English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (36 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • May 17, 2013

Deze pruik is geweldig! Echt snelle verzending en de kwaliteit van deze pruik is geweldig. Ik heb het haar zelf een beetje geknipt en ik vind het geweldig! This wig is amazing!
Really quick shipping and the quality of this wig is awesome.
I have cut the hair a little myself, and I love it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2013

Lindaa Ik vond het geweldig 2 keer heb ik het gekocht in Lightinthebox, Je bent geweldig, de pruik ik zie er zo mooi uit Ik raad het iedereen aan die koopt, aangekomen op de juiste dag, het probleem en de beek, als je kamt, alle krullen kapot maakt, meer en mooier ** Lindaa Adorei 2 Vez que compro no Lightinthebox , Vocês são Otimo , a peruca fico linda demais eu recomendo para todos que forem compra , Chegou no Dia certinho , o proble e petear , se vc for pentear estraga todos os cachos , mais e lindos

**

Antwoord(10) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 21, 2014

Echt lang. Verward wanneer ze gedurende lange tijd wordt gedragen, hoewel dat te verwachten is bij elke pruik. Mooie kleur. Geweldige pruik. Really long. Tangled when worn for long periods of time although that is to expected with any wig. Nice colour. Great wig.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2014

Over het algemeen was deze pruik erg mooi, de textuur is mooi en zijdeachtig en de golvende krullen zijn zoals op de foto te zien is, perfect voor cosplay! Het past precies op mijn hoofd. Mijn enige zorg was 2 stukjes zwart / zwartgekleurd haar, zoals weergegeven in afbeelding 2, hoewel het moeilijk te zien is. In persoon is het meer opvallend, en het is een beetje hinderlijk. Maar ik ben blij met het product. Overall this wig was very nice, the texture is lovely and silky, and the wavy curls are as shown in the picture, perfect for cosplay! It fits snugly on my head.

My only concern was 2 patches of black/blackstained hair, as shown in image 2, although it is difficult to see. In person its more noticeable, and is a little bothersome.

But Im happy with the product.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2013

Al met al perfect, zelfs als je een probleem zou kunnen hebben met de pony. Alles in allem perfekt, auch wenn man mit dem Pony seine Schwierigkeiten haben könnte.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 15, 2013

Goed ontvangen ondanks de vertraging een beetje lang! Onberispelijke staat en super mooi !! Ik ben een fan !! Bien reçu malgré le délais un peu long ! État impeccable et super belle!! je suis fan!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 11, 2013

kreeg mijn pruik na 18 dagen ^^ heel mooi maar het is een gedoe voor goed haar omdat ik ze met heel veel knopen heb ontvangen! anders zoals de foto ^^ reçu ma perruque au bout de 18 jours ^^ très belle mais cest la galère pour bien la coiffé car je les reçu avec pleins de noeud !! sinon bien comme la photo ^^

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 04, 2015

super. ik heb het nog niet gedragen, maar voelt erg zacht aan. ziet er goed uit. super. i didnt wear it yet, but feels very soft. looks good.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2015

Geweldig! Ik hou van deze pruik, ze is als op de foto! Ik vind het geweldig dat ik opnieuw op deze site koop. Merveilleux! Jadore cette perruque elle est comme sur la photo! Jadore je vais acheter de nouveau sur ce site.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 15, 2015

Perfect, ik vond het geweldig, het kwam snel en veilig aan. perfeito , adorei, chegou rapido e seguro

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vocaloid Megurine Luka Dames 35 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 23.99
 geinspireerd door Vocaloid IA Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Lange mouw Jas Rok Kraag kostuums
1% koopUSD $ 49.99
 Vocaloid SeeU Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 32.99
 Final Fantasy Kadaj Heren 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Kingdom Hearts Roxas Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 24.99
 SAO Asuna Yuuki Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 32.99
 Hakuouki Senhime Ashura Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Wit Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Nier: Automaten 2B Heren Dames 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
 Kingdom Hearts Sora Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Vocaloid Kagamine Rin Dames 18 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 22.99
 Diabolik Lovers Sakamaki Renji Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 19.99
 Dangan Ronpa Monokuma Heren 12 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 16.99
 Cosplay Pruiken Naruto Sakura Haruno Anime/ Videogames Cosplaypruiken 35 CM Hittebestendige vezel Unisex
2% koopUSD $ 22.99
 Vocaloid Kagamine Rin Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 14.99
 Vocaloid Hatsune Miku Heren Dames 60 inch(es) Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 34.99
 Diabolik Lovers Cosplay Sakamaki Subaru Heren Dames 12 inch(es) Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 29.99
 Clannad Kotamo Ichinose Dames 24 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 19.99
 Kingdom Hearts Kairi Dames 18 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Dangan Ronpa Kyoko Kirigiri Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 24.99
 Dangan Ronpa Chiaki Nanami Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 24.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Blond Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 39.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Cosplay Hajime Hinata Bruin Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
5% koopUSD $ 19.99
 Cosplay Pruiken Kagerou Project Saori Kido Blond Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 24.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 32.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplaypruiken 48 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
6% koopUSD $ 39.99
 Cosplay Pruiken Vocaloid Kaito Anime / Videogames Cosplaypruiken 12 inch(es) Hittebestendige vezel Heren Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 25.99
 Cosplay Pruiken Kagerou Project Saori Kido Groen Anime / Videogames Cosplaypruiken 26 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 29.99
 Cosplay Pruiken Dangan Ronpa Celestia Ludenberg Zwart Anime / Videogames Cosplaypruiken 32 inch(es) Hittebestendige vezel Dames Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 49.99
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 48 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 18.99
 Ensemble Stars Kaoru Hakaze Heren Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 13.99
 Ensemble Stars Sakuma Rei Heren Dames 22 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 13.99
 Cosplay Pruiken Cosplay Cosplay Anime / Videogames Cosplaypruiken 14 inch(es) Hittebestendige vezel Unisex Halloweenpruiken
1% koopUSD $ 25.99
 Dot Hack Atoli Heren Dames 10 inch(es) Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 19.99
BTest