English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (428 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Nov 16, 2014

Echt heel mooi maar de pruik semmelle heel snel Vraiment tres jolie mais la perruque s'emmelle tres vite

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 31, 2014

Snelle bezorging. Perfecte staat. Fast delivery. Perfect condition.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 25, 2014

Zeer goede pruik! Wees echter voorzichtig met de fijne kneepjes van het haar Très bonne perruque ! Attention tout de même aux emmèlements des cheveux

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 21, 2014

Ik hou van deze pruik! Het is zo mooi en de kleur is heel blauw. De pony is langer, dus je kunt ze knippen en aanpassen aan de gewenste lengte en uiterlijk. Na het proberen van de pruik, ik hou echt van hoe het ligt, en ik kan zelfs helemaal niet trimmen het helemaal :) De pruik zelf bestaat uit een kortere blauwe pruik waarop twee zeer lange twintails kunnen worden bevestigd. Elke twintail is een beetje zwaar op zichzelf, maar als je ze allebei op de basispruik vastklemt, egaliseert deze ze en brengt ze goed in evenwicht :) De pruik en twintails zijn netjes verpakt verpakt. Elk stuk wordt geleverd met een plastic verpakking die helpt om ze te beschermen tegen stof en klitten. De pruik kwam niet met de haarclips van Hatsune Miku, maar de cosplay die ik besteld had, dus als je dit bestelt met de cosplay van Light in the Box, denk ik dat ze bij het pakket worden gevoegd. Zo niet, dan worden de clips ook apart verkocht op de website van Light in the Box :) Bedankt voor de mooie pruik, Light in the Box, ik vind het zo leuk! Ik zal hier zeker nog meer pruiken gaan kopen voor de toekomst! I love this wig! It is so beautiful, and the color is a very pretty shade of blue. The bangs are longer, so you are able to cut and adjust them to your desired length and appearance. After trying on the wig, I really love how it lays, and I may not even end up trimming it at all :)
The wig itself consists of a shorter blue wig onto which two very long twintails can be attached. Each twintail is a bit heavy by itself, but once you clip them both to the base wig, it evens them out and balances them well :)
The wig and twintails arrived packaged very neatly. Each piece comes with a plastic wrapping that helps to protect them from dust and tangles too.
The wig did not come with Hatsune Mikus hair clips, but the cosplay that I ordered did, so if you will be ordering this with the cosplay from Light in the Box, I think they will be included with the package. If not, the clips are sold separately too on Light in the Boxs website :)
Thank you for the beautiful wig, Light in the Box, I love it so much! I definitely will be shopping here for more wigs in the future!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 16, 2014

Ik hield van de pruik !! Ik heb er twee gekocht. Ik moet zeggen dat de pruik behoorlijk zwaar is, en goed nadat ik hem de hele dag had gehad, raakte hij erg in de war, maar met wat geduld was hij in staat om hem weer in de oorspronkelijke staat te krijgen :) I loved the wig!! Bought two of these. I have to say the wig is quite heavy, and well after having it on all day it got tangled a lot but with some patience was able to get it back to its original condition :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 06, 2014

ik ben er echt heel blij mee, het is echt heel mooi: D im really happy with it, it is really beautifull :D

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 12, 2014

Het is een beetje groener dan op de foto, meer een wintertaling dan een tiffany-blauw. Maar de pruik is nog steeds mooi! Zeer weinig verlies, goede kwaliteit, zeer comfortabel om te dragen. Een tip echter, als je draagt ​​als je voor een oplichter, de varkensstaarten vlecht, knopen ze vrij gemakkelijk. Maar niets dat een grove kam niet kan repareren! Het werkt geweldig voor mijn Nymph (sora no otoshimono) cosplay! Ook zeer snel verzonden. Its a bit more green than the picture, more like a teal than a tiffany blue. But the wig is still beautiful! Very little shedding, great quality, very comfortable to wear. A tip though, if you wear if before a con, braid the pig tails, they knot fairly easily. But nothing a wide toothed comb cant fix! It works great for my Nymph (sora no otoshimono) cosplay! Also, very quick shipping.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 03, 2014

Perfect! Ik vond het geweldig, het kwam in een zeer goed verpakte termijn, het is niet alleen zo sprankelend als de advertentie, maar het is geweldig! ^^ Perfeita! Adorei, chegou no prazo muito bem embalada, só nao é tão brilhosa quanto a da propaganda mas é otima! ^^

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2014

Pruik conformeert zich aan die van miku. De kwaliteit is perfect en het is aangenaam om te dragen, zelfs in conventie of het is warm. De dekbedden zijn dun en zijn niet omvangrijk, je moet gewoon weten hoe je ze weg moet doen zodat ze niet verstrikt raken, dat is alles. Zeer tevreden! Perruque conforme à celle de miku .
La qualité est parfaite et elle est agréable a porter même en convention ou il fait chaud . Les couettes sont fines et ne sont pas encombrantes il faut juste bien savoir les ranger pour ne pas quelles s’emmêlent cest tout .
Très satisfaite !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 04, 2014

Het zal zo zijn dat ik blind ben voor 13 april. Ik ben erg druk om hem te bevaren en erg mooi was door de invloed van de opmerkingen. NA IK CONTROLEER MIJN MENING ALS JE KOMT sera que cega antes do dia 13 de abril estou muito aciosa para vela ele e muito bonita foi pela influencia dos comentários .
DEPOIS MANDO MINHA OPINIAO QUANDO CHEGAR

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vocaloid Hatsune Miku Dames 48 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 27.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse Rok Mouwen kostuums / Satiini
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Kagerou Project Cosplay Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Top Rok kostuums
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 64.99
 Vocaloid Hatsune Miku Heren Dames 60 inch(es) Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Heren Dames 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 36.99
 geinspireerd door Dangan Ronpa Junko Enoshima / schoolmeisjes Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Lolita Jas Blouse Rok kostuums
1% koopUSD $ 44.99
 geinspireerd door Seraph van het einde Krul Tepes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken / Cosplay Tops / Bottoms Effen Kleur / Kanten stiksel Kleding / Mouwen / Handschoenen Voor Dames
1% koopUSD $ 40.49
 Fairy Tail Erza Scarlet Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Vocaloid Zatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Lange mouw Jas Rok Helm kostuums / Satiini
2% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door RWBY Weiss Schnee Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Polka dot Lange mouw Top / Kleding / Broeken Voor Dames
2% koopUSD $ 79.99
 Cosplay Cosplay Allemaal 44 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door SAO Alicization Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Dames
3% koopUSD $ 89.99
 geinspireerd door One Piece Perona Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Vintage Mouwloos Kleding / Hoed Voor Dames
3% koopUSD $ 61.74
 Sailor Moon Sailor Moon Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 49.99
 geinspireerd door SAO Alicization Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
4% koopUSD $ 64.99
 geinspireerd door Black Butler Elizabeth Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Lange mouw Das / Kleding / Shawl Voor Dames / Satiini
4% koopUSD $ 80.74
 Reborn! Kikyo Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Guilty Crown Inori Yuzuriha Anime Cosplaykostuums Schooluniformen Brits / Modern Das / Jas / Blouse Voor Heren / Dames
5% koopUSD $ 84.99
 geinspireerd door Sailor Moon Sailor Uranus Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Kleding Helm Handschoenen kostuums
5% koopUSD $ 79.99
 geinspireerd door Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro / schoolmeisjes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Effen Lange mouw Das / Jas / Kleding Voor Heren / Dames
6% koopUSD $ 42.74
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Effen Lange mouw Das Jas Hemd kostuums
6% koopUSD $ 59.99
 geinspireerd door Doki Diki Literatuurclub Monika / Natsuki Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Tops / Bottoms Modieus / Lolita Lange mouw Jas Ves Blouse kostuums
6% koopUSD $ 54.99
 geinspireerd door Guilty Crown Inori Yuzuriha Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Speciaal ontwerp Handschoenen / Kostuum Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 116.99
 Toekomst Diary Gasai Yuno Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Fairy Tail Lucy Heartfilia Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Helm Voor Dames
1% koopUSD $ 39.99
 Black Butler Queen Victoria Dames 36 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 SAO Alicization Asuna Yuuki Dames 34 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Black Butler Ciel Phantomhive Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Das / Hemd / Top Voor Heren
1% koopUSD $ 54.99
 geinspireerd door Kakegurui Yumeko Jabami Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Pied-de-poule Lange mouw Das / Rokken / Jas Voor Dames
1% koopUSD $ 85.49
 Angels of Death Rachel Gardner straal Allemaal 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
ATest