English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 4 (13 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Jan 28, 2016

Geweldige doos. Gewoon perfect voor mijn hond. Ze houdt ervan. Great box. Just perfect for my dog. She loves it.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 29, 2018

degelijk mandje alleen spijtig dat zijkanten slap zijn degelijk mandje alleen spijtig dat zijkanten slap zijn

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 01, 2017

Super hondentas, love it: D De hond is mooi en ziet er gewoon slecht uit! Zeker een cent waard! Super hunde bag, elsker den :D
Hunden sitter pent og den ser jo bare heilt knall ut! Absolutt verdt kvar ei krone!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 12, 2015

Dank u altijd voor uw hulp. Ik verwacht dat de verwerkingstijd sneller zal zijn. Hoewel ik de leverdatum op de productpagina heb besteld, kan het af en toe erg laat aankomen. Bedankt dat u zeker weet dat u binnen de leverdatum op de productpagina komt いつもお世話になります。処理時間がどんどん早くなることを期待しています。商品ページ内に記載のある納期を見て注文していますが、たまにとても遅く届く場合があります。商品ページに記載してある納期内に確実に届くようによろしくお願いいたします

Antwoord Vertaald uit het Japans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2015

ALLES IS IN GOEDE STAAT GEKOMEN. Deadlines gerespecteerd. DANKJEWEL RAS TOUT EST ARRIVE EN BON ETAT. Delais respectes. MERCI

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2016

Ik vond het geweldig, super comfortabel en erg praktisch Me encanto, super comodo y muy practico

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2015

Het item is mooi en goed afgewerkt, veel groter dan ik had verwacht, maar geen probleem. Ik hoefde maar 11.08 euro te betalen voor de douane, dus het moet op de prijs worden bekeken. En in het onderstaande vak kun je de indicatie niet schrijven omdat deze je vraagt ​​valuta te selecteren, maar dan is het alsof je de selectie niet hebt gezien. Dus ik moest NEE selecteren, maar eigenlijk zoals ik hierboven schreef en JA Larticolo è bello e ben rifinito, parecchio più grande di come mi aspettavo ma non cè problema. Unica nota stonata, ho dovuto pagare 11,08 € di dogana che quindi va considerata sul prezzo. E nel box qua sotto non è possibile scrivere lindicazione perché chiede di selezionare valuta, ma poi è come se non vedesse la selezione. Quindi ho dovuto selezionare NO, ma in realtà come scritto sopra e SI

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 22, 2015

Zeer mooie wagenset voor kleine honden. Het is een beetje klein voor de meeste van mijn kleintjes, maar ze willen het allemaal proberen. Ik wou dat het in verschillende maten kwam, dus elke hond kon er een hebben. Dat is de enige reden waarom ik het maar 4 sterren gaf. Het moet ofwel groter zijn of in een aantal formaten worden aangeboden. Very nice car set for small dogs. It is a little small for most of my little ones, but they all like to give it a try. I wish it came in a variety of sizes, so each dog could have their own. That is the only reason why I only gave it 4 stars. It either needs to be larger or offered in a number of sizes.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2015

Perfect, mijn jack is verrukt Perfetto, il mio jack è contentissimo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 06, 2014

praktisch maar voor een kleine hond! Waterdicht met plas en braaksel waardoor de auto niet wordt bevlekt !! Niet erg solide met scheuren pratique mais pour un chien de petite taille!
Etanche au pipi et vomis ce qui evite de tacher la voiture!!
Peu solide aux dechirures

