English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (428 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Apr 01, 2012

Ik kreeg mijn pruik en mijn kostuum. De pruik kwam hier HEEL snel en kwam in afzonderlijke haarnetten zodat het niet verstrikt zou raken. Ik kan de staartjes ook op verschillende manieren knippen. Ik zou het kunnen laten lijken op Mikus normale haar, ik zou er een op de rug kunnen klikken om haar een paardenstaart te laten maken, en nog veel meer. Ik raad het aan om het hier te kopen. : 3 I got my wig and my costume. The wig got here VERY quickly and came in seperate hair nets so it would not get tangled. I also can clip the pigtails in diffrent ways. I could make it looks like Mikus normal hair, I could clip one on the back to make her have a pony tail, and lots more. I recommend buying it from here. :3

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (11) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2012

Geweldige pruik! kan kort haar of lang haar zijn, het zijhaar kan eenvoudig worden verwijderd! HOU ERVAN! Uitstekende staat! Uitstekende kwaliteit! Moet worden gekocht om het kostuum van Hatsune Muki ~ te voltooien Amazing Wig! can be short hair or long hair, the sidehair can be removed easily!
LOVE IT! Excellent condition! Excellent Quality! Must be bought to complete the costume of Hatsune Muki~

Antwoord(3) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Val
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 31, 2018

Deze pruik is geweldig! Het materiaal is erg mooi en zijdeachtig, prachtige kwaliteit. Het heeft twee clips voor de staartjes, die een beetje zwaar zijn als ze zijn bevestigd, maar eenmaal gefixeerd beweegt de pruik helemaal niet. De paardenstaarten zijn echt lang en mooi! Ik ben er dol op en krijg zeker nog meer pruiken van LightInTheBox! This wig is awesome! The material is very nice and silky, wonderful quality. It has two clips for the ponytails, that are a little heavy when attached but once fixed the wig doesnt move at all. The ponytails are really long and beautiful! I love it and will get more wigs from LightInTheBox for sure!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 04, 2017

Superzachte pruik Ik vind het geweldig! Ik ben verdrietig dat het 3 dagen lang in een stad vast zat in een stad, maar het kwam in goede vorm, dus ik ben er tevreden mee. Zal weer helemaal de moeite waard zijn dank je wel. Super soft wig I love it! I am sad it got stuck in a city 1 hour away from me for 3 days but it came in good shape so I am pleased with it. Will shop again totally worth it thank you so much.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2016

Uitstekende kwaliteit. Gewoon perfect! Dit product was beter dan we hadden verwacht. Verzendkosten waren snel en goedkoop en de verpakking was uitstekend. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen en we zijn erg blij met onze ervaring. We zullen zeker meer kostuumproducten kopen omdat dit heel goed gemaakt is, het is van geweldige kwaliteit en het ziet er fantastisch uit !. Excellent quality. Just perfect! This product was better than we expected. Postage was fast and inexpensive and packaging was excellent. I would definitely recommend this product to others and were very happy with our experience. We will definitely be purchasing more costume products as this is very well made, its great quality and it looks fantastic!.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2015

Ik hou van de kwaliteit, was een beetje verward maar dat was gemakkelijk te verwijderen. Heeft de juiste lengte en de juiste kleur. Ik raad deze pruik echt aan! Love the quality, was a little bit tangled but that was easy to remove. Is the right length and the right color. I really recommend this wig!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 05, 2015

Ik hou van, mijn illusie in het leven 0o die pruik owo aanraken ik hou van de hele jurk en het kost weinig tijd om het te brengen Ik raad het veel aan voor het volgende carnaval hahahaha: D (samenvatting het beste kostuum ter wereld ik raad het extra aan mijn moeder te raden zweren owo KOOP HET NU! ............................. D: aanval op het hart van mijn amol D :::::::. .................................. .......... ...... ....... ... ......... .... ... Me encanto, mi ilusion en la vida 0.o tocar esa peluca owo me encanta el vestido todo y tarda poco en traerlo lo recomiendo mucho para el siguiente carnaval jajajaja :D (resumen el mejor disfraz del mundo lo recomiendo extra recomiendo lo juro mi madre owo COMPRENLO YA! .............................
D: ataque al corazonsito de mi amol D:::::::
...................................
..........

.............
...
.........
....
.
.
..

Antwoord(3) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 04, 2015

AMEEEI! De pruik komt goed verpakt en komt op de beloofde tijd. Afgezien van het feit dat we in Brazilië die kosten moeten betalen, is alles gebeurd en is het superbetrouwbaar AMEEEI! A peruca vem bem embaladinha e chega no tempo prometido. Tirando o fato de que no Brasil a gente tem que pagar aquelas taxas, ocorreu tudo certo e é super confiável

