English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (30 reviews)
Schrijf een review
  • Jun 18, 2012

Ik vond de set leuk. De mand is kleiner dan wat ik verwachtte, maar ik begrijp het. Het past perfect bij de kleuren van mijn decor die zwart en wit zijn. Aangekomen onberispelijk en ik zal blijven kopen bij LITB. Zeer aan te bevelen, veel waar voor uw geld. Ik heb er echt van genoten. De mand is kleiner dan wat ik verwachtte, maar ik begrijp het. Het past perfect bij de kleuren van mijn decor die zwart en wit zijn. Kom schoon en blijf kopen in litb. Ik raad aan, uitstekende waarde x kosten. Érika Parijs Gostei do conjunto. O cesto é mais pequeno do que aquilo que eu estava a espera mas entendo. Vai combinar perfeitamente com as cores da minha decoração que são preto e branco.
Chegou impecável e concerteza vou continuar a comprar no LITB.
Recomendo, excelente relação qualidade x custo.

I really enjoyed. The basket is smaller than what I was waiting but I understand. It will perfectly match the colors of my decor that are black and white.
Come clean and surely will continue to buy in litb.
I recommend, excellent value x cost.

Érika Paris

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 26, 2012

het is een prachtig product beatyfull-kleuren it is a gorgeous product beatyfull collors

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 05, 2015

leuke set in het thema van mijn huwelijk, zag er heel chic uit leuke set in het thema van mijn huwelijk, zag er heel chic uit

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2017

Mijn dochter is hier dol op. Het was een verrassing voor haar. Ze is blij dat ik bracht. My daughter love this. It was a surprise for her. She is happy that I brought.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 12, 2017

Deze set is mooi en perfect om bij onze decoraties te passen. Zo tevreden! This set is beautiful and perfect to match our decorations. So pleased!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 17, 2016

Hetzelfde als wat wordt weergegeven op de foto. De verzending sneller dan ik had verwacht. Igual a lo que se presenta en la foto. El envio mas rapido de lo que esperaba.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2016

Product was zoals het toonde. Veel eerder ontvangen dan verwacht. Over ongeveer vijf dagen ontvangen. Ik zal ze opnieuw bestellen. Bedankt voor de snelle verwerking en verzending. Product was like it showed. Received way before expected. Received in about five days. Will order from them again. Thanks for the fast processing and shipping.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2015

Deze collectie is van uitstekende kwaliteit. Alles was volgens mijn verwachtingen. Cette collection est dexcellente qualité. Le tout était selon mes attentes.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 21, 2015

Zeer mooie set ze zien er nog duurder uit! Kan niet wachten om ze te gebruiken op mijn trouwdag! Very nice set they look even more expensive! Cant wait to use them on my wedding day!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 05, 2015

Al het goede is zoals op de foto, maar ze kunnen een model tekenen met het grootste boek Todo bien es como en la foto pero podrían sacar un modelo con el libro más grande

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Tuin Thema Bruiloft Accessoire Set Met Strik Linten Satijn
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 34.99
 Strik Gestrikt lint Bloem Ring Kussen Strand Thema Klassiek Thema Alle seizoenen
1% koopUSD $ 16.99
 Tuin Thema Vegas Thema Aziatisch Thema Vakantie Klassiek Thema Bruiloft Accessoire Set Geschenken Anderen Met Dobbelstenen Bloem Satijn
1% koopUSD $ 49.99
 Tuin Thema Bruiloft Accessoire Set Met Kristal Linten Satijn Organza
1% koopUSD $ 34.99
 Tuin Thema Bruiloft Accessoire Set Met Bloemblaadje Linten Satijn
1% koopUSD $ 49.99
 Tuin Thema Bruiloft Accessoire Set Met Strass Sjerp Satijn
1% koopUSD $ 59.99
 Tuin Thema Bruiloft Accessoire Set Met Kristal Strik Satijn Zijde
1% koopUSD $ 39.99
 Strik Linten Satijn Ring Kussen Strand Thema Tuin Thema Bloemen Thema Klassiek Thema Sprookjes Thema Winter Lente Zomer Herfst
1% koopUSD $ 14.99
 Loodvrij glas Roosteren fluiten Cadeauverpakking Strand Thema Tuin Thema Aziatisch Thema Bloemen Thema Vlinder Thema Klassiek Thema
1% koopUSD $ 34.99
 Tuin Thema Bruiloft Accessoire Set Met Strik Nep Parel Satijn
1% koopUSD $ 34.99
 Kristal Roosteren fluiten Cadeauverpakking Klassiek Thema Lente Zomer Herfst
2% koopUSD $ 44.99
 Strass Linten Satijn Ring Kussen Strand Thema Tuin Thema Vegas Thema Bloemen Thema Vlinder Thema Klassiek Thema Sprookjes Thema Winter
2% koopUSD $ 9.99
 Tuin Thema Bruiloft Accessoire Set Met Veer Linten Satijn
2% koopUSD $ 34.99
 Aziatisch Thema Vakantie Klassiek Thema Bruiloft Accessoire Set Geschenken Anderen Met Dobbelstenen Linten Linnen Anderen
3% koopUSD $ 34.99
 Klassiek Thema Bruiloft Accessoire Set Met Strass Sjerp Satijn
3% koopUSD $ 37.99
 Roestvast staal Tuin Thema Aziatisch Thema Cadeauverpakking Bestek Sets
3% koopUSD $ 14.99
 Bloemen Thema Vakantie Klassiek Thema Bruiloft Accessoire Set Geschenken Anderen Met Dobbelstenen Satijn Anderen
4% koopUSD $ 39.59
 Bruidsboeketten Boeketten Bruiloft Sierstenen Strass Vaahto 11.02" (circa 28cm)
4% koopUSD $ 11.99
 Gastenboek Pen Kant Tuin ThemaWithStrass Sjerp
4% koopUSD $ 19.99
 Taarttoppers Klassiek Thema Harten Kristal Bruiloft Vuosipaiva met Cadeauverpakking
5% koopUSD $ 11.99
 Strass Linten Sjerp Satijn Ring Kussen Tuin Thema
5% koopUSD $ 7.99
 Taarttoppers Verjaardag Bruiloft Hoge kwaliteit Muovi Bruiloft Verjaardag met 1 Pvc-Bag
5% koopUSD $ 4.99
 Creatief Parel Papier Bedankjeshouder met Gestrikt lint Bedank Doosjes
6% koopUSD $ 22.99
 Creatief Parel Papier Bedankjeshouder met Linten Bedank Doosjes
6% koopUSD $ 14.99
 Rechthoekig Parel Papier Bedankjeshouder met Linten Bedank Doosjes
6% koopUSD $ 11.99
 Bloemen Mand Hout Satijn 3 1 / 2 "(9 cm) acryl Strass Strikken
1% koopUSD $ 10.79
 Sjerp Satijn Ring Kussen Tuin Thema
1% koopUSD $ 7.99
 Bruiloft / Feest / Uitgaan PVC PCB + LED Bruiloftsdecoraties Tuin Thema / Bloemen Thema / Vakantie / Huizen / Landschap / Muziek /
1% koopUSD $ 8.99
 Kerstmis / Bruiloft / Vuosipaiva / Verjaardag / valmistuminen / Verloving / Bruidsshower / Schoolfeest / Religious Celebrations /
1% koopUSD $ 3.99
 Kerstmis / Bruiloft / Feest / Speciale gelegenheden  / Halloween / Vuosipaiva / Nieuwe baby / Feest/Avond / valmistuminen /
1% koopUSD $ 7.99
 Strand Thema Tuin Thema Aziatisch Thema Bloemen Thema Vlinder Thema Vakantie Klassiek Thema Bruiloft Accessoire Set Geschenken Anderen Met
1% koopUSD $ 99.99
 Klassiek Thema Bruiloft Accessoire Set Met Strik Linten Satijn
1% koopUSD $ 44.99
 Vakantie Klassiek Thema Bruiloft Accessoire Set Geschenken Anderen Met Dobbelstenen Anderen
1% koopUSD $ 49.99
CTest