ziet is wat je krijgen :) it is a very excellent quality wig I defiantly recommend to other cosplayers. no tangles perfectly packed really high quality!!! however i defiantly buying shipping!!! DO NOT BUY WITHOUT SHIPPING otherwise it is perfect ^.^... also for a lot of people like me i did not modify my wig in anyway i received the box ran straight to the bathroom and put it on what you see is what you get :)

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 06, 2012

Het is nu een tijdje geleden, en de mijne is gearriveerd, het was een beetje rommelig, ik heb tot nu toe niet kunnen ontwarren. Het was 4 dagen te laat, meer aangekomen * w *; is betrouwbaar. Faz um tempinho já, e a minha já chegou, ficou meio bagunçada, eu não consegui desembaraçar até agora eé . Teve 4 dias de atraso, mais chegou *w* ; é confiável.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2012

Ik kreeg vandaag mijn pruik in de mail en daar ben ik helemaal weg van. De staartjes zijn dun waardoor knopen en knopen worden verminderd. De clips in de extensions hebben dezelfde kleur als de pruik, waardoor ze niet opvallen. De kwaliteit van de vezels is geweldig. Ze zijn zacht en de kleur was precies zoals afgebeeld .. (Let op: behandel de staarten vriendelijk, net als elke andere lange pruik kunnen ze gemakkelijk verkrampen.) Maar met de juiste zorg, kunnen ze jaren mee.) De prijs is echt goedkoop vergeleken met anderen dat is als 40+ US dollars. Het enige negatieve dat ik te zeggen heb is dat ik mijn bestelling ongeveer 2 weken te laat ontving. Ik bestelde het echter in 23 maanden van tevoren van het evenement dat ik bijwoonde, dus daar had ik geen grote problemen mee. Ik raad ten zeerste aan dit product te kopen en via deze site te kopen. I got my wig today in the mail, and I absolutely love it. The pigtails are thin which decreases knots and tangles. The clips inside the extensions are the same color of the wig which helps them not stand out. The quality of the fibers is amazing. They are soft and the color was exactly as pictured.. (Warning. Please treat the pigtails kindly. Like any other long wig, they can tangle easily. But with the right care, they can last years.) The price is really cheap compared with others which is like 40+ US dollars. The only negative that I have to say is that I received my order about 2 weeks late. However, I ordered it in 23 months in advance from the event I was attending, so I had no big issues with that. I highly recommend buying this product, and buying from this site.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 19, 2012

De pruik is geweldig! Ik ben er helemaal weg van ~ Voor de lengte van het haar is het eigenlijk vrij licht om te dragen en het sleept me niet naar beneden, vooral gezien hoe lang ik ben! En als ik het niet in de knoop wil raken, maar het niet een tijdje draag, kan ik de pigtails (die getande clips zijn, geen glijmiddelen) eenvoudig aan een kleerhanger vastklikken en in mijn kast hangen. Perfecte kleur en lengte, en over het algemeen gewoon geweldig! Ik gebruik het zeker voor de meeste van mijn Miku cosplays ~ Saihate, hier kom ik! The wig is great! I absolutely love it~ For the length of hair its actually pretty light to wear and it doesnt drag me down, especially considering how tall I am! And if I dont want to get it tangled but wont wear it for a while, I can easily clip the pigtails (which are toothed clips, not slideins) to a clothes hanger and hang it in my closet. Perfect color and length, and overall just awesome! Im definitely using it for most of my Miku cosplays~ Saihate, here I come!

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 12, 2012

Het kwam goed, had alleen het probleem van mail die in staking was, maar verder is het perfect dat het product blijft kopen ** Chegou tudo certinho, só teve o problema do correio que estava em greve, mas fora isso, é perfeito o produto continuarei comprando **

Antwoord(13) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (11) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 27.71
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse Rok Mouwen kostuums / Satiini
1% koopUSD $ 39.59
 geinspireerd door Kagerou Project Cosplay Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Top Rok kostuums
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 64.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 60 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Heren Dames 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 33.24
 geinspireerd door Dangan Ronpa Junko Enoshima / schoolmeisjes Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Lolita Jas Blouse Rok kostuums
1% koopUSD $ 44.54
 Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Seraph van het einde Krul Tepes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken / Cosplay Tops / Bottoms Effen Kleur / Kanten stiksel Kleding / Mouwen / Handschoenen Voor Dames
1% koopUSD $ 40.49
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 30 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 33.29
 Cosplay Cosplay Allemaal 44 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Vocaloid Zatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Lange mouw Jas Rok Helm kostuums / Satiini
2% koopUSD $ 37.99
 Cosplay Cosplay Allemaal 14 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 18.99
 Fairy Tail Erza Scarlet Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 33.24
 geinspireerd door One Piece Perona Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Vintage Mouwloos Kleding / Hoed Voor Dames
3% koopUSD $ 61.74
 geinspireerd door SAO Alicization Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Dames
3% koopUSD $ 89.99
 Sailor Moon Sailor Moon Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 44.99
 SAO Alicization Asuna Yuuki Dames 34 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Sailor Moon Sailor Uranus Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Kleding Helm Handschoenen kostuums
4% koopUSD $ 79.99
 geinspireerd door Guilty Crown Inori Yuzuriha Anime Cosplaykostuums Schooluniformen Brits / Modern Das / Jas / Blouse Voor Heren / Dames
5% koopUSD $ 84.99
 geinspireerd door SAO Alicization Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
5% koopUSD $ 64.99
 Reborn! Kikyo Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Doki Diki Literatuurclub Monika / Natsuki Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Tops / Bottoms Modieus / Lolita Lange mouw Jas Ves Blouse kostuums
6% koopUSD $ 54.99
 geinspireerd door Black Butler Elizabeth Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Lange mouw Das / Kleding / Shawl Voor Dames / Satiini
6% koopUSD $ 80.74
 Puella Magi Madoka Magica Kyok Sakura Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 56.99
 geinspireerd door Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro / schoolmeisjes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Effen Lange mouw Das / Jas / Kleding Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 42.74
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Effen Lange mouw Das Jas Hemd kostuums
1% koopUSD $ 59.99
 geinspireerd door Black Butler Ciel Phantomhive Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Das / Hemd / Top Voor Heren
1% koopUSD $ 52.24
 Black Butler Queen Victoria Dames 36 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 28.49
 geinspireerd door My Hero Academia / Boku No Hero Academia Ochaco Uraraka / schoolmeisjes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen / Anime Jas / Hemd / Rok Voor Dames
1% koopUSD $ 54.99
 Guilty Crown Inori Yuzuriha Dames 26 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 Toekomst Diary Gasai Yuno Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 28.49
 Angels of Death Rachel Gardner straal Allemaal 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
ATest