English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (428 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Apr 03, 2012

Ik hield van de pruik. Het is net als fotografie, uitstekend materiaal, erg mooi. De levering van je is snel in 4 dagen was ik al in Brazilië (de gewoonten van Brazilië duurde 1 maand om de goederen aan mij af te leveren). Gewoon geweldig. De moeite waard om hier te kopen Adorei a peruca. ë igualzinho a da fotografia, excelente material, muito linda. A entrega de vocês é rapida em 4 dias já estava no Brasil ( a alfandega do Brasil levou 1 mes para me entregar a mercadoria). Simplesmente maravilhosa.
Valeu a pena comprar aqui

Antwoord(5) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 02, 2012

DEZE PRUIK KWAM UIT PERFECT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALS IEMAND EEN HATSUNE MIKU PRUIK IS !!!! KRIJG HET VAN HIER ^ _ ^ Het was mooi verpakt en. Ik vind het leuk dat het in 3 delen komt. Dus ik kan het op 3 verschillende manieren hebben! BEDANKT ZEER ZEER !!!!!!!!!!! THIS WIG CAME OUT PERFECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IF ANYONE WANTS A HATSUNE MIKU WIG!!!! GET IT FROM HERE ^_^ It was nicely packaged and. I like that it come in 3 parts. So i can have it 3 different ways! THANK YOU SOOOO MUCH!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2011

Het is de perfecte! De kwaliteit is erg goed! Het is drie stukken, dus het is mogelijk om te gebruiken zonder staarten. It is the perfect! The quality is very good! Its three pieces, so it is possibile to use without tails.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 28, 2011

Zeer goede pruik, het komt in uitstekende staat. Ik ben erg blij met het resultaat. Muy buena la peluca, me viene en excelentes condiciones. Estoy muy contenta con el resultado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 25, 2011

De pruik is ideaal! Ik kan het ten zeerste aanbevelen voor elk Miku-cosplay La peluca es ideal! La recomiendo mucho para cualquier cosplay de Miku

Antwoord(5) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (15) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 04, 2017

Ik vond het geweldig, niet zo helder als de foto, maar werkte prima Loved it, not as bright as the picture but worked out great

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 20, 2016

Goed product, mijn dochter vond het geweldig. Ze had een van de beste kostuums op de Street Parade 2016. Good product, my daughter loved it. She had one of the best costumes on the Street Parade 2016.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 14, 2014

Zeer goede pruik, ik hou van de kleur, goede kwaliteit. Leuk om te dragen. De levertijd is gerespecteerd, bericht ontvangen op donderdag en maandag, het pakket was thuis en ik weet niet of ik de douanekosten zou ontvangen. Très bonne perruque, jadore la couleur, bonne qualité. Agréable à porter.
Le délai de livraison respecté, message reçu le jeudi et le lundi, le colis était à la maison et je sais pas si je recevrais les frais de douane.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 25, 2014

Ok hier is een van de meest eerlijke en lange recensies hier. Ik heb deze pruik nu een goede week gehad en ik heb hem twee keer versleten. Nadelen: Ja, het VERANDERT ZO ZO GOED! Ik ben zo serieus. Zelfs als ik ze vlecht, raken ze in de war !! De reden is omdat de pruik synthetisch is, dus het is net alsof er geen morgen is. Deze pruik is mooi glanzend. Ik moest het wassen en een stoffen verzachter erop spuiten om het er niet te glanzend uit te laten zien. Het is best dun dus als je in de staartjes glijdt, kun je het net zien! en soms zie je de clips .. Pluspunten: SOOOO LONG! Ik ben 50 dit ding raakt bijna mijn enkels! Dus het heeft mikuslengte naar beneden. De kleur is PRACHTIG. Het is een aquakleur. Goede prijs . Eenvoudig te stylen. Algemeen: dit is een goede beginnerspruik, maar in de toekomst denk ik dat ik meer geld uitgeef voor een pruik die dikker is en een grotere kans heeft om NIET in de war te raken bij elke beweging die ik maak .. Ok here is going to be one of the most honest and lengthly reviews on here.

I have had this wig for a good week now And I have worn it out twice.
CONS:
Yes it TANGLES SO DAMN EASY! I am so serious. Even when I braid them , they tangle!! The reason is because the wig is synthetic so it just tangles like there is no tomorrow.
This wig is pretttyyy shiny. I had to wash it and spray fabric softner on it to make it look not TOO shiny .
It is kinda thin so when you slip in the pigtails you can sorta see the netting! and sometimes you see the clips..


Pros:
SOOOO LONG! I am 50 this thing almost touches my ankles! So it has mikus length down.

The color is BEAUTIFUL. Its a aqua color.

Great price .

Easy to style.


