English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (11 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jan 31, 2013

IK HEB GEKOCHT MIJN COLSPLAY VOCALOID MIKU SNOW WIG, HET KWAM IN MIJN TIJD OM IN MIJN SCHOOL VAN SAMBA TE BESCHERMEN, HET IS EENVOUDIG MOOI EN PRECIES ALS HET BEELD. IN REDEN MAAKT MIJN GELUK EEN REFRÃO VAN SAMBA PRA LIGHTINTHEBOX. "MET MOOIE LIEFDE IN HET HART EN MET LANGERE STERKTE IN DE KEEL, ZAL IK IN HOMAGE ZIJN AAN LIGHTINTHEBOX, DIE ZE MEE GENIET MET DE KOUDE SPROOK IN BLAUWE EN WITTE KLEUR, ZAL IK DE ZEER GELUKKELIJKE AVENUE VAN HET LEVEN DIE DIT BEDRIJF VELE JAAR WENSEN VERLIEZEN VAN HET LEVEN ". VALEU LIGHTINTHEBOX-TEAM. COMPREI A MINHA PERUCA COLSPLAY VOCALOID MIKU NEVE, CHEGOU A TEMPO DE EU DESFILAR NA MINHA ESCOLA DE SAMBA, ELA SIMPLESMENTE É LINDA E EXATAMENTE COMO A FOTO. EM RAZÃO A MINHA FELICIDADE VOU FAZER UM REFRÃO DE SAMBA PRA LIGHTINTHEBOX.


"COM MUITO AMOR NO CORAÇÃO, E COM MUITA FORÇA NA GARGANTA,
VOU CANTAR EM HOMENAGEM A LIGHTINTHEBOX, QUE MUITO ME ENCANTA
COM A PERUCA COLDSPLAY NA COR AZUL E BRANCA, VOU DESFILAR NA AVENIDA
MUITO FELIZ DA VIDA, DESEJANDO A ESTA EMPRESA MUITOS ANOS DE VIDA".


VALEU EQUIPE DA LIGHTINTHEBOX.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2015

Pruik in goede staat en verzending op tijd. Parrucca in ottime condizioni e spedizione in orario.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  info
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 30, 2013

De kwaliteit en afwerking van je cosplay-pruiken zijn uitstekend. Van de kleuren tot de gebruikte materialen ben ik altijd zeer tevreden. The Quality and workmanship on your cosplay wigs are excellent. from the colors to the materials used i am always very satisfied.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2013

Van de kwaliteitspiek denk ik. De pruik is goed gemaakt, er zijn geen vilten plekken onder pony of vertex, alles loopt soepel. De vlechten zijn echt heel lang en daarom schommelen ze ook snel, maar ze zijn ook logisch en gemakkelijk weer uit te kammen. Voor mij waren het hoofdeinde en de vlechten zelfs individueel verpakt, met een andere Miku-pruik die ik bestelde was niet het geval. Ik was een beetje bang in de eerste seconde, omdat de vlechten eerst een beetje dun zijn, maar als je ze draagt, zijn ze precies zoals op de foto. Ik ben er erg blij mee. Von der Qualität spitze finde ich. Die Perücke ist gut verarbeitet, es gibt keine filzigen Stellen unter Pony oder Scheitel, alles verläuft aalglatt.
Die Zöpfe sind wirklich sehr lang und verwuscheln daher auch schnell, aber ist auch nur logisch und leicht wieder auszukämmen.
Bei mir wurde Der Kopfteil und die Zöpfe sogar einzeln verpackt, bei einer anderen Miku Perücke die ich bestellt hab war das nicht der Fall.
Ich hatte mich in der ersten Sekunde vllt noch ein bisschen erschreckt, weil die Zöpfe im ersten Moment dehr dünn wirken, sind aber wenn man sie trägt genau wie auf dem Bild dargestellt. Ich bin sehr zufrieden damit.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 29, 2012

Ik ontving mijn pruik 6 dagen na mijn bestelling !!! Super blij! Ze is goed verpakt en had geen knopen. Daarnaast zijn er twee haarnetjes voor het geval dat! Jai reçu ma perruque 6jours après ma commande!!! Super contente! Elle est bien emballée et navait aucun noeud. En plus il y a deux filet pour les cheveux au cas ou!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 29, 2012

Ik weet zeker dat het veel succes zal hebben in de parade die ik van plan ben te gebruiken. Ik steek mijn vingers over om er op tijd voor de gebeurtenis te zijn. Het is een bepalende factor in de repercussie van de look die zal worden geparadeerd op 03/29 Tenho certeza que irá fazer muito sucesso no desfile que pretendo usala. Estou com os dedos cruzados para chegar a tempo do evento.
Ela é um fator determinante na repercussão do look que será desfilado dia 29/03

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 08, 2015

Gelukkig pakket, goede kwaliteit pruik contente du colis , bonne qualité de perruque

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 08, 2014

zeer mooie pruik, de kleur van de textuur zeer goed, tevreden trés joli perruque ,la couleur la texture trés bien , satisfaite

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 12, 2014

Het is een mooie pruik en ik hou van drie stukken die met de basis kunnen worden geplaatst, zodat we drie stijlen kunnen doen ... Cest une belle perruque et jaime les trois pièces qui peuvent se mettre avec la base comme ça on peut faire trois styles...

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest