English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Jan 31, 2018

Mooi product, verzorgd verpakt, warm en chique Mooi product, verzorgd verpakt, warm en chique

Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2018

Aangekomen in goede staat, alleen probleem is groot is erg klein, nodig voor een bruiloft en zal te laat zijn om een ​​nieuwe te bestellen Arrived in good condition, only problem is Large is very small, needed it for a wedding and will be to late to order a new one

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 24, 2018

Mooi item. De sleutel is om XXL te bestellen als je UK 12-14 kledingmaat hebt. Pakket goed gevolgd naar het VK en vandaar naar het lokale Royal Mail-depot, maar pas op dat er douane- en behandelingskosten moeten worden betaald voordat u het kunt ophalen. De algehele verkoperservice en trackinginformatie is van de allerbeste kwaliteit. Ik zou opnieuw bestellen als andere items nodig zijn. Lovely item. The key is to order XXL if you are UK 12-14 dress size. Parcel well tracked to the UK and thence to local Royal Mail depot, but beware there is a Customs and Handling charge to pay before you can collect it. Overall seller service and tracking info is first class. I would re-order if other items are needed.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2018

Bedankt voor de kosten van was leuk Thank you for the cost of was nice

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 20, 2017

Goede kwaliteit, aangekomen op de beloofde tijd, zeer zachte stof. Ik ben blij met mijn bestelling! Buena calidad, llegó al tiempo prometido, tela muy suave. Estoy contenta con mi pedido!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  vale
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 03, 2016

Ik merkte dat ik me goed voelde bij de verzending, omdat ik zo snel had betaald, de timing de verwachte was en ik alle informatie over de staat van verzending kreeg. Aandacht is de plicht om te betalen voor de import .. Voor de pelsjas zou ik zeggen dat veel waar voor uw geld. Elegant, de vacht is uniform, met een goede nek en een goede lengte voor mij, dat ik op zoek was naar iets dat niet naar mijn middel zou gaan. Voorzien van 3 intrekbare haken. Sorteer een paar grotere maten. Ik gebruik meestal een jas, maar ik ben ook afhankelijk van hoe ik me kleed en ik heb een xl besteld Mi sono trovata bene con la spedizione, avendo pagato per quella rapida, la tempistica è stata quella prevista e ho ricevuto tutte le info sullo stato della spedizione. Attenzione ci sono i dazi da pagare per limportazione.. Per il giaccchino in pelliccia direi ottimo rapporto qualità/prezzo. Elegante, il pelo è uniforme, con un bel collo e la lunghezza ottima per me che cercavo qualcosa che non scendesse più giu dei fianchi. Provvisto di 3 ganci a scomparsa. Ordinare un paio di taglie più grandi. Io di solito uso una forse per i giacchetti anche una l ma dipende da come vestono ed ho ordinato una xl

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2016

Super! Leuk en geweldig verwerkt! Topprijsprestaties! Helaas draag ik bij XXL nog steeds een beetje te klein, normaal draag ik L-XL Super! Schön und toll verarbeitet! Top Preis Leistung!
Leider bei XXL immer noch ein wenig zu klein normalerweise trage ich L-XL

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 15, 2016

De jas is prachtig en zacht. Heel elegant The jacket is gorgeous and soft . Very elegant

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2018

Het jasje is hetzelfde als in de beschrijving, het enige slechte ding is dat het wat vertraging heeft opgelopen bij de bezorging. 2 weken in totaal. La chaqueta es igual que en la descripción, lo unico malo es que se ha demorado un poco en la entrega. 2 semanas en total.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2019

Het product komt overeen met de gedetailleerde, het vervult zijn functie EL producto se corresponde con lo detallado.hace su funcion

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft Bruiloft Wraps / Bontjassen Met Veren / Bont Boleros
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 39.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Effen Boleros
1% koopUSD $ 39.99
 Pailletten Bruiloft / Feest / Avond Damesomslag Met Pailletten / Kwastje Omslagdoeken
1% koopUSD $ 22.99
 Imitatiebont / Polyester Bruiloft / Feest / Uitgaan Kinderstola\'s Met Boleros
1% koopUSD $ 14.99
 Mouwloos Kant Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Kant Omslagdoeken
1% koopUSD $ 22.99
 Mouwloos Imitatiebont Bruiloft / Feest / Avond / Causaal Damesomslag Met Veren / Bont Korte cape
1% koopUSD $ 34.99
 Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Capes
1% koopUSD $ 34.99
 Mouwloos Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Glad Omslagdoeken
1% koopUSD $ 29.99
 Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Patroon / Print / Polkadots / Met patroon Boleros
1% koopUSD $ 26.99
 Mouwloos Imitatiebont Bruiloft / Feest / Avond Damesomslag Met Veren / Bont Korte cape
1% koopUSD $ 39.99
 Mouwloos Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Veters Korte cape
2% koopUSD $ 14.99
 Lange mouw Imitatiebont / Imitatie Cashmere Bruiloft Bruiloft Wraps / Bontjassen / Mantels & Poncho\'s Met Veren / Bont Korte cape
2% koopUSD $ 29.99
 Mouwloos Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Bont Omslagdoeken
2% koopUSD $ 17.99
 3/4 mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Kristallen bloemenspeld Jasje / jack
3% koopUSD $ 49.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Herenpakken Met Luipaard Print Jasje / jack
3% koopUSD $ 79.99
 Mouwloos Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Effen / Bont Omslagdoeken
3% koopUSD $ 44.99
 Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Knopen / Bont Boleros
4% koopUSD $ 29.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Avond Bruiloft Wraps / Bontstola\'s / Mantels & Poncho\'s Met Knoop Korte cape
4% koopUSD $ 19.99
 3/4 mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Veren / Bont Boleros
4% koopUSD $ 24.99
 Mouwloos Imitatiebont Feest / Avond / Causaal Damesomslag Met Veren / Bont Capes
5% koopUSD $ 29.99
 Konijnenbont / Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Patroon / Print / Polkadots Boleros
5% koopUSD $ 19.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Effen Boleros
5% koopUSD $ 29.99
 Mouwloos Imitatiebont Bruiloft / Feest / Avond Bruiloft Wraps / Bontstola\'s Met Omslagdoeken
6% koopUSD $ 22.99
 Taffeta Bruiloft / Feest / Avond / Causaal Bruiloft Wraps Met Kralen / Geplooid Jasje / jack
6% koopUSD $ 29.99
 Mouwloos Imitatiebont Bruiloft Bruiloft Wraps / Bontstola\'s Met Omslagdoeken
6% koopUSD $ 14.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Jasje / jack
1% koopUSD $ 44.99
 Imitatiebont Feest / Avond / Causaal Bruiloft Wraps / Bontstola\'s Met Omslagdoeken
1% koopUSD $ 22.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Effen Jasje / jack
1% koopUSD $ 59.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Effen Jasje / jack
1% koopUSD $ 39.99
 Lange mouw Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Patroon / Print / Kleurenblok Jasje / jack
1% koopUSD $ 59.99
 Mouwloos Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Kristallen / Bergkristallen Korte cape
1% koopUSD $ 29.99
 Imitatiebont / Kant Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Prints / Ruches Boleros
1% koopUSD $ 24.99
 Imitatiebont Bruiloft / Feest / Uitgaan Damesomslag Met Jasje / jack
1% koopUSD $ 39.99
ATest