Overall:
This is a good beginner wig but in the future I think ima spend more money for a wig that is thicker and has a better chance of NOT tangling with every move I make..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 12, 2014

Een echt geweldige miku-pruik ^ o ^ Het raakt heel gemakkelijk verstrikt, maar dit wordt zo lang verwacht voor een pruik. Als ik weg van huis cosplay, heb ik de neiging om haar twintails dicht te vlechten zodat ze niet zo rommelig worden. De staartjes komen als afzonderlijke stukken die vastklikken en je kunt ze ze laten dragen waar je maar wilt (bijv. Een paardenstaart, twee aan de achterkant) maar ze zijn behoorlijk zwaar, dus het dragen ervan aan de zijkanten zoals Miku wordt aanbevolen omdat het de pruik stevig op je hoofd en balanceer het uit. De pruik komt onstabiel maar je kunt hem dragen zonder te stylen door de pony omhoog te knippen zoals op mijn foto. Je kunt ook gewoon de pony losmaken, hoe onstabiel de pony ook naar je kin komt. Ik liet mijn pruik knippen door mijn vriend en zij sneed een rechte pony voor mij in. Je kunt de pony knippen zoals je wilt en toch worden herkend als Miku, wat het goede is aan deze pruik en haar iconische dubbele staarten. Ik had wat problemen met het verzenden omdat mijn pakket verloren ging in de e-mail. Dat was op geen enkele manier de schuld van Light in the Box en ze waren erg vriendelijk en behulpzaam, hielpen me om een nieuw pakket te krijgen en het kwam in een mum van tijd, heel mooi verpakt. A really great miku wig ^o^
It gets tangled very easily but this is expected for a wig so long. If cosplaying away from home I tend to braid up her twintails so they dont get so messy.
The pigtails come as separate pieces that clip on and you can put them wear them where ever you like (eg. one pontail, two at the back) however they are quite heavy so wearing them on the sides like Miku is recommended as it keeps the wig securely on your head and balances it out.
The wig comes unstyled but you can wear it without styling by clipping the bangs up like in my picture. You could also just part the bangs however unstyled the bangs come down to your chin. I had my wig cut by my friend and she cut in straight bangs for me. You can cut the bangs however you like and still be recognised as Miku, which is the good thing about this wig and her iconic twin tails.

I did have a little trouble with shipping as my package got lost in the mail. However that was in no way Light in the Boxs fault and they were very friendly and helpful, helped me get a new package and it came in no time, packaged very nicely.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 27.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse Rok Mouwen kostuums / Satiini
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Kagerou Project Cosplay Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Top Rok kostuums
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 64.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 60 inch(es) Heren Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Heren Dames 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Dangan Ronpa Junko Enoshima / schoolmeisjes Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Lolita Jas Blouse Rok kostuums
1% koopUSD $ 44.99
 Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Seraph van het einde Krul Tepes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken / Cosplay Tops / Bottoms Effen Kleur / Kanten stiksel Kleding / Mouwen / Handschoenen Voor Dames
1% koopUSD $ 40.49
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 30 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 36.99
 Cosplay Cosplay Allemaal 44 inch(es) Hittebestendige vezel Groen Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 39.99
 Fairy Tail Erza Scarlet Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 34.99
 Cosplay Cosplay Allemaal 14 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 19.99
 geinspireerd door Vocaloid Zatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Lange mouw Jas Rok Helm kostuums / Satiini
3% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door One Piece Perona Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Vintage Mouwloos Kleding / Hoed Voor Dames
3% koopUSD $ 64.99
 geinspireerd door SAO Alicization Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Dames
3% koopUSD $ 89.99
 Sailor Moon Sailor Moon Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 49.99
 geinspireerd door Sailor Moon Sailor Uranus Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Kleding Helm Handschoenen kostuums
4% koopUSD $ 79.99
 Reborn! Kikyo Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Guilty Crown Inori Yuzuriha Anime Cosplaykostuums Schooluniformen Brits / Modern Das / Jas / Blouse Voor Heren / Dames
5% koopUSD $ 84.99
 geinspireerd door SAO Alicization Asuna Yuuki Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
5% koopUSD $ 64.99
 geinspireerd door Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro / schoolmeisjes Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Effen Lange mouw Das / Jas / Kleding Voor Heren / Dames
5% koopUSD $ 44.99
 geinspireerd door Black Butler Elizabeth Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork Lange mouw Das / Kleding / Shawl Voor Dames / Satiini
6% koopUSD $ 84.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Effen Lange mouw Das Jas Hemd kostuums
6% koopUSD $ 59.99
 SAO Alicization Asuna Yuuki Dames 34 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Black Butler Ciel Phantomhive Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Effen Lange mouw Das / Hemd / Top Voor Heren
1% koopUSD $ 54.99
 geinspireerd door Guilty Crown Inori Yuzuriha Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Speciaal ontwerp Handschoenen / Kostuum Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 116.99
 geinspireerd door Doki Diki Literatuurclub Monika / Natsuki Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Tops / Bottoms Modieus / Lolita Lange mouw Jas Ves Blouse kostuums
1% koopUSD $ 54.99
 Toekomst Diary Gasai Yuno Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 Black Butler Queen Victoria Dames 36 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Fairy Tail Lucy Heartfilia Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Helm Voor Dames
1% koopUSD $ 39.99
 geinspireerd door Kakegurui Yumeko Jabami Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Pied-de-poule Lange mouw Das / Rokken / Jas Voor Dames
1% koopUSD $ 89.99
 Angels of Death Rachel Gardner straal Allemaal 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
ATest