English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (58 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 06, 2014

Perfect .. Zo mooi .. 100% Aanbevolen .. waard om te kopen Perfect.. So beautiful..

100% Recommended.. worth buying

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 01, 2014

Het is heel mooi zoals het is afgebeeld .. Je kunt het als een ketting dragen, maar ook als een armband. Ik geef de voorkeur aan de laatste ..! Είναι πολύ ωραίο, όπως ακριβώς απεικονίζεται.. Μπορείς να το φορέσεις και ως κολιέ αλλά και σαν βραχιόλι. Προτιμώ το τελευταίο..!

Antwoord Vertaald uit het Grieks Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 11, 2016

Ik ben heel blij dat je de inthebox corialmentr lignt i m verry happy think you lignt inthebox
corialmentr

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2016

wrap armband roze met hangers - net zoals beschrijving - supersnelle probleemloze verwerking - altijd weer wickelarmband rosa mit anhängern - genau wie beschreibung - super schnelle problemlose abwicklung - jederzeit wieder

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 17, 2015

Heb het voor mezelf gekocht! En ik ben er zo blij mee! Bought it for my self! And i am so happy with it!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2015

Ik ben er blij mee, ik raad het ook aan iemand anders aan! Meg vagyok vele elégedve,ajánlom másnak is!

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 16, 2014

Geweldige armband, echt schattig. Ik zal zeker weer bij u kopen Ottimo bracciale, veramente carini. Sicuramente acquistero nuovamente da voi

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

Ondanks de vertraging ontving ik het product zoals op de foto, materiaal geeft de beschrijving op de website. Ik denk erover een nieuw verzoek in te dienen Apesar do atraso enorrrrrrrmmeeeee , recebi o produto como na fotografia, material confere a descriçao no site. Estou pensando em fazer novo pedido

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

cool, cool, cool, cool, cool, cool, cool. cool,cool,cool,cool,cool,cool,cool.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2014

erg aardig heeft me gewoon douanekosten aangerekend = (ik kom uit Mexico muy bonito solo q me cobraron gastos aduanales =( soy de mexico

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest