English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (428 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Mar 29, 2014

Ik hou van deze pruik! (: het is perfect.Het heeft een geweldige kleur voor Miku en een geweldige stijl.Het was gemakkelijk te knippen voor haar pony en het is heel gemakkelijk om het in goede geleiding te houden.Ik droeg het zelfs naar school en het is nog steeds goed :) Bedankt zo veel! I love this wig! (: its perfect. It has a great colour for Miku and a great style. It was easy to cut for her bangs and its very easy to keep it in good conduction. I even wore it to school and it is still good :) Thanks so much!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2014

De meisjes zijn er dol op. Erg lang. Paardenstaarten raken een beetje verward na het dragen. The girls love it. Very long. Ponytails get a little tangled after wearing.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2014

geweldige vezel, onberispelijke kleur, uitstekende maat ~ net zoals het personage ... Loved it! nam een ​​klein beetje dankzij de poststaking, het duurde ongeveer 54 werkdagen. ótima fibra, a cor impecável, tamanho excelente ~ exatamente como a da personagem...
Adorei!
demorou um pouquinho graças a greve dos correios, levou cerca de 54 dias úteis.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2014

Oh mijn god w want het moet de kombuis zijn voor de ontwarde: ) Oh my god >w< quand je lai reçue jétais aux anges ! Les pinces sont un peu lourde ça ma surprise ah ah XD
Mais ca tien bien et on sy habitue. Jadore ! Je recommande, en espérant quils ne semmêlent pas trop vite >< car ca doit être la galère pour les démélés :)

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 05, 2014

ik hou van de pruik jongens dank u en het kwam een ​​paar dagen te vroeg, dus ik gaf jullie 5 sterren bedankt i love the wig guys thank you and it came a few days early so i gave you guys 5 stars thank you

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 11, 2013

Waar begin ik zelfs met hoe geweldig de service en het product is !? Het artikel is eerder verzonden dan geschat en duurde maar 4 dagen van China naar Australië! Gewoon uitstekend! De pruik is mooi! Precies zoals foto. Het voelt zo mooi en soepel. Mooie kleur! Heel erg bedankt! : 3 Where do I even begin on how amazing the service and product is!?

The item was shipped earlier than estimated and only took 4 days from china to Australia!
Just excellent!

The wig is beautiful! Exactly like picture.
It feels so nice and smooth.
Beautiful color!

Thank you so much! :3

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 14, 2013

Ik ben erg blij met deze pruik. Ik ontving het gewoon per post en was super blij. De kwaliteit is uitstekend en er waren heel weinig klitten en ze waren heel gemakkelijk om eruit te komen. de pruik is niet te zwaar, dus het is zeer comfortabel. I am extremely happy with this wig.
I just recieved it in the mail and was super happy.
The quality is excellent and there were very few tangles and they were very easy to get out.
the wig isnt too heavy so its very comfortable.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 30, 2013

Absoluut perfect. Perfecte lengte, en de kleur was accuraat als de foto. Het is super zacht en voelt echt. Absoluut mijn geld waard. ZAL in de toekomst weer van Lightinthebox kopen. De verzending was leuk en hield de pruik veilig. Enige probleem was hoe lang het duurde voordat het de fabriek kon verwerken en verlaten. Duurde ongeveer anderhalve week, dan 5 dagen om bij mij thuis te komen. (Duurste verzending is gekozen) Maar het kwam hier op tijd, dus ik ben een gelukkige klant! Absolutely perfect. Perfect length, and the color was accurate as the picture. Its super soft and feels real. Definitely worth my money. WILL buy from Lightinthebox again in the future. The shipping was nice and kept the wig safe and secure. Only issue was how long it took for it to process and actually LEAVE the factory. Took about a week and a half, then 5 days to get to my house. (Most expensive shipping was chosen) But it got here in time so Im a happy costumer!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2013

Ik hou gewoon van deze! Het is een beetje moeilijk om aan te passen als je zelf lang haar hebt, maar daarnaast is het van goede kwaliteit en het is super leuk en leuk om te dragen. Ik kijk er erg naar uit om de reactie van mijn vrienden te zien. ;) En misschien draag ik dit op het Sakura Festival wie weet ... Nogmaals bedankt voor nog een ander product, waar we de klanten van kunnen houden. :) I just simply love this one! Its a bit hard to adjust when u have long hair yourself, but beside that its a good quality, and its super fun and nice to wear.
I am very much looking forward to see my friends reaction. ;)

And maybe Ill wear this on the Sakura Festival who knows...

Thanks again for yet another product, that we the customers can love. :)

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2013

HOEVEEL TIJD ZOU IK KRIJGEN IN AANKOMENDE LS PRUIK VAN MIKU ??? cuanto tiempo tomARIA EN LLEGAR LS PELUCA DE MIKU???

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 27.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse Rok Mouwen kostuums / Satiini
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Kagerou Project Cosplay Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Top Rok kostuums
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 64.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 60 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Heren Dames 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Dangan Ronpa Junko Enoshima / schoolmeisjes Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Lolita Jas Blouse Rok kostuums
1% koopUSD $ 44.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 30 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 33.29
 geinspireerd door Seraph van het einde Krul Tepes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken / Cosplay Tops / Bottoms Effen Kleur / Kanten stiksel Kleding / Mouwen / Handschoenen Voor Dames
1% koopUSD $ 40.49
 Cosplay Cosplay Allemaal 44 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 39.99
 Fairy Tail Erza Scarlet Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 34.99
 Cosplay Cosplay Allemaal 14 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 18.99
 geinspireerd door Vocaloid Zatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Lange mouw Jas Rok Helm kostuums / Satiini
3% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door SAO Alicization Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Dames
3% koopUSD $ 89.99
 geinspireerd door One Piece Perona Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Vintage Mouwloos Kleding / Hoed Voor Dames
3% koopUSD $ 61.74
 Sailor Moon Sailor Moon Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 44.99
 SAO Alicization Asuna Yuuki Dames 34 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Sailor Moon Sailor Uranus Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Kleding Helm Handschoenen kostuums
4% koopUSD $ 79.99
 Reborn! Kikyo Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Guilty Crown Inori Yuzuriha Anime Cosplaykostuums Schooluniformen Brits / Modern Das / Jas / Blouse Voor Heren / Dames
5% koopUSD $ 84.99
 geinspireerd door SAO Alicization Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
5% koopUSD $ 64.99
 geinspireerd door Black Butler Elizabeth Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Lange mouw Das / Kleding / Shawl Voor Dames / Satiini
6% koopUSD $ 80.74
 geinspireerd door Doki Diki Literatuurclub Monika / Natsuki Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Tops / Bottoms Modieus / Lolita Lange mouw Jas Ves Blouse kostuums
6% koopUSD $ 54.99
 geinspireerd door Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro / schoolmeisjes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Effen Lange mouw Das / Jas / Kleding Voor Heren / Dames
6% koopUSD $ 42.74
 Black Butler Queen Victoria Dames 36 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Black Butler Ciel Phantomhive Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Das / Hemd / Top Voor Heren
1% koopUSD $ 54.99
 Toekomst Diary Gasai Yuno Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Effen Lange mouw Das Jas Hemd kostuums
1% koopUSD $ 59.99
 geinspireerd door Kakegurui Yumeko Jabami Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Pied-de-poule Lange mouw Das / Rokken / Jas Voor Dames
1% koopUSD $ 85.49
 Guilty Crown Inori Yuzuriha Dames 26 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door My Hero Academia / Boku No Hero Academia Ochaco Uraraka / schoolmeisjes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen / Anime Jas / Hemd / Rok Voor Dames
1% koopUSD $ 54.99
 Angels of Death Rachel Gardner straal Allemaal 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
ATest