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kat Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren manden Effen waterdicht draagbaar Vouwbaar Rood Blauw Roze Voor huisdieren
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 24.99
 Ademend / Vouwbaar / Zacht Hondenkleding Effen Bruin / Zwart Kat / Hond
1% koopUSD $ 59.99
 Honden blafhalsband Hondentrainingshalsbanden waterdicht Oplaadbaar Vibrerende Micro elektrische schok Niet schadelijk voor honden of andere huisdieren Kunststoffen Nylon Zwart
1% koopUSD $ 49.99
 Kat Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren Matten & Pads Effen draagbaar Ademend Dubbelzijdig Willekeurige kleur Voor huisdieren
1% koopUSD $ 49.99
 Kat Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren manden Effen draagbaar Vouwbaar Bruin Rood Blauw Voor huisdieren
1% koopUSD $ 44.99
 Kat Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren dekens Effen Geruit waterdicht Vouwbaar Grijs Rood Blauw Voor huisdieren
1% koopUSD $ 16.99
 Kat Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren Dragers waterdicht draagbaar Ademend Effen Zwart Rood Blauw
1% koopUSD $ 10.79
 Kat Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren Matten & Pads waterdicht Vouwbaar Grijs Rood Blauw Voor huisdieren
1% koopUSD $ 26.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren manden Effen draagbaar Ademend Rood Groen Blauw Voor huisdieren
1% koopUSD $ 22.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Hoes Voor Autostoel Huisdieren Dragers draagbaar Houd Warm Verstelbaar / Uitschuifbaar Effen Grijs Blauw Roze
1% koopUSD $ 29.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen Huisdieren Dragers draagbaar Ademend Effen Rood Blauw Zwart
2% koopUSD $ 24.99
 Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren Dragers waterdicht draagbaar Zwart
2% koopUSD $ 39.99
 Honden Katten Schoudertas Huisdieren Dragers draagbaar Cartoondesign Reizen Geruit Rood Zwart / Wit
2% koopUSD $ 24.29
 Kat Hond Dragers & Reistassen Schoudertas Huisdieren manden draagbaar Streep Rood / Wit Wit / blauw Voor huisdieren
3% koopUSD $ 19.99
 Hond Dragers & Reistassen Dog Pack Huisdieren Dragers waterdicht draagbaar Rood Blauw Zwart
3% koopUSD $ 39.99
 Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren Matten & Pads Effen draagbaar Vouwbaar Zwart
3% koopUSD $ 24.99
 Kat Hond Autostoel hondentuig / Hondenveiligheidstuig Verstelbaar / Uitschuifbaar Effen Nylon Groen Blauw Roze
4% koopUSD $ 5.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen Schoudertas Huisdieren Dragers draagbaar Personage Zwart / Wit Streep Rood / Wit
4% koopUSD $ 26.99
 Honden Katten Huisdieren Schoudertas Huisdieren Dragers draagbaar Reizen Effen Creatief Brits Zwart Beige Blauw
4% koopUSD $ 16.99
 Kat Hond rugzak Huisdieren Dragers draagbaar Ademend Vouwbaar Effen Paars Groen Blauw
5% koopUSD $ 19.99
 Honden Katten Dragers & Reistassen Huisdieren Dragers draagbaar Casual / Dagelijks Effen Rood
5% koopUSD $ 16.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Dog Pack Huisdieren Dragers draagbaar Ademend Verstelbaar / Uitschuifbaar Effen Rood Blauw Roze
5% koopUSD $ 22.99
 Honden Katten Dragers & Reistassen Huisdieren Dragers draagbaar Casual / Dagelijks Luipaard camouflage kleur
6% koopUSD $ 19.99
 Honden Katten Kleine pelsdieren Berschermend Scherm Hoes Voor Autostoel Huisdieren Dragers Reizen Casual / Dagelijks Schattig
6% koopUSD $ 12.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen Schoudertas Huisdieren manden Effen draagbaar Ademend Groen Blauw Roze Voor huisdieren
6% koopUSD $ 16.99
 Knaagdieren Honden Katten Dragers & Reistassen Huisdieren Dragers draagbaar Kamperen&Wandelen Reizen Creatief Geometrisch Klassiek Beige Rood Lichtblauw
1% koopUSD $ 22.99
 Hond Jassen Gilet Donzen jacks Hondenkleding Kleurenblok Zwart / Roze Zwart / Groen Zwart en Blauw Katoen Kostuum Voor Husky Labrador Alaska malamute Lente & Herfst Winter Heren Dames Casual / Warm
1% koopUSD $ 12.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren Dragers draagbaar Ademend Strik Zwart Roze
1% koopUSD $ 14.99
 Hond Autostoel hondentuig / Hondenveiligheidstuig Verstelbaar / Uitschuifbaar Veiligheid Effen Nylon Rood Blauw Roze
1% koopUSD $ 9.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren manden Effen draagbaar Ademend Rood Blauw Roze Voor huisdieren
1% koopUSD $ 16.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren manden Gestreept draagbaar Ademend Streep Voor huisdieren
1% koopUSD $ 16.99
 Honden Katten Bedden Huisdieren Matten & Pads Kleurenblok Zacht Vouwen Willekeurige kleur Voor huisdieren
1% koopUSD $ 10.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen Huisdieren manden Effen draagbaar Ademend Groen Blauw Roze Voor huisdieren
1% koopUSD $ 19.99
ATest