English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (428 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Feb 24, 2013

De pruik is fantastisch, van zeer goede kwaliteit, met een geweldige kleur, glans en textuur. De staartjes zijn afneembaar, ze zijn comfortabel bevestigd met een zeer bestendig pincet en ze bewegen niet en als je een andere look wilt, dan neem je ze af en draag je een Bob kapsel. Hij kwam bij mij thuis aan in perfecte staat, zoals een week vóór de leveringstermijn. Ik ben zeer tevreden met het product en met de lightinthebox-service. La peluca es fantástica, de muy buena calidad, con un color, brillo y textura estupendos. Las coletas son desmontables, se fijan cómodamente con unas pinzas muy resistentes y no se mueven y si quieres un look diferente las quitas y llevas un peinado Bob.

Llegó a mi casa en perfecto estado, como una semana antes de que acabara el plazo de envío.

Estoy muy satisfecha con el producto y con el servicio de lightinthebox.

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2012

ZE IS GEKOMEN !! met meer dan 1 maand vertraging !! te perfect !! haar haar is zo mooi !!! als je een paar vragen in het gezicht wilt toevoegen, Mariza Scheid ELA CHEGOU!! com mais de 1 mês de atraso!! perfeita demais !! o fio dela é tão lindo!!!
se quiserem add no face para algumas perguntas Mariza Scheid

Antwoord(4) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 04, 2012

Deze pruik is uitstekend! De kleur is precies goed en de lengte is geweldig! Het is gewoon heel mooi. Ik dacht dat deze pruik misschien niet het volume had zoals miku, maar het doet het geweldig! Het enige nadeel was dat het kopstuk een beetje lang was maar ik heb het doorgesneden dus het is allemaal goed gelukt. Ik denk dat ze daarom het lang hebben gemaakt ... Dus je kunt het op de gewenste lengte knippen. Anders dan dat waren de pigtails geweldig! Niet alleen kwam het snel kopen, ze waren ook erg behulpzaam. Ik raad het aan om het hier te kopen. (het kwam niet gevlochten Ik heb het gewoon gevlochten zodat het knopen zou krijgen.) This wig is excellent! The color is just right and the length is amazing! Its just really beautiful. I though that this wig might not have the volume as miku does but it does its great! The only downside was the head piece was a little long but I cut it so it all turned out good. I guess thats why they made it long... So you can cut it to the desired length. Other than that the pigtails were great! Not only did it come fast buy they were very helpful along the way. I recommend buying it from here. (it didnt come braided I just braided it so it would get knots. )

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2012

de pruik is geweldig! de kleur is perfect, hoewel het moeilijk is om de pruik in goede conditie te houden, dus ik zou waxen op de pruik aanraden om te voorkomen dat hij in de war raakt. de verpakking was geweldig! the wig is amazing! the colour is perfect ,although its hard to keep the wig in good condition so i would suggest using wax on the wig to keep it from getting tangled .
the packagingwas amazing!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 10, 2012

super een beetje lang om aan te komen maar geweldige pruik. de pruik is helemaal zoet super un peu long a arriver mais super perruque. la perruque est toute douce

Antwoord(3) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 07, 2012

De pruik lijkt zo cool te zijn, ik kan de tijd op het scherm niet zien (vijf dagen te laat) A peruca parece ser tão legal, não vejo a hora de tela em mãos (cinco dias de atraso)

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 02, 2012

Ik hou van w is geweldig, met afneembare pigtails en heel gemakkelijk aan te trekken! Me encanta >w<

es genial, con coletas desmontables y muy facil de ponersela ¡¡¡¡

Antwoord(2) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2012

Schitterend product, hoge kwaliteit en zeer goed afgewerkt. snelle levering. Ik raad het iedereen die geïnteresseerd is aan! Superbe produit , haute qualité et très bien fini. livraison rapide. je la recommande a tous ceux qui sont interressés!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 11, 2012

De pruik is mooi .... Ik keek naar de eerdere opmerkingen en het lijkt erop dat het materiaal ook erg goed is. Je bent erg snel, mijn bestelling is al weg ... nu is het wachten op de 20 werkdagen TT ..... moest toch zoveel tijd hebben? Ik zou u willen informeren dat de site perfect, eenvoudig en zeer nuttig is. nn "Met vriendelijke groet, Vanderson CM Gomes. A peruca é linda.... olhei os comentários anteriores e me parece que o material tambem é muito bom. Vocês são bem rápidos minha encomenda já saiu ... agora é esperar os 20 dias úteis TT..... tinha que ser tanto tempo assim mesmo?