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2015

Zeer goede pruik! Precies zoals beschreven, het haar is zacht en de kleur erg mooi. Het is langer dan ik me had voorgesteld! : D Het haar is vrij dun, dus de pruik is niet te zwaar, ondanks de dekbedden die in het begin zwaar kunnen wegen, maar je went snel. De pony is behoorlijk lang, dus het moet gestileerd worden, maar persoonlijk ga ik aan de kant als een lont en het is knap genoeg. Eén ding; ze raakt ERG snel verstrikt !! dus wees voorzichtig om het voorzichtig te borstelen (erg belangrijk!) en regelmatig als je niet in een knoopzak wilt eindigen. Het lijkt vrij moeilijk om te dragen in conventie, maar ik ben nog steeds "uitstekend" omdat het onze verantwoordelijkheid is om het goed te poetsen, en niet de schuld van de pruik zelf. c: De pruik werd snel geleverd in 10 dagen en verzonden in ongeveer 34 dagen (ik denk ...) dus het is geweldig! Kortom, ik ben heel blij. : 3 Très bonne perruque ! Exactement comme décrite, les cheveux sont doux et la couleur très jolie. Elle est plus longue que je ne mimaginais ! :D
Les cheveux sont assez fins, donc la perruque nest pas trop lourde, malgré les couettes qui peuvent peser lourd au début, mais on s’habitue vite.
La frange est assez longue, elle à donc besoin dêtre stylisée, mais personnellement, je la coiffe sur le côté comme une mèche et cest assez joli.
Une seule chose cependant ; elle semmêle TRÈS vite !! donc faite attention à la brosser doucement (très important !) et régulièrement si vous voulez pas finir en sac de nœud. Elle lair donc assez galère à porter en convention, mais je met quand même "excellent" parce que cest notre responsabilité de la brosser correctement, et pas la faute de la perruque en elle même. c:
La perruque à été livrée très rapidement en 10 jours et expédiée en environs 34 jours (je crois...) donc cest super !
Bref, jen suis très contente. :3

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2015

Bedankt, iedereen heeft het in goede kwaliteit. Спасибо, все получили в надлежащем качестве.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vocaloid Hatsune Miku Dames 48 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 18.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse Rok Mouwen kostuums / Satiini
1% koopUSD $ 39.59
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 64.99
 Vocaloid Hatsune Miku Heren Dames 60 inch(es) Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Heren Dames 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Dangan Ronpa Junko Enoshima / schoolmeisjes Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Lolita Jas Blouse Rok kostuums
1% koopUSD $ 42.74
 geinspireerd door Seraph van het einde Krul Tepes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken / Cosplay Tops / Bottoms Effen Kleur / Kanten stiksel Kleding / Mouwen / Korsetten Voor Dames
1% koopUSD $ 44.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 32.99
 LOL Cosplay Allemaal 44 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door SAO Alicization Yuuki Asuna Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Dames
2% koopUSD $ 85.49
 Fairy Tail Natsu Dragneel Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 28.49
 Student / School Uniform schoolmeisjes JK Uniform Volwassenen Middelbare school Dames Meisjes Cosplay Kostuums Voor Polyster Top Rok Maskerade
2% koopUSD $ 54.99
 Fairy Tail Erza Scarlet Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Black Butler Ciel Phantomhive Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Das / Hemd / Top Voor Heren
3% koopUSD $ 54.44
 geinspireerd door SAO Alicization Yuuki Asuna Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
3% koopUSD $ 64.99
 Sailor Moon Sailor Moon Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 44.99
 Toekomst Diary Gasai Yuno Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Kakegurui Yumeko Jabami Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Pied-de-poule Lange mouw Das / Rokken / Jas Voor Dames
4% koopUSD $ 89.99
 geinspireerd door Vampire Knight Luca Souen Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Patchwork Lange mouw Jas / Hemd / Rok Voor Dames
5% koopUSD $ 64.99
 Black Butler Grell Sutcliff Heren 36 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 29.99
 Vocaloid Luca Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Cosplay Kasugano Sora Heren Dames 28 inch(es) Hittebestendige vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door One Piece Perona Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Vintage Mouwloos Kleding / Hoed Voor Dames
6% koopUSD $ 64.99
 Dienstmeisje Pakken Volwassenen Dames Cosplay Kostuums Outfits Voor Polyster Kleding Schort Maskerade
6% koopUSD $ 54.99
 geinspireerd door Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro / schoolmeisjes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Effen Lange mouw Das / Jas / Kleding Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 44.99
 geinspireerd door Dangan Ronpa Chiaki Nanami / Cosplay Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Andere Lange mouw Das / Jas / Hemd Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 94.99
 geinspireerd door Danganronpa Monokuma Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Andere Lange mouw Jas / Hemd / Rok Voor Unisex
1% koopUSD $ 80.74
 InuYasha Inu Yasha Heren 32 inch(es) Hittebestendige vezel Zilver Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Kakegurui schoolmeisjes / Yumeko Jabami / JK Uniform Anime Cosplaykostuums Cosplay Tops / Bottoms Anime / Letter & Nummer Lange mouw Das / Jas / Blouse Voor Dames
1% koopUSD $ 52.24
 SAO Alicization Asuna Yuuki Dames 34 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Kakegurui Cookie Anime Anime Cosplaykostuums Cosplay Sweaters Anime / Letter & Nummer Lange mouw Jas Voor Dames
1% koopUSD $ 69.99
 Cosplay Cosplay schoolmeisjes Heren Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
ATest