English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Apr 21, 2017

Ik heb de pruik binnen. Ik ben echt tevreden!
De kwaliteit van de pruik als zowel de andere artikelen van Lightinthebox zijn geweldig. Je kunt echt op ze rekenen, ze houden je op de hoogte, is er iets mis dan nemen ze direct contact op en zetten ze het recht. Ze weten precies hoe ze klanten tevreden moeten houden. Top bedrijf. Mijn complimenten. Dankjewel!
Ik heb de pruik binnen. Ik ben echt tevreden!
De kwaliteit van de pruik als zowel de andere artikelen van Lightinthebox zijn geweldig. Je kunt echt op ze rekenen, ze houden je op de hoogte, is er iets mis dan nemen ze direct contact op en zetten ze het recht. Ze weten precies hoe ze klanten tevreden moeten houden. Top bedrijf. Mijn complimenten. Dankjewel!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2016

Ziet er goed uit, pruik in uitstekende conditie afgeleverd. Precies wat ik verwacht had. Ziet er goed uit, pruik in uitstekende conditie afgeleverd. Precies wat ik verwacht had.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2017

trage levering maar goed product! livraison lente mais bon produit!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2017

Zeer tevreden! Goede kwaliteit van de pruik en levering ging snel. Ongeveer 1 week: - Veldig godt fornøyd! God kvalitet på parykken og leveringen gikk raskt. Ca 1 uke :-

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2017

Deze pruik is anders dan alles wat ik ooit heb gezien! Het is een vretende kwaliteit. Ik hou ervan! This wig is unlike anything I have ever seen! It is amzing quality. I love it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 28, 2016

Zeer mooie pruik en zeer goede kwaliteit. Het is gemakkelijk aan te trekken en we kunnen het zelfs zelf haren, de vezels zijn daar resistent genoeg voor. Très jolie perruque, et de très bonne qualité. Elle se met facilement, et on peut même la recoiffer nous même, les fibres sont assez résistantes pour ça.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 27, 2016

Mooie pruik !! Zeer comfortabel om te dragen. Waar voor je geld super. Wunderschöne Perücke!! Sehr angenehm zum tragen. Preis- Leistungsverhältnis Super.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2015

Alles ging perfect. Goederen werden snel geleverd en het product is zoals afgebeeld. Alles perfekt gelaufen.
Ware wurde schnell geliefert und das Produkt ist wie abgebildet.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  ren
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 15, 2015

Een hele mooie pruik. Goede kwaliteit. Eine sehr schöne Perücke. Gute Qualität.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 19, 2015

Zeer mooie kleur, eenvoudig te stylen. Très belle couleur, simple à coiffer.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vocaloid Hatsune Miku Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 32.99
 Vocaloid Hatsune Miku Heren Dames 60 inch(es) Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Jurken Patchwork / Anime Mouwloos Blouse Rok Mouwen kostuums / Satiini
1% koopUSD $ 39.59
 Vocaloid Hatsune Miku Dames 48 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 18.99
 Vocaloid Luca Dames 30 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 24.99
 geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Blouse / Rok / Mouwen Voor Heren / Dames
1% koopUSD $ 64.99
 Dames 28 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken / Klassiek en Tradtioneel Lolita
1% koopUSD $ 24.99
 geinspireerd door Dangan Ronpa Junko Enoshima / schoolmeisjes Video Spel Cosplaykostuums Cosplay Kostuums / Schooluniformen Lolita Jas Blouse Rok kostuums
1% koopUSD $ 42.74
 Fairy Tail Erza Scarlet Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Rood Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Kingdom Hearts Roxas Heren 14 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 24.99
 Seraph van het einde Cosplay Krul Tepes Heren Dames 40+30 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 34.99
 SAO Alicization Asuna Yuuki Dames 34 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 39.99
 Reborn! Kikyo Heren Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
2% koopUSD $ 34.99
 Miss Kobayashi-san Dragon Maid Cosplay Heren Dames 34 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 29.99
 Date A Live Kurumi Tokisaki Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 44.99
 Geen Wedstrijd Geen Leven Shiro Dames 42 inch(es) Hittebestendige vezel Blauw Anime Cosplaypruiken
3% koopUSD $ 29.99
 geinspireerd door Kakegurui Yumeko Jabami Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Pied-de-poule Lange mouw Das / Rokken / Jas Voor Dames
4% koopUSD $ 89.99
 Cosplay Cosplay schoolmeisjes Heren Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 29.99
 Suzumiya Haruhi Hiiragi Tsukasa Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
4% koopUSD $ 16.99
 Fairy Tail Lucy Heartfilia Dames 24 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 29.99
 Cosplay KDA Evelynn Allemaal 24 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 22.99
 Cosplay Umi Sonoda Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Int Blauw Anime Cosplaypruiken
5% koopUSD $ 39.99
 Black Butler Elizabeth Dames 16 inch(es) Hittebestendige vezel Gouden Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 29.99
 Hakuouki Senhime Ashura Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Wit Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 20.89
 Kingdom Hearts Kairi Dames 18 inch(es) Hittebestendige vezel Anime Cosplaypruiken
6% koopUSD $ 24.99
 Fairy Tail Natsu Dragneel Heren Dames 14 inch(es) Hittebestendige vezel Roze Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 28.49
 Black Butler Ciel Phantomhive Dames 28 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 geinspireerd door Fairy Tail Lucy Heartfilia Anime Cosplaykostuums Cosplay Kostuums Patchwork Mouwloos Top / Rok / Helm Voor Dames
1% koopUSD $ 39.99
 Meer Accessoires geinspireerd door Vocaloid Hatsune Miku Anime / Videogames Cosplayaccessoires Meer Accessoires Fluweel Dames Halloweenkostuums
1% koopUSD $ 9.99
 InuYasha Sango Dames 32 inch(es) Hittebestendige vezel Zwart Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Sailor Moon Sailor Moon Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 44.99
 Angels of Death Rachel Gardner straal Allemaal 40 inch(es) Hittebestendige vezel Blond Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 34.99
 Hou van het leven Nozomi Tōjō Dames 40 inch(es) Hittebestendige vezel Paars Anime Cosplaypruiken
1% koopUSD $ 26.99
BTest