No mais gostaria de informar que o site é perfeito, simples e muito util. n.n"


Atenciosamente,

Vanderson C. M. Gomes.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2012

Perfeitaaaaaa !!! Dus kocht ik wat meer pruiken om door te gaan met mijn Cosplayers !!! Perfeitaaaaaa!!! Por isso comprei mais algumas perucas para continuar com meus Cosplayers!!!

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 27.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse / Rok / Mouwen Halloweenkostuums / Satiini
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Vocaloid Zatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Lange mouw Jas / Rok / Helm Halloweenkostuums / Satiini
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Jurken / Hoed / Pet Effen Lange mouw Kleding / Hoed Halloweenkostuums / Satiini
1% koopUSD $ 94.99
 geinspireerd door Cosplay Cosplay Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Sweaters Cartoon Lange mouw Top Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Junko Enoshima Anime / Videogames Cosplaypruiken 26 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 39.89
 geinspireerd door Vocaloid Sakura Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Mouwloos Hemd / Rok / Mouwen Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 59.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 30 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 35.14
 geinspireerd door Kagerou Project Cosplay Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Top / Rok Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Doki Diki Literatuurclub Monika / Natsuki Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Tops / Bottoms Modieus / Lolita Lange mouw Jas / Ves / Blouse Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 54.99
 geinspireerd door Dangan Ronpa Junko Enoshima / schoolmeisjes Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Lolita Jas / Blouse / Rok Halloweenkostuums
2% koopUSD $ 44.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames Halloweenkostuums
2% koopUSD $ 59.99
 geinspireerd door Guilty Crown Inori Yuzuriha Anime Cosplaykostuums Schooluniformen Brits / Modern Das / Jas / Blouse Voor Heren / Dames
2% koopUSD $ 84.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 60 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
3% koopUSD $ 31.99
 Cosplay Pruiken Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Roze Anime Cosplaypruiken 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Dames Halloweenpruiken
3% koopUSD $ 34.99
 Cosplay Pruiken Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Blauw Anime Cosplaypruiken 42 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
3% koopUSD $ 24.99
 geinspireerd door Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro / schoolmeisjes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Effen Lange mouw Das / Jas / Kleding Voor Heren / Dames
4% koopUSD $ 42.74
 Cosplay Pruiken Fairy Tail Erza Scarlet Rood Anime Cosplaypruiken 40 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
4% koopUSD $ 28.49
 geinspireerd door Seraph van het einde Krul Tepes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken / Cosplay Tops / Bottoms Effen Kleur / Kanten stiksel Kleding / Mouwen / Handschoenen Voor Dames
4% koopUSD $ 44.99
 Cosplay Pruiken Fairy Tail Lucy Heartfilia Blond Anime Cosplaypruiken 24 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Monokuma Anime / Videogames Cosplaypruiken 28 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Danganronpa Monokuma Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Andere Lange mouw Jas / Hemd / Rok Voor Unisex
5% koopUSD $ 84.99
 geinspireerd door Sword Art Online Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
6% koopUSD $ 64.99
 Cosplay Pruiken Black Butler Ciel Phantomhive Paars Anime Cosplaypruiken 28 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Cosplay Cosplay Anime Cosplaykostuums Schooluniformen Steden / Brits / Modern Das / Jas / Blouse Voor Heren / Dames
6% koopUSD $ 84.99
 geinspireerd door One Piece Perona Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Vintage Mouwloos Kleding / Hoed Voor Dames
1% koopUSD $ 64.99
 geinspireerd door Fairy Tail Lucy Heartfilia Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Helm Voor Dames
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Fairy Tail Erza Scarlet Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Kimono Patchwork Schort / Riem / Boog Voor Dames
1% koopUSD $ 79.99
 Cosplay Pruiken Sword Art Online Asuna Yuuki Blauw Anime Cosplaypruiken 34 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Sword Art Online Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Dames
1% koopUSD $ 84.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Luca Blauw Anime Cosplaypruiken 30 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Sailor Moon Sailor Moon Blond Anime Cosplaypruiken 40 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 44.99
 Cosplay Pruiken Toekomst Diary Gasai Yuno Roze Anime Cosplaypruiken 32 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 24.99
CTest