English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (30 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Nov 10, 2017

ALLES PERFECT, AANGEKOMEN ZOALS TIJDELIJK DOORGESTUURD. AANBEVOLEN TUTTO PERFETTO, ARRIVATO COME PREVISTO NEI TEMPI. CONSIGLIATO

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 03, 2016

prachtig en stijlvol, zoals ik graag ... maravilhoso e estiloso, como eu gosto...

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 25, 2015

FABELACHTIGE HALSBAND, IK MOET VOLLEDIG BETOVERD WORDEN MET DE FABULOSO COLLAR, ME NECANTO ESTOY COMPLETAMENTE ENCANTADA CON EL

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2015

Zeer mooie en zelfs uitzonderlijke prijs. Extremadamente bello y aun precio excepcional .

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 16, 2015

Zeer mooie ketting en goed gemaakt. Very beautiful necklace and well made.

Antwoord(5) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 14, 2015

Leuk, ik vond het heel leuk, zoals de foto. Lindo, me gustó mucho, igual a la foto.

Antwoord(5) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 08, 2015

goed, ik moet pokupkoj, kak i ozidalosj :) is ok, ja dovoljna pokupkoj, kak i ozidalosj :)

Antwoord(1) Vertaald uit het Kroatisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  olga
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 27, 2015

Very PrettyEen echt koopjeEen heleboel kleur en licht gewicht. Ik draag het in de hoogte van de winter om te onthouden dat de lente zal volgen. Very PrettyA real bargainA lot of color and light weightI will wear it in the height of winter to remember that Spring will follow.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 08, 2015

ZEER MOOI ARTIKEL I AM RAVIE TRES BEL ARTICLE JE SUIS RAVIE

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2015

allemaal super schattig, ik neem een ​​beetje meer dan ik zou moeten, maar allemaal heel goed todo super lindo, tardo un poquito mas de lo debido pero todo muy bien